Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mjforever @ 2020 03 04, 11:15)
aš ir džiaugiuosi, Tu neįsivaizduoji kaip aš džiaugiuosi, kaip aš myliu Lietuvą tokią, koki ji dabar yra  smile.gif  lithuania.gif

Aš irgi wub.gif wub.gif lithuania.gif . Tikrai dėl sotesnės duonos kąsnio nevažiuočiau svetur gyventi. Džiaugiuosi, kad mano artimieji irgi taip galvoja. Artimoj giminėj neturiu emigravusių. Vyro giminės nesiskaito ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 03 04, 10:15)
aš ir džiaugiuosi, Tu neįsivaizduoji kaip aš džiaugiuosi, kaip aš myliu Lietuvą tokią, koki ji dabar yra  smile.gif  lithuania.gif

O man ta Lietuva nesvarbi ir atgrasi. Tai tik buvo geras pretekstas pasitraukt kuo toliau nuo Azijines Rusijos.
Deja, labai toli nepavyko, o ir pati Europa dabar rimtoje krizeje...

O Rosija kaip liko netoli, taip ir liko. Ten irgi turejo viskas kitaip vystytis...
Deja, Jelcino nesekmes, chaosas, Russija sugrazino i senu patikrintu KGBistu glebi... Dar anksciau tas pats atsitiko BeloRusijoje, kur nieko nesugebancios demogratines progresyvios jegos turejo atiduoti valdzia senam kolchozo pirmininkui.

Pas mus irgi kolchozas ir milicija. Viskas suprantama ir desninga.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 04, 10:23)
Tikrai dėl sotesnės duonos kąsnio nevažiuočiau svetur gyventi. Džiaugiuosi, kad mano artimieji irgi taip galvoja.

Gal jus pradekit mastyti? As irgi nepazistu emigravusiu del skanesnio masito, juolab, kad tas maistas UK yra tikrai slykstus palyginus su LT. Norvegijoje Airijoje irgi maistas prastas

Del skanesnio maisto, galima nebent emigruoti i Ispanija ar Italija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 04 kovo 2020 - 10:29
Ne skanesnio, o sotesnio. Ar ne to išvažiavai?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 04, 10:35)
Ne skanesnio, o sotesnio. Ar ne to išvažiavai?

Nepazistu zmoniu, kuriems truko maisto.
Nei SSSR laikais nepazinojau.
Tu kuriems SSSR laikais truko videko, namo ar masinos tai buvo nemazai...

Kokiais 2005 metais prisimenu daina apie emigracija, kad va Londone isikurus pagaliau issipilde svajone, emigrantas nusipirko plazmini TV.
Bet ar del to verta butu smaugtis ir kazkur vaziuot?
As pirma dideli TV isigijau 2008, paprasciausia sugedo pas klientus 42 coliu televizoriukas ir kadangi nejo jo staigiai pataisyt, man atidave paprasius. As susitvarkiau... Aisku galejau pirkti, bet jei gauni uz dyka...

Ar tai tikslas? Ne...

Tiesiog visai kitos kokybes gyvenimas vakaruose, bent jau man. Tai patys graziausi gyvenimo metai.
O Lietuva tai kazkoks kosmaras...

Na pagalvokit, pinigu juk lieka kur kas daugiau, ten 800 euru ejo uz namo nuoma, dabarr jie lieka papildomai. Bet tiesiog nesinori gyventi. Teisinis chaosas, nesaugumas, nebuvimas perspektyvos, galimybiu save realizuot. Didelis atstumas nuo civilizuotu vietu, prasti keliai ir tai ACIU LENKIJAI, kad bent nuo Ostrow Mozowecki jau greitkelis i Europa.

Taigi pinigai mazai ka isprendzia
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 04, 11:23)
Aš irgi wub.gif  wub.gif  lithuania.gif . Tikrai dėl sotesnės duonos kąsnio nevažiuočiau svetur gyventi. Džiaugiuosi, kad mano artimieji irgi taip galvoja. Artimoj giminėj neturiu emigravusių. Vyro giminės nesiskaito ax.gif ...

As irgi neturiu. Bet turiu grizusiu i Lt po mokslu uzsienyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 03 04, 10:15)

As irgi dziaugiuosi 4u.gif

O luzeriams visur blogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 04, 11:53)
Nepazistu zmoniu, kuriems truko maisto.
Nei SSSR laikais nepazinojau.
Tu kuriems SSSR laikais truko videko, namo ar masinos tai buvo nemazai...

Dabar zmones patys atsisako visokiu pertekliniu dalyku po truputi, nes prisipirkt vien todel, kad gali (o jei dar daugiau/brangiau/geriau, nei kaimyno....) , papuves mentalitetas tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 04, 10:59)
Dabar zmones patys atsisako visokiu pertekliniu dalyku po truputi, nes prisipirkt vien todel, kad gali (o jei dar daugiau/brangiau/geriau, nei kaimyno....) , papuves mentalitetas tiesiog.

Bukim atlaidesni.
Kaip tas Ostapas Benderis sake:, kam tau pinigai jei neturi fantazijos.

Jei zmogus prasto issilavinimo, tai ne tik jis negali efektyviai tu pinigu uzdirbti. Jis ju negali ir protingai naudingai isleisti.
Istaskyti - tai proto nereikia.
Nusipirkt stora auksine cepiura ant sprando, firminius treningus, kruta brangiai atrodancia masina...
Na fantazijos juk kitkam nera.

Sakysim mano automobiliai visuomet budavo 10-15 metu senumo, su jais kasmet nuvykdavau ir kelis kart i LT ir karta du i Portugalija Italija ar Ispanija, apie darba UK jau nekalbam. Ir koks cia pasirodymas? Visur taip.

Lietuvoje, tai jau ir man truksta fantazijos, viskas cia taip slykstu, kai giliau perpranti. Tikrai viskas pasidaro nereikalinga, perteklius ir beprasmiska.

Taip iseina, kad uzsienyje esi laimingesnis su kur kas maziau pinigu, bet tarp normalesniu zmoniu ir normalesneje aplinkoje
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 04, 11:27)
O man ta Lietuva nesvarbi ir atgrasi.

tai gal nebe daug liko kentėt, juk gyvenimas trumpas. Paskui tiesiai į rojų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 03 04, 11:34)
tai gal nebe daug liko kentėt, juk gyvenimas trumpas. Paskui tiesiai į rojų  biggrin.gif

Jis ir rojuje eis ir bambės, nuolat, ištisai verkšlens ir skųsis, kaip viskas blogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 03 04, 11:34)
tai gal nebe daug liko kentėt, juk gyvenimas trumpas. Paskui tiesiai į rojų  biggrin.gif

Netikiu rojumi, bet ideja del trumpo gyvenimo yra teisinga.
Nenoreciau sulaukti laiku, kaii tautieciai rusu kareiviams po kojomis metys geles.
Ar kinieciu kareiviams.
Ar bet kokiems kitokiems kurie tures noro ir jegu...

Ta situacija atrodo nereali ir kvaila, bet sakysim protingas zmogus taip pat negriebia asmenu su ranka.

Bet skestantys, sako idomiu dalyku padaro
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 04, 12:41)
Netikiu rojumi, bet ideja del trumpo gyvenimo yra teisinga.
Nenoreciau sulaukti laiku, kaii tautieciai rusu kareiviams po kojomis metys geles.
Ar kinieciu kareiviams.
Ar bet kokiems kitokiems kurie tures noro ir jegu...

Ta situacija atrodo nereali ir kvaila, bet sakysim protingas zmogus taip pat negriebia asmenu su ranka.

Bet skestantys, sako idomiu dalyku padaro

va va, aš esu 100 procentų įsitikinusi, kad skandiniesi čia savo ašarose ne šiaip, o kad lengviau tas gėles mėtytum. Ir realiausiai tai rusų kariams.
Atsakyti