Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 04, 14:42)
Tau negeda pries savo intelekta, taip nusisneketi? Ar supratai, ka parasei? Sakai visi moklsinikai, kurie dare tyrimus ir nustate, kad alko - kenksmingas, tik is asocialiu seimu ir ant pykcio visiem taip paskelbe? bigsmile.gif
Galima ir musmires normaliai vartoti tik ar tai ka keicia?

Dabar uz toki gydyma, kaip tavo, kaip tavo vaikus atimtu, Norvegijoj is vis atima ir del gerimo salia vaiku, kad ir "kulturingiausio". As, zinoma, pries toki drastiksa vaiku traumavima, bet sviesti butina zmones apie alkoholi, kas tai ir koks jo poveikis, nes matau daug kam dar tai tamsus miskas....ir lyg neasocialus zmones esat, bet daugumai niekaip elementari info nedasyla, gi ne raketu mokslas.  mirksiukas.gif

Kaip cia is jusu vaiku neateme dar, ar vyras pasislepes geria?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 04, 14:13)
Kas tau sakė, kad neturiu pažįstamų. Sakau, mano giminė neišvažiavus (beje ko gero nėra neturinčių aukštojo išsilavinimo).  Turiu ir draugų ir vyro giminaičių. Niekas neslepia, kad dėl geresnių algų išvažiavo ir beveik visi su kuo bendrauju norėtų grįžti. Tik bijo, kad neuždirbs čia tiek. Na dar truputi užsidirbsim ir grįšim, sako.

Keli konkreciai zmones taip tau sake ir kada?
Nes senai jau niekas nebesneka taip, taip snekejo zmones pries 15m. Dabar kas emigruoja, tai jau dazniausiai visam, nebent tik studijom, o jei su seimom, jau nebeverta trumpam, nes kainu skirtumas su Lietuva nebera toks didelis, tai nelabai ka islosi ir ka susitaupysi, tik prarasi rysius, idirbi. Dabar jau reikia apsispresti, kurioje salyje nori gyventi, kur tau geriau.
Zinoma kazkas gal isskirtinai del pinigu isvaziuoja, kaip kazkas gal del meiles ar dar del kazko, bet tai nereikia visu mauti ant vieno kurpaliaus, dazniausiai pirezastys buna ekliso ne viena, visgi isvykti is avo gimtines nera lengva. Isvaziuoja labai daug zmoniu su aukstaisiais, ir turedam gerus darbus LIetuvoje is vaziuoja ir be issilavinimo, bet ne pats sotesnis duonos kasnis svarbu, badmiriavusiu nei vieno nepazystu. Daug kam svarbu perspektyvos, gyvenimo susikurimas, vaiku ateitis, galejimas jaustis ramiai ir saugiai.
Bet pasikaityk tyrima jis tikrai objektyvesnis, nei tavo ir mano patritis kartu sudejus, nereiks apie tuos sotesnius kasnius sneketi ar prabangesnius grabus, kaip Landsbergis sake...

cia vienos istorijos pavzydys, as pilnai pritariu siai merginai
Įspūdingą karjerą Airijoje padariusi lietuvė: gaila Lietuvoje likusių klasiokų

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...u.d?id=75282167

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 04, 14:18)
Kaip cia is jusu vaiku neateme dar, ar vyras pasislepes geria?

blink.gif blink.gif blink.gif tu durna ar tu durna? pirma mano vyras negeria, antra jei ir gertu mes ne Norvegijoje.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 04, 14:13)
Kas tau sakė, kad neturiu pažįstamų. Sakau, mano giminė neišvažiavus (beje ko gero nėra neturinčių aukštojo išsilavinimo).

Lietuviskas aukstasis mazai turi vertes. jei ka, pilna ir vakaruose, ala universitetu, kuriu lygis yra niekinis.

Neisvaziuoja, nes puikiai zino savo galimybes, tiksliau ju nebuvima. Zino kainas vakaruose...
As - prie avantiuristu ir be to pasitikejau savo sugebejimais. mano amziaus grupeje, tokiu zmoniu vienetai.
APie tuos kurie isvaziavo dirbti paprastu darbu - nera ka kalbet. Sunku ir ten. Kuri laika buvo lengviau nei LT, bet situacija gali ir keistis. O gali nesikeisti, jei Lietuvoje prasides krize. labai tiketina, bet tai jau spekuiacijos
Atsakyti
Oi, prisiminiau, turiu vieną giminėj (antros eilės pusseserės dukra) Norvegijoj, bet ji ten dirba gydytoja. Kažkada su pussesere susitikusios buvom, sakė nostalgija Lietuvai yra, bet kol atlyginimas 10 kartų didesnis, negalvoja grįžti.
Atsakyti
Na va, ir vokieciai kaukiu ir kt priemoniu elsporta uzdraudzia
https://m.delfi.lt/u...php?id=83691217
O Lietuvai nieko kol kas uzsisakyt nereikia. Lauks kol bus kruvos lavonu.
Atsakyti
Dar daugiau siaubų smile.gif https://www.delfi.lt...a.d?id=83690015
Atsakyti
Cia nuotraukas paziureti narei, kuri vakar aiskino, kad europos oro uostuose visi be kaukiu
https://m.delfi.lt/u...-312427:9051409
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 04, 15:27)
blink.gif  blink.gif  blink.gif tu durna ar tu durna? pirma mano vyras negeria, antra jei ir gertu mes ne Norvegijoje.

Tikrai? mirksiukas.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 30, 12:48)
O man trukdo bet koks gerimas, man nemalonu su apsvaigusiu zmogum net bendrauti, jau nesneku, kai tai nuosavas vyras ir smirdi nuo vienos taures irgi man.

Be to buvo parasyta zodis negeria, tai negeria, man reiskia, negeria is vis.

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 19:36)
Alkoholimzas prasideda nuo pirmos taures  mirksiukas.gif 
<... >
Ne, as netoleruoju jo isgerimu,

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 04, 16:23)

Kliedeseli kliedeseli, ko nepacituoji, kur rasiau, kad jis per paskutinius 6 metus isgere vos 3-4 kartus ? biggrin.gif ir is vis kaip tai risasi su tuo ka pacitavai? Ar mes vaikam alko duodam, kad atimtu ar mes Norvegijoj gyvenam, nu ar ne durniuke esi visgi, pasiilgai pokalbiu su manim tai taip ir sakyk, kam nusigrybaui sitaip? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 04, 18:15)
Kliedeseli kliedeseli, ko nepacituoji, kur rasiau, kad jis per paskutinius 6 metus isgere vos 3-4 kartus ?  biggrin.gif  ir is vis kaip tai risasi su tuo ka pacitavai? Ar mes vaikam alko duodam, kad atimtu ar mes Norvegijoj gyvenam, nu ar ne durniuke esi visgi, pasiilgai pokalbiu su manim tai taip ir sakyk, kam nusigrybaui sitaip? biggrin.gif

Tai geria ar negeria tavo vyras?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 04, 17:35)
Tai geria ar negeria tavo vyras?

Negeria, eina i barus paukstytem leshku pagraibyt.
Irgi ne.
Eina ten paloshti shachmatais, nei geria nei mergom graibo, bet skaiciau kad buvo problema ejo
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 03 03, 20:46)
už krepšinį  biggrin.gif  Nausėda - ne bailys !

vartotojo įkelta nuotrauka

Jei tikrai ne bailys, tegul savo statusu suabejoja, ar tikrai pagrįstai atšaukti Kovo 11-osios renginiai uždarose patalpose? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 04 kovo 2020 - 18:04