.........Mano diena parsideda taip!
Keliames 8.30-9.00-9.30-cia ivairiai...........isijungiu kompiuteri,pasidarau kavos,vaikui arbatos,sumustinuka,ar kokiu dribsniu,perskaitau visus @mailus,susirasau su vyru,nes jis iseina i darba 7 val.,mes miegam,tai rytais nematom..........
......Paskui i dusa,kasdien plaunu galva,pasidazau ir einam i lauka,i parduotuves vaziuojam,paskui masina i garaza bruzinu 15min.,kol ivaziuoju,(bet cia ne visada su masina)pasivaikstom..............
Gryztam namo,darau vaikui pietus,ijungiu skalbimo masina,vaikas pavalgo prie multiku,paskui dar apsivalau po jo valgymu ir vedu migdyti.............tada vel kavos ir darau valgyt vakarui,kompas visada buna ijungtas,kol verda ,ar kepa,dar pasedziu....
...atsikelia vaikas,praso knyga paskaityt,dantista pazaist,Seniui Salciui laiska parasyt,per prievarta bandau igrusti kokio jogurto,ba tik saldainiu praso,ne praso,o reikalauja,prie to pacio dabaigiu pietus,dar issisiurbliuoju,issidziaustau skalbinius,issiplaunu ir sedziu prie kompo ir laukiu vyro,pareina vyras pamaitinu, ir sedim prie teliko,paskui vaika ismaudau -ikisu i pizama,paseku pasaka Zuikiu mokykla ir tada ramybe,jei rodo gera filma ziuriu TV,jei ne sedziu prie kompo iki velumos...............ir taip kasdien,aisku savaitgaliai buna ,kazkaip noretusi ,kad kiekviena diena butu savaitgalis!
QUOTE(Freja @ 2004 10 25, 12:38)
N ieku gyvu taip anksti neatsikelciau. Mane vyras vos jau ir pusrycius padares vos puse septyniu is lovos istraukia, o darbas irgi nuo 7:30, bet vaziuoju iki jo vos 15 minuciu
O mano kasdienybe tokia: 6.30 zadintuvas, paskui visi rytiniai ritualai - prausimasis, makiazas, drabuziai, zalios arbatos puodukas...7.30 ateina aukle, tada as i darba..kadangi gyvenu neoli darbo, i darba pescia einu mazdaug 20 min...tada pasidarau kavos ir pradedu darbo diena..dirbu iki 12 val. tada varau i namus, pamaitinu vaika MP, tada sau kokiu sosisku prasiverdu, tada 13 val. varau vel i darba.. dirbu iki 17-17.30..tada i parduotuve ir namo..vyras dazniausiai gamina mums vakariene, o as rupinuosi vaiku- tvarkau dukters daiktus, rubus, zaislus, darau jai vakarienei kose, zaidziu, maudau, migdau...paskui pati issimaudau ir kokia 22 val. einu i lova..tada priklauso ka veikia dukra..jei miega - skaitau, ziuriu TV, plepam su vyru, vyna geriam..o jei dukra dar nemiega, tai visais budais bandau uzmigdyt..kartais migdyt tenka iki 24 val. paskui dar nakti keliuosi kelis kartus vaiko ramint, migdyt...siaip atrodo, kad normaliai cia viskas, bet buna daznai kad geles laistau pvz 3 val nakties atsikelusi nuramint dukters
Keliuosi 6.30.Verdu košę,tepu kalną sumuštinių .6.45žadinu vaikus į mokyklą,Evelinai supinu kasytes,Sandrai surišu plaukus,Vismantui užrišu batus,Deividui ir Andriui apžiūriu ar atšveitė rašaluotus pirštus,,ar nepakišo po stalu sumuštinio.Aš su savo kavos puoduku trepsiu aplink stalą...Užrišu kepures,šalikus ar nepamiršo kuprinės...7.30 tėtis išveža į mokyklą
Namuose tylu tylu,mažasis Karolis miega.Aš susitvarkau virtuvę,pakloju lovas ir tyliai nueinu į svečius pas supermamą..........10 maitinu Karolį,pradedu ruošti pietus,išleidžiu vaiką į lauką,reikia išskalbti ,susiūti,išlyginti,suttvarkyti,nušluostyti...
14.00vyras parveža vaikus iš mokyklos.Pietūs ,pamokos,,indai,drabužėliai,užduotys,žaidimai,Vakarinis paplepėjimas,aptariam dienos įvykius ,nuotykius,pasidžiaugiam,pasitariam,jeigu reikia pasibaram......
21.00 vaikai miega mudu abudu planuojame rytdienos darbus,geriam naktinę arbatą,pliuškenuosi vonioje,skaitau,naršau supermamoje,pasikalbam iš širdies....
24.00 labanaktis....
Štai tokia mano diena su didesniais ar mažesniais nukrypimais...
Namuose tylu tylu,mažasis Karolis miega.Aš susitvarkau virtuvę,pakloju lovas ir tyliai nueinu į svečius pas supermamą..........10 maitinu Karolį,pradedu ruošti pietus,išleidžiu vaiką į lauką,reikia išskalbti ,susiūti,išlyginti,suttvarkyti,nušluostyti...
14.00vyras parveža vaikus iš mokyklos.Pietūs ,pamokos,,indai,drabužėliai,užduotys,žaidimai,Vakarinis paplepėjimas,aptariam dienos įvykius ,nuotykius,pasidžiaugiam,pasitariam,jeigu reikia pasibaram......
21.00 vaikai miega mudu abudu planuojame rytdienos darbus,geriam naktinę arbatą,pliuškenuosi vonioje,skaitau,naršau supermamoje,pasikalbam iš širdies....
24.00 labanaktis....
Štai tokia mano diena su didesniais ar mažesniais nukrypimais...
Kadangi aš studentė, tai mano darbo diena prasideda įvairiu laiku, priklausomai nuo dienos. Kas rytą pažadina katinas, įkandęs į koją ar ranką, taip primindamas apie save ir reikalaudamas maisto. Pasižiūriu į laikrodį - dar nėra 7 val, kada kasryt keliasi vyras. Dar miegosiu.......au, ir vėl įkando, susinervinus einu pašerti, o kai grįžus bandau užmigti, suskamba žadintuvas. tuomet jei man į pirmą paskaitą, kartu su vyru lakstom po namus ir valgom, prausiamės ir tt., o jei ne į pirmą, išlydėjus vyrą einu vėl miegoti. Namo grįžtu vėliausiai 17, pašeriu katina ir greit darau valgyt, paskui grįžta vyras, šnekamės, aš einu mokytis arba žiūrim tv, o miegoti einu kokią 11-12. o supermama būna rytais, jei ne į pirmą paskaitą, vakarop ir dar prieš miegą
6.30 labas rytukas
7.30 rytine kavyte darbe
7.30-16.30 darbai darbeliai
16.30 vaziuoju pasiimti saviski is darbo. Keliaujame i praduotuve , pasiruosiame pietus-vakariene, pavalgome, paziurime tv, paplepame.
apie 19.00 pasportuoju
vakare dar pasiziuriu universiteto darbus
apie 11.30 -12.00 gulame miegoti, filmas ir gilus sapnas
saldziu sapnu
7.30 rytine kavyte darbe
7.30-16.30 darbai darbeliai
16.30 vaziuoju pasiimti saviski is darbo. Keliaujame i praduotuve , pasiruosiame pietus-vakariene, pavalgome, paziurime tv, paplepame.
apie 19.00 pasportuoju
vakare dar pasiziuriu universiteto darbus
apie 11.30 -12.00 gulame miegoti, filmas ir gilus sapnas
saldziu sapnu
perskaičiau viską ir klaikiai užsimaniau tapt turtingo vyro - žmona - namų šeimininke. aš keliuosi 6, jei yra vaikas, o jei ne 7. jei rytas ne po vakarėlio, tai viskas, kaip rašėt jūs, jei po, nesėkmingai bandau išsiblaivyt. tada darbas, nuolatinė nuožmi kova su bendradarbiais(iu) po darbo varymas namo arba į darželį, pardes ir t.t. o namie irgi kaip rašet jūs, arba tūsas, jei ne tūsas tai viska darau kaip zombis, nes po darbo niekaip kitaip jaustis nepavyksta. už tai jei nereikia į darbą ir vaiko nėra namie, tai atsikeliu pasidarau kavaos ir iki pietu zaidziu kompu, nuo pietu irgi žaidžiu kompu kol nieko nebesuvokiu, o galvoje šratai pradeda ridinėtis, tuomet einu miegot, skirtimuas tarp iki pietų ir po pietų tas, kad po pietų kas valandą einu į balkoną parūkyt, o jei šalta, tai rūkau tulike, nes nelogiška gi būtų su pižama basai žiema balkone rūkyt.
Na kadangi as nedirbu tai ir nesikeliu ryte. 7:30 Vyras atsikelia pasidaro pusrycius, padaro kavytes ir man. Tada iseina i darba. O as lieku namuose, tai tvarkausi, valgyti darau, laukiu kada vyras pareis pietu. Paskui po pietu sugalvoju, ar namuose pabuti ar eiti prie juros pasideginti. Zinoma dar ka nors paskaitineju. Ateina vakaras. Vyras gryzta 6:00 tai padarau vakariene ir einam pasivaiscioti i pajury, ledu suvalgyti , o jeigu namie liekam tai skaitom kanors, televizoriu ziurim. Taip ir lekia ta kasdienybe
Keliuosi 5.30.Einu i vonia,apsirengiu,pasidazau,pamaitinu katinus,isvalau katiniuku tualeta ir i darba.Gryztu ivairiai.jei po darbo tiesiai namo,tai gryztu 17.30.Buna kad nusuku i kavine... Namie pavalgau draugo padaryta vakariene,paziuriu televizoriu,nuvaziuojam i parduotuve ir apie 22.30 miegot.Labai nuobodziai namie leidziu laika,vaiku neturiu ner su kuo pazaist(nebent su katinais).todel daznai is darbo vaziuodama nusuku i kaire...
o mums nera eiliniu dienu
nes po darbu laukia kiti darbai:) t.y. vadinamo gyvenimo budo, hobio darbai ir rupesciai:) kurie, zinoma, malonus yra
tai pas mus nera tos rutinos: darbas-namai-darbas...
nuobodu sitaip butu
tv isvis retai ziurime, parlekiame namo po darbo max 30 min ir vel is namu.
savaitgaliai taip pat aktyvus.
nesedime namie.
mat hobis aktyvus labai:)) ypac jei varzybos yra.
neisivaizduoju, kaip pakeltume ta rutina, jei nebutu bendro uzsiemimo.
nes po darbu laukia kiti darbai:) t.y. vadinamo gyvenimo budo, hobio darbai ir rupesciai:) kurie, zinoma, malonus yra
tai pas mus nera tos rutinos: darbas-namai-darbas...
nuobodu sitaip butu
tv isvis retai ziurime, parlekiame namo po darbo max 30 min ir vel is namu.
savaitgaliai taip pat aktyvus.
nesedime namie.
mat hobis aktyvus labai:)) ypac jei varzybos yra.
neisivaizduoju, kaip pakeltume ta rutina, jei nebutu bendro uzsiemimo.
Jei ne paslaptis koks tas jusu hobis?
Autosportas