Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mementoo @ 2020 03 04, 19:00)

šliužas vs Patriarchas

Papostink savo nuotrauka su megzta berete.

Lanzbergis man dare ispudi, kaip politikas. Bet tai buvo senai, atgimimo laikais.
Tada buvo priespriesa Lietuvos nepriklausomybes versus Sovietija agonijoje. Tada viskas buvo suprantama.

Dabar tas zmogus jau yra praeities zmogus ir gali buti vertinamas tik is istorines perspektyvos. Gabrielius Lanbergis, kur kas idomesne asmenybe. Deja, muziku valstybeje jam perspektyvos panasu nera.
O ir Lietuvos nedraugams kur kas palankiau, kai visuomene paskirstyta tarp kochozniku, fanatiku patriotu, vertelgu linkusiu pralobt is bet ko... Visos tos grupes, nors skirtingos, faktiskai veikia viena kryptimi
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 04, 18:23)
Tai cia ilga diskusija buvo apie tavo vyr problema su barais, dar gincijais, kad jis ten paukstyteemis nesidomi. Pasirodo, kad ir negeria. Tai ko ten eiti tada?

Sekso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 04, 19:12)
atleisk, Mylimuke, musu tupu pokalbiu laikas iseko, eik su savo varnu pulku ten tokiom nesamonem uzsiiminek.  mirksiukas.gif

Savo vyrui vadovauk, o ne man,gerai?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 04, 18:44)
Numirs is bado be pikniko

As tai nesuprantu besipiktinanciu moteru atsauktais kovo 11 renginiais. Lyg vusur dalyvautu ir spetu.

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 04, 20:47)
Savo vyrui vadovauk, o ne man,gerai?

Smirda ji. Na atstok tu nuo tos gluses.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 04, 19:55)
šito nežinojau, dėkui. Bet man vis tiek labai svarbu, kad Kovo-11-sios 30-metis būtų ne tik Prezidentūroje, ne tik  Vyriausybėje, o svarbiausia Seime, kur tai ir įvyko. Todėl dar labiau akivaizdu, kodėl dabartiniai valdantieji blokuoja būtent Seimo renginius šia proga unsure.gif

o man neįdomūs tie renginiai Seime. Visai dėl to nesikremtu. Man patys gražiausi valstybinių švenčių renginiai yra tie, kuriuos rengia lauke, kuriame dalyvauja visuomenė. O seime jie vienas po kito- sausio, vasario, kovo- matau ir girdžiu vis tą patį. Man labai svarbi data, bet galima ir kitokį paminėjimo būdą ir rengti ir priimti.
Valdantieji tai taip, taip dalyvauja renginiuose, kad jiems tos nepriklausomybės šventės kaip peilis po kaklu. Kaip ne lietuviai. Lyg šeimininkas neleistų.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 03 04, 21:01)
o man neįdomūs tie renginiai Seime. Visai dėl to nesikremtu.

o man svarbu, kad būtų akcentuojama ir salė, kurioje tai įvyko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 04, 19:42)
Gabrielius Lanbergis, kur kas idomesne asmenybe.

Jis protingas . Laukia. Kam jam siuo metu kistis
ax.gif
Neviskame prtariu Gabrieliukui..
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 04, 21:09)
o man svarbu, kad būtų akcentuojama ir salė, kurioje tai įvyko rolleyes.gif

Pas tamsta cia sm tik politiniai motyvai. Ne zmoniu gerove. Negrazu.
Atsakyti
Kokia dar zmoniu gerove.

Dabar rupinamasii nusikalteliais ir degradais.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 04, 23:08)
Kokia dar zmoniu gerove.

Dabar rupinamasii nusikalteliais ir degradais.

IDOMUCIA, ar čia ne tu?
https://www.youtube....h?v=zkrJAKXBj5g
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 04, 22:23)

As be barzdos ir atrodau labiau laukinis arba kaip pabeges is durnyno
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 04, 19:42)
Papostink savo nuotrauka su megzta berete.

O ir Lietuvos nedraugams kur kas palankiau, kai visuomene paskirstyta tarp kochozniku, fanatiku patriotu, vertelgu linkusiu pralobt is bet ko... Visos tos grupes, nors skirtingos, faktiskai veikia viena kryptimi

Ką tai turėtų reikšti ? Čia kokia etiketė būtų pridedama, praplėskite savo mintį. Kepurė kliūna ar kas po ja ?

Visuomenė yra pasiskirsčiusi, palanku tai ar nepalanku. Ir atsisijoti kas yra kas, daug svarbiau, nei apsimesti kad man tarkim su kokiu Idomucia ar ubunte yra pakeliui. Nes mums nėra pakeliui. Jūs į rytus , aš į vakarus. Kas jums juoda, man balta. K11 testas irgi sprendžiamas kardinaliai priešingai.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 04, 23:23)

lotuliukas.gif nu tikrai tas pats
Atsakyti