Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mjforever @ 2020 03 04, 11:46)
va va, aš esu 100 procentų įsitikinusi, kad skandiniesi čia savo ašarose ne šiaip, o kad lengviau tas gėles mėtytum. Ir realiausiai tai rusų kariams.

Taip rasydama, tiesiog parodai savo primityvuma. Pati negyvenai SSSR laikais, man deja teko.
Be to as nesu rusas...

Geriausia garantija, kad taip greitai neatsitiks yra ta, kad Rusija pati giliame uzpakalyje. Va Sirijoje meto Rusijai geles, ziuresim kuo baigsis
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 04, 13:00)
as nesu rusas...

kad Tu be jų labai jau pasimetęs, buvai gal kažkuo, o dabar gal niekuo, ir vis į tą "mišką žiūri", nes buvo geriau.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 03 04, 12:38)
kad Tu be jų labai jau pasimetęs, buvai gal kažkuo, o dabar gal niekuo, ir vis į tą "mišką žiūri", nes buvo geriau.

Zmones aplamai pamirso, kad SSSR buvo VIS KITOKIA.
1. Prieskaris ir pokaris -NKVD siautejimas, represijos ir vezimai, miskiniu siautejimas (ne kiekvienas su ginklu buvo partizanas).
2. Kazkoks gyvenimo atstatymas (aisku buvo geriau nei per kara, bet ne vienas Stalinui dekojo)
3.Valdziu keitimasis, socializmo tobulinimai, kazkoks progresas, kiek leido ydinga sovietu sistema. (Dar geriau daresi, parduotuvese buvo rukytos desros, galima buvo isigyti buities prekiu - dulkiu siurbli saldytuva, duchovke, televizoriu. Taip ta pati per kuri rusai surauktais snukiais bet po poros valandu vis del to parode USA astronautu issilaipinia menulyje. Mazas buvau nedaug ka prisimenu, nr nebuvau mokykloje ir ziurejau. Tie kurie pamena jau silpnos sveikatos pensininkai...

4. Dar truputi geriau, zmones pirko geresnius TV, net spalvotus, buvo masiskai statomi tuo metu tikrai patrauklus butai. Tokiu zmoniu irgi mazeja...

5. Zastojus beviltiskumas, ateities nebuvimas ir REGRESIJA... SIta as gerai pamenu, jausmas buvo toks kaip sedeti kalejime, ir buti nuteistam iki gyvos galvos.

6. Perestrojka, laisve galimybe uzdirbti.... Va tada tai buvo gerai, bet tas gerai truko trumpai, nes negalejo trukti ilgai. Prasidejo ekonomikos griuvimas deficitai ir chaosas

7. Rojus zlugo.

I kuri etapa noretumet patekti? Rukytos desros dabar tikrai netruksta, saldytuvo jei kam reikia tai galiu viena padovanot, garaze stovi, MINSK11 buvo deficitas atsivezem is Baranoviciu.

Buvo gerai... Nai aisku buvo gerai kai kada....
Buvo net anekdotas, kai velnia girde alumi uzrise tam tikra organa... O kai jau atriso ir leido atlikti gamtiius reikalus, tai jam buvo pats geriausias ivykis gyvenime
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 04, 08:41)
Man kažkaip pikta ir nesuprantama visai, kad kovo 11 atsaukia, o nei varzybu, nei kaziuko ne. Tai kas svarbiau?  unsure.gif

Pinigai svarbu.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 03 04, 10:15)
aš ir džiaugiuosi, Tu neįsivaizduoji kaip aš džiaugiuosi, kaip aš myliu Lietuvą tokią, koki ji dabar yra  smile.gif  lithuania.gif

4u.gif

QUOTE(mjforever @ 2020 03 04, 11:46)
va va, aš esu 100 procentų įsitikinusi, kad skandiniesi čia savo ašarose ne šiaip, o kad lengviau tas gėles mėtytum. Ir realiausiai tai rusų kariams.

Būtent. Juk rašė, kad raudoną staltiesę pasitiesęs meldžiasi brežnevo palikuonims. Pirmas išduotų pasipriešinimo dalyvius, jei atsitiktų taip, kad reiktų gintis.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 03, 19:18)
Zmones gyvena ir suzino nauju dalyku. Jei kas uzaugo pagerenciu aplinkoje, tai aisku nusistate pries gerima, nes po gerimo prasidedavo mustynes skandalai verksmai.
Visi dalykai netinkamai vartojami yra blogis. Tai va zmones ir pamato, kad galimas normalus alkoholio vartojimas, o ne tik prisigerimas "do pobednogo konca"

Tau negeda pries savo intelekta, taip nusisneketi? Ar supratai, ka parasei? Sakai visi moklsinikai, kurie dare tyrimus ir nustate, kad alko - kenksmingas, tik is asocialiu seimu ir ant pykcio visiem taip paskelbe? bigsmile.gif
Galima ir musmires normaliai vartoti tik ar tai ka keicia?

Dabar uz toki gydyma, kaip tavo, kaip tavo vaikus atimtu, Norvegijoj is vis atima ir del gerimo salia vaiku, kad ir "kulturingiausio". As, zinoma, pries toki drastiksa vaiku traumavima, bet sviesti butina zmones apie alkoholi, kas tai ir koks jo poveikis, nes matau daug kam dar tai tamsus miskas....ir lyg neasocialus zmones esat, bet daugumai niekaip elementari info nedasyla, gi ne raketu mokslas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2020 03 04, 13:38)
4u.gif
Būtent. Juk rašė, kad raudoną staltiesę pasitiesęs meldžiasi brežnevo palikuonims. Pirmas išduotų pasipriešinimo dalyvius, jei atsitiktų taip, kad reiktų gintis.

Nera jau Breznevo palikuoniu. Nera... jei neskaityt tu nusenusiu pensininku, kurie dar nesuvoke, kad socializmas zlugo.

Bet KGB nezlugo. O KGB veikejus domina ne komunistines nesamones, o prabangus gyvenimas, vilos, jachtos, soidzios saskaitos, automobiliai, privatus lektuvai.
Bet reikia kazkokio opiumo liaudziai. Tai va, jie dabar kovoja uz didziaja Rusija ir juos nedomina kazkokie suvaikeje pensininkai prie raudonu staltiesiu.

Tai apie koki cia pasipriesinima kalbam? Kol kas valdzioje zmones, darantys versla su Rusija...

https://www.lrt.lt/n...lepti-politikas

Kodel as turiu listi i ju galimas razborkes?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 04, 10:35)
Ne skanesnio, o sotesnio. Ar ne to išvažiavai?

Tai jei neturi pazystamu, kurie isvaziave, tai ka tu gali teigti? Pasiskaityk, bent tyrimus nors , del ko zmones isvaziuoja. Baikit tuos Landsbergio nusisnekejimus tasyti,

Didžiausi Lietuvos trūkumai – korupcija, nelygybė ir nepagarba

https://www.vdu.lt/l...uoja-lietuviai/
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2020 03 04, 10:58)
O luzeriams visur blogai  biggrin.gif

Vaje, kas per amerikoniski issireiskimai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 04, 13:42)
Tau negeda pries savo intelekta, taip nusisneketi? Ar supratai, ka parasei? Sakai visi moklsinikai, kurie dare tyrimus ir nustate, kad alko - kenksmingas,

Tai angazuoti mokslininkai, arba sieke tam tikru uzsakytu rezultatu, arba tyrimus dare nekorektiskai. Alkoholis daug kam naudingas, sakysim apsaugo smegenis nuo senejimo, ar sirdiai sveika. Tai irgi mokslininkai nustate.
Alkoholis yra zmogaus gyveno dalis nuo gilios senoves ir jo naturaliai kazkiek yra zmogaus organizme ar vartojant tam tikrus produktus
Atsakyti
Besmegeniai
https://m.delfi.lt/l...php?id=83686821
Paskui nebus is kur pirkt.

Net tokia atsilikusi Rusija paskelbe, kad uzdraude ejspirta respiratoriu ir antbaciu ir visikiu kutokiu apsaugos priemoniu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 04, 13:52)
Tai angazuoti mokslininkai, arba sieke tam tikru uzsakytu rezultatu, arba tyrimus dare nekorektiskai. Alkoholis daug kam naudingas, sakysim apsaugo smegenis nuo senejimo, ar sirdiai sveika. Tai irgi mokslininkai nustate.
Alkoholis yra zmogaus gyveno dalis nuo gilios senoves ir jo naturaliai kazkiek yra zmogaus organizme ar vartojant tam tikrus produktus

Man kazkodel atrodo atviskciai, visa ta sveikuma nustate angazuoti mokslininkai, kiap ir reklamavo seniau, kad morfijus labai super gerai, paskui ,kad cigaretes gerai, bet nu ateina jau liepto galas viskam, melo kojos trumpos, jau dar ilgiau slepti nebeimanoma matyt, bet zinoma tavo teise rinktis kuo tiketi, tik gal nereiktu kisti kazkokiu asocialu pijoku , nes labai abejoju ar del to taip mokslinikai teigia biggrin.gif
O del tos gilios senoves, as jau dejau citata, kad lietuviai iki 16a nevartojo alkoholiniu gerimu, tik krikscionybe juos mums atnese, alus buvo raugiamas tik para, zinoma ten alkoholio nebudavo...
va kaip rekalmuodavo gydytojai cigaretes smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Airijoje parduotuves pilnos prekiu , niekas nesluoja lentynu, mieste nieko kitaip, zmones vaiksto, dirba, matyt nezino,kad kruopos gydo nuo korona viruso lotuliukas.gif

O siaip man tai keistas tas lietuviu uzsipirkimas, nes nu ir taip pas dora lietuviu menesiui minimum buna maisto atsargu, pas nemazai kam net ir ilgiau uztektu, ir vakuotu darzoviu ir uogieniu, kruopu, miltu, mesu saldiklyje ir t.t. bet ne vis dar maza biggrin.gif
Atrodo iskris visi kaip bites ir prasides masinis badas... unsure.gif kas ci aparanoja ar gobsumas?

Gerai kazkas pasidalino Fb, paskui nepamirskit visko i MB nunesti , kai paranoja praeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 04, 14:51)
Tai jei neturi pazystamu, kurie isvaziave, tai ka tu gali teigti? Pasiskaityk, bent tyrimus nors , del ko zmones isvaziuoja.  Baikit tuos Landsbergio nusisnekejimus tasyti,

Didžiausi Lietuvos trūkumai – korupcija, nelygybė ir nepagarba

https://www.vdu.lt/l...uoja-lietuviai/
Papildyta:

Vaje, kas per amerikoniski issireiskimai lotuliukas.gif

Kas tau sakė, kad neturiu pažįstamų. Sakau, mano giminė neišvažiavus (beje ko gero nėra neturinčių aukštojo išsilavinimo). Turiu ir draugų ir vyro giminaičių. Niekas neslepia, kad dėl geresnių algų išvažiavo ir beveik visi su kuo bendrauju norėtų grįžti. Tik bijo, kad neuždirbs čia tiek. Na dar truputi užsidirbsim ir grįšim, sako.
Atsakyti