Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2020 03 03, 19:13)
Tikiu. Mano mamai jos kardiologas liepe po sauksta konjako duot.
Bet as ne apie tai. Dabar tavoji balta varna sedi sikna suraukus ir tau nepriestarauja, kai kitoj temoj paklodes ayde.
Slyksti boba ta balta varna.

Zmones gyvena ir suzino nauju dalyku. Jei kas uzaugo pagerenciu aplinkoje, tai aisku nusistate pries gerima, nes po gerimo prasidedavo mustynes skandalai verksmai.
Visi dalykai netinkamai vartojami yra blogis. Tai va zmones ir pamato, kad galimas normalus alkoholio vartojimas, o ne tik prisigerimas "do pobednogo konca"
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 03, 19:38)
Va, nu...

Bet pas mus gi rungtynės: Lietuva - Latvija. Jūs už ką? bigsmile.gif

už krepšinį biggrin.gif Nausėda - ne bailys !

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 03 03, 21:46)
už krepšinį  biggrin.gif  Nausėda - ne bailys !

vartotojo įkelta nuotrauka

Viruso nebijo biggrin.gif , ane? Nors pradžioj labai nusivylus buvau, kad ne Ingrida laimėjo, bet kuo toliau, tuo labiau jis man patinka. Toks paprastas, šiltas, protingas, išlaikytas, gėdos užsieny nepadarys.
Atsakyti
Man jis vis dar tas, kuris kalba tai, ka nori girdeti aplinkiniai.
Nors, yra pasisakes griezciau, tas man patinka.
Na ir zinoma atrodo reprezentatyviai, kalbeti uzsienietiskai moka (pirstais nerodysim biggrin.gif).
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 03 03, 21:46)
už krepšinį  biggrin.gif  Nausėda - ne bailys !

Patiko R. Miliūtės parašymai:

"Testas akims. Krepsinis.lt nuotraukoje matote:
a) Komunikacijos komandos iš 12 žmonių atsaką į medikų neviltį dėl neatšaukiamų masinių renginių.
b) Prezidento pranešimą, kad artimiausias 14 dienų nesilankys pas 91-erių tėvuką."

ir

"Būtų ne mažiau prasminga kovoti ir su tuo, kas kliudo gyventi kitiems. Pvz., stovėti prie arenos durų ir su viso ūgio autoritetu kreiptis tikrinant bilietus - "Ar nebuvot neseniai Milane, neskridot į Kiniją arba Iraną? Jei taip, labai prašyčiau dėl visų čia einančių ir jų šeimų sveikatos sirgti prie TV ekrano ir, žinot, ačiū, kad balsavot".
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 03 04, 05:28)
Patiko R. Miliūtės parašymai:

"Testas akims. Krepsinis.lt nuotraukoje matote:
a) Komunikacijos komandos iš 12 žmonių atsaką į medikų neviltį dėl neatšaukiamų masinių renginių.
b) Prezidento pranešimą, kad artimiausias 14 dienų nesilankys pas 91-erių tėvuką."

ir

"Būtų ne mažiau prasminga kovoti ir su tuo, kas kliudo gyventi kitiems. Pvz., stovėti prie arenos durų ir su viso ūgio autoritetu kreiptis tikrinant bilietus - "Ar nebuvot neseniai Milane, neskridot į Kiniją arba Iraną? Jei taip, labai prašyčiau dėl visų čia einančių ir jų šeimų sveikatos sirgti prie TV ekrano ir, žinot, ačiū, kad balsavot".

Paskelbia ekstremalią padėtį. Uždraudžia planines operacijas ligoninėse, uždraudžia senolių lankymą globos namuose, uždraudžia šventinius renginius patalpose ir reklamuojasi 10 000 minioje su atvykėliais iš Italijos.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2020 03 04, 07:33)
Paskelbia ekstremalią padėtį. Uždraudžia planines operacijas ligoninėse, uždraudžia senolių lankymą globos namuose, uždraudžia šventinius renginius patalpose ir reklamuojasi 10 000 minioje su atvykėliais iš Italijos.

mmm, kažkaip ir man prastokai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 03, 22:43)
Viruso nebijo biggrin.gif , ane? Nors pradžioj labai nusivylus buvau, kad ne Ingrida laimėjo, bet kuo toliau, tuo labiau jis man patinka. Toks paprastas, šiltas, protingas, išlaikytas, gėdos užsieny nepadarys.

Man tai kaip nepatiko taip nepatinka. Pritarčiau mylimuke, jis vis pataikauja.
O kaip Prezidentui šiek tiek neatsakinga būti ten, kur nebūtina ir rizikinga.
Atsakyti
Man kažkaip pikta ir nesuprantama visai, kad kovo 11 atsaukia, o nei varzybu, nei kaziuko ne. Tai kas svarbiau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 04, 08:41)
Man kažkaip pikta ir nesuprantama visai, kad kovo 11 atsaukia, o nei varzybu, nei kaziuko ne. Tai kas svarbiau?  unsure.gif

Kovo 11 prarado prasme ir negeneruoja jokio pelno.
Kaziuko muge senai praradus prasme, bet generuoja pelna.
Sportas yra beprasmis, tai tik show masems. Taigi jis generuoja pinigus.

ATGIMIMAS? Uz ka kovojot? Uz kapitalizma, pries socializma.
Ta va, galite dziaugtis, jus issikovojot ta ka turit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 04 kovo 2020 - 09:53
IDOMUC, jau paskelbė, kad ir Lenkijoje yra
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 04, 10:52)
ATGIMIMAS? Uz ka kovojot? Uz kapitalizma, pries socializma.
Ta va, galite dziaugtis, jus issikovojot ta ka turit.

aš ir džiaugiuosi, Tu neįsivaizduoji kaip aš džiaugiuosi, kaip aš myliu Lietuvą tokią, koki ji dabar yra smile.gif lithuania.gif
Atsakyti