Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 09 22, 11:00)
Rinkaisi vakarietiska sali, o ne rinkasi is Belorusijos, Ukrainos, Moldavijos, Rusijos... Na ir Rusija didele, ten skirtingai zmones gyvena.

Kodel rusus visi niekina? Na kad jie sunaikino savo auksta kultura, liko shlamstas placioms masems, nesugeba tvarkyti salies. Ir tai per amzius... Buvo Ivanas Rustusis, buvo Stalinas, buvoo svelnesni rezima, pastovi tik betvarke ir sunkus gyvenimas.

Bet viska reikia suprasti kaip laikinus dalykus. Gyvenimas keiciasi, vakaru pasaulis zlunga. Rusijos garbintojai mano, kad cia Rusijai sansas. Kazin kazin... Ten gyvenimas blogas pastoviai ir nesimato jokios prosvaistes.

Rusija tokia pat vakarietiska salis, tik ten kita kalba, kiti atlyginimai. Ukrainoje is vis skurdas, o dar ir karas, tai nelabai zinau, ko ten vaziuoti? blink.gif

VISI? blink.gif na nezinau, mano aplinkoje NIEKAS neniekina, su rusais bendraujam labai graziai, as aplamai jokiso tautos neniekinu. O kulturas savo beveik visos salys susinaikono pirma isivedus krikscionybe, antra plintat liberalizmo idejom. Nemanau, kad Rusija tvarkosi prasciau, nei visos kitos salys aplink.

Visais laikais buvo ir bus geru i blogu dalyku, sis toks pasaulis dualus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 09 22, 14:09)
straipsnyje yra atsakymas. Jei nesi tūpa, tai suprasi jos nuomonę ir žinutę ir kas turi būti atsakingas

Taip, uzvirus toki sudina kose vartytis dabar reikia.
Tau pazistama tatai.

Skaiciau Didziulio vartymasi jo fb del Skamp atliekamos dainos " Padaryta dar viena". Akivaizdus sudo eketej vartymasis.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 09 22, 14:30)
Faktas tas, kad Nauseda pries rinkimus piarinosi. Toks gerietis, taip rupinosi, i ligonine vaziavo. Ko dabar tyli?
Yra ir Strasburo teismas, jei jau taip.
Bet saukia noredami pasipuarint kitu saskaita. Tas slykstu.

Jei prezidentas kistusi i teismo darba, tai butu palaikyta labai neetisku dalyku, tai ne jo darbo sirtis. Tam ir laikoma Lietuva teisine valstybe, kad teismai igalus patys vykdyti savo darba, be jokio spaudimo is salies.
Yra istatymai, yra BK, kuriuom ir vadovaujasi teismas, prokuroai, pvz toks sumusima sir upuolimas pagal istatymus nesunkus kuno suzalojimas, atitinkamai ir bausmes, uzpuolikas nepilnametis ir t.t. jie norisi kitu bausmiu, gali kreiptis i savo isrinkta siemo nari su raginimu inicijuoti pataisas BK.

Bet tavo tokie siulymai rodo, kad zmone slabia noretu diktatoriaus, kaip Lukasenkso, kuris duotu kumsiu i stala ir paskaytu teisejam dirbti veinaip ar kitaip ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
Vėl šitie nevykėliai iš Kretingos maistas papuolė https://m.delfi.lt/l...php?id=85299965
kada gi jie liepto galą prieis ar vėl teismus papirks?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 09 22, 14:16)

Gluse, nekomentuok manes.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 09 22, 14:04)

As taip ir maniau, kad tai kazkaip surista su asmenine patirtim, kad tokios stiprios rekacijos ju. Siaip Airijoje, kai buvo baznycios valdzia labai daug zmoniu patyre prievarta, teismuose virs 30t senu bylu, kunigu, vienuoliu pirevartvaimai, smurtas ir t.t. nemanau, kad tokie dalykai gali praeiti be pedsaku...Tarybines santvarkos buvo vienas is didesniu pliusu, baznycios galios sumazinimas, ir tai, kad didzioji dalis lietuviu tirkai nepatyre viso to baisumo, ka patyre airiai ir dar visai nesenai , zmones 60+ viska atsimena... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 09 22, 15:00)
Gerais norais, pragaro keliai gristi.
Lavaste teisi, niekas negalvoja kaip siuo metu jauciasi isniekinta, ir dabar antra karta niekinama moteris. Svarbiausia, tai si karta daro ne Lavrinoviciai.

O tai jus manot, jei niekas neklba, ji neprisimena tos patirties? blink.gif
dar kas baisiausia, pasirodo labai daug itikejusiu, kad ji pati svao noru su jais daves, nes norejo isteketi...ir broliai to nepaneigia viesai...
Taip, tai daro Lavrinoviciai, nes turetu buti visai dunduliukai, jei nebutu numane, kad vel kils skandalas, nes TAIP JAU BUVO, Jiem dzin ir ju vaikai, ir tos viso sispirevartautos moterys ir visi skandalai, motyvas nezinau pinigai? Juk jei ne Didziuliai bet kas kitas galejo vel ta skandala pradeti, nes is Fb komentaru, ypac moteru, dauguma raso, as ta pati nuolat paglavoju juos pamaciusi...

O kad kalba, kelia i viesuma tik i nauda, gal galu gale istatymais uzdraus tokiem nusikalteliam eiti i reklamas, jie patiem niekaip neina susiprasti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 09 22, 14:19)
.Tarybines santvarkos buvo vienas is didesniu pliusu, baznycios galios sumazinimas, ir tai, kad didzioji dalis lietuviu tirkai nepatyre viso to baisumo,

Gluse, tarybiniais laikais, per kara, rusijos kareiviai moteris prievartavo. Yra n straipsniu ta tema.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 09 22, 15:24)
Gluse, tarybiniais laikais, per kara, rusijos kareiviai moteris prievartavo. Yra n straipsniu ta tema.

Vajergau kalba ne apie kara, per kara visi kareiviai prievartauja moteris, dar nei nebuvo jokios tarybu valdzios, kai jau prievartavo. Kalba apie tarybiniu slaikus, kai baznycios klerkai negalejo pirkisti ranku prie vaiku, bent taip masiskai...vienuoliai, kunigai ne moteris, vaikus prievartavo, kas manau daug baisiau, nemanai?

Ko tu taip simpatizuoji prievartautojams nuolat vis ieksai kaip juos apginti?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 09 22, 14:27)
Vajergau kalba ne apie kara, per kara visi kareiviai prievartauja moteris, dar nei nebuvo jokios tarybu valdzios, kai jau prievartavo. Kalba apie tarybiniu slaikus, kai baznycios klerkai negalejo pirkisti ranku prie vaiku, bent taip masiskai...vienuoliai, kunigai  ne moteris, vaikus prievartavo, kas manau daug baisiau, nemanai?

Ko tu taip simpatizuoji prievartautojams nuolat vis ieksai kaip juos apginti?

Tu sneki apie sav9 garbinama tarybu valdzia. Nenuostabu kad tau viskas gerai toje santvarkoje ir pastoviai skanduoji " ura".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 22 rugsėjo 2020 - 14:36
QUOTE(lutuke123 @ 2020 09 22, 15:27)
Ko tu taip simpatizuoji prievartautojams nuolat vis ieksai kaip juos apginti?

taigi ji buvo žuliko kekšė, o gal tebėra, sakė gi, kad lauktų kol grįš iš kaliūzės
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 09 22, 15:05)
Tu rimtai tokiu elementariu dalyku nezinai?  blink.gif Na sveiskis tada, kad ir cia glaustai rasi:
Dabar vienintelė Šiaurės Korėja atmeta vakarietiškas vertybes, į jas gan konservatyviai žiūrima ir Artimuosiuose Rytuose (Irane, Afganistane, Pakistane, Saudo Arabijoje).
https://lt.wikipedia.../Vesternizacija

Nustok haliucinacinius grybukus valgyti.

Na ir ko tada juos vadini ruskiais, ruskynu ir pan. ? Kodel keiki kitos salies valdova? kodel konkreciai jo taip nemegsti, kad keiki? Ar taip delfiai ismoke? nes kaip suprantu apart Lietuvos ziniasklaidos, tu kitos neskaitai?

Retorianii klausimai, jei tu nei nezinai, kas yra vakaru kultura , tai neverta su tavim jokiu pokalbiu politikos klausimasi testi, kaip mazas vaikas esi tais klausimais. O as ne mokytoje, kad tave mokyciau nuolat.

Aš tavęs klausiau apie Rusiją ir Baltarusiją, kam kiši š. Korėją dabar?
Aš klausiau apie vakarietiškas vertybes RU ir BY, kokios jos? Nesugebi atsakyti.
Gal tai prieš taikius protestantus žiaurūs išpuoliai?
O gal navičiok Skripaliui ir Navalnui?
O gal sufalsifikuoti rinkimai n-tąjį kartą?


Taip, tu ne mokytojE, nes mokytoja savo profesiją tikrai moka parašyt teisingai.... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 09 22, 15:37)
taigi ji buvo žuliko kekšė, o gal tebėra, sakė gi, kad lauktų kol grįš iš kaliūzės

Kazkas tame tikrai yra pas ja nelabai sveiko, su tuo prievartautoju gynimu, matyt irgi is patirties tikrai, kazin dabartinsi vyras ar ne is panasiu, nes labai abejoju ar susidejus su banditais, labai lengvai eitu nuo ju pabegti ir skaityk, per metus laiko. O apie Panevezio grupuotes tikrai girdejom...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 22, 15:41)
Aš tavęs klausiau apie Rusiją ir Baltarusiją, kam kiši š. Korėją dabar?
Aš klausiau apie vakarietiškas vertybes RU ir BY, kokios jos? Nesugebi atsakyti.
Gal tai prieš taikius protestantus žiaurūs išpuoliai?
O gal navičiok Skripaliui ir Navalnui?
O gal sufalsifikuoti rinkimai n-tąjį kartą?
Taip, tu ne mokytojE, nes mokytoja savo profesiją tikrai moka parašyt teisingai....  hihihi.gif

Nesugebi nuorodos pasiskaityti? blink.gif

Del to manai kalta visa rusu tauta, kad juos nuolat keiki? blink.gif

Kaip gerai, kad pasidziaugti kuom radai savam nelabai linksmam gyvenime, kaip matau.ka darytum, jei as tu klaidu nepadaryciau? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 09 22, 15:34)
Tu sneki apie sav9 garbinama tarybu valdzia. Nenuostabu kad tau viskas gerai toje santvarkoje ir pastoviai skanduoji " ura".

Ne nebuvo viskas gera, tokiu nei santvarku, nei saliu sioje zemeje neegzistuoja, Jum cia keliom tik pasaulis nespalvotas. Paminejau viena konkretu punkta, kas, manau, buvo gerai.
O tu manai butu geriau, jei desimtys tukstanciu vaiku, gal ir tu tame tarpe, butu isprievartauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 rugsėjo 2020 - 14:41