Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Maja Di @ 2020 03 03, 17:46)
Kas dabar vyksta, tai pavadinčiau panika biggrin.gif
Papildyta:
Šimonytė ves konservatorius į rinkimus 4u.gif . Vieną naują balsą konservatoriai garantuotai turi rolleyes.gif .

aš tai niekur nematau panikos. Kur jūs ją matot ?!

Gaila, kad ne Gabrielius, myliu jį wub.gif o jis turėjo vardan laimėjimo eit į šešėlį, nors karbauskiui ir ubuntautams bus irgi " na zlo", juk tos pavardės linksniavimas jiems kaip rinkiminis koziris.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2020 03 03, 17:09)

Aš šiek tiek pasiruošiau. Turime nedideles atsargas tam atvejui, jei visi iškristume, kad nereiktų vėžlinti po pc ar vaistines. Dezinfekcinis rankoms visada automobilyje yra, esant reikalui į kišenę galima įsimesti, kaip ir vienkartines servetėlrs. Jei ateis protrūkis, kurio grėsmė yra net labai reali, nebėgiosiu kaip ubunte po visą oro uostą ar pc, kad pradezinfekuočiau rankas. Kaip ne kaip, šio viruso plitimas oralinis - fekalinis .

Viena miteris baisiai buvo nepatenkinta grizus is Italijos, kad pilde anketa apie save, o jai teko naudotis tuo paciu rasikliu.
Normalus zmogus tokiu atveju savo asmeniniu daiktu turetu naudot.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 03, 17:10)
Va italai negeria, nors vyno litras pigesnis uz mineralini ir juos taip uzpuole...
Uztenka cia savo alkoholizmo propaganda kist.

Vynai alus nepadeda. Tik degtines, konjakai ir stiprus zoliu gerimai gali padeti.

AA man mociute,, kai persaldavau tai visuomet duodavo vaistu:
Aspirino tablete, medaus saukstas, ramuneliu arbata ir 20 g konjako. Nesvarbu,, kad man buvo keli metai... Tai vadinasi liaudies medicina. Visuomet isgydavau
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 03 03, 16:58)
"Latvijoje pirmoji koronavirusu užsikrėtusi pacientė vos po dienos išleidžiama namo..."
Teisingai, kam pacienta "karantinuoti" ligonineje.

Va, čia tai suprantu, čia tai prasideda tikrosios koronaviruso rungtynės: Lietuva - Latvija 4u.gif

Kol kas situacija tokia: Lietuva paskelbė maksimalią parengtį, Latvija - ramiai. Lietuvoj užfiksuoto viruso infekuota moteris saugoma, Latvijoje - ne.

Sekam įvykius, įdomu, kaip baigsis? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 kovo 2020 - 17:32
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 03, 13:08)
Aš tai ne. Bent jau jokių savo noru... Nei kruopų užsipirkau, nei žmonių bijau, nei kaukių turiu, nei dezinfekcinių skysčių su savim nesinešioju. Rankos paduoti žmonėms nebijau, bet gerbiu kitų norą rankos neduoti, jei tokių sutinku.

ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 03 03, 17:10)

Gaila, kad ne Gabrielius, myliu jį  wub.gif o jis turėjo vardan laimėjimo eit į šešėlį, nors karbauskiui ir ubuntautams bus irgi " na zlo", juk tos pavardės linksniavimas jiems kaip rinkiminis koziris.

Labai džiugi žinia . Gabrielius pasielgė teisingai, daugeliu aspektų.
Širinskienė kad putojosi išgirdusi per LRT, išgyveno dėl konservatorių, prognozavo ateitį. Neišlaikė ponička savyje emocijų. Lyg kam nors rūpi ką ji mano.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 03, 18:31)
Va, čia tai suprantu, čia tai prasideda tikrosios koronaviruso rungtynės: Lietuva - Latvija 4u.gif

Kol kas situacija tokia: Lietuva paskelbė maksimalią parengtį, Latvija - ramiai. Lietuvoj užfiksuoto        viruso infekuota moteris saugoma, Latvijoje - ne.

Sekam įvykius, įdomu, kaip baigsis?  bigsmile.gif

http://english.alara...arantine-.html#
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 03 03, 18:10)
aš tai niekur nematau panikos. Kur jūs ją matot ?!

Gaila, kad ne Gabrielius, myliu jį  wub.gif o jis turėjo vardan laimėjimo eit į šešėlį, nors karbauskiui ir ubuntautams bus irgi " na zlo", juk tos pavardės linksniavimas jiems kaip rinkiminis koziris.

Matau. Kruopų tuščios lentynos. Kas tai? Ne panika? Tai būtiniausios prekės? Vaistų turiu visada jei susirgtume, o pirmo būtinumo man pieno produktai, duona ir daržovės mėsa. Mėsos galima prisikrauti į šaldiklį, o kitko? Kruopų suvalgom minimaliai. Tikrai nepitrūks 2 savaites neišeinant iš namų.
Man Gabrielius irgi nieko, bet Ingrida wub.gif nutraukė blaškymąsį tarp liberalų ir konservatorių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 03, 18:21)

Va, nu...

Bet pas mus gi rungtynės: Lietuva - Latvija. Jūs už ką? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 03, 19:38)
Va, nu...

Bet pas mus gi rungtynės: Lietuva - Latvija. Jūs už ką? bigsmile.gif

Ummm... geras klausimas.
Atsakyti
dienos bajeris biggrin.gif https://www.15min.lt...mire-56-1284572
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 03, 17:19)
Vynai alus nepadeda. Tik degtines, konjakai ir stiprus zoliu gerimai gali padeti.

AA man mociute,, kai persaldavau tai visuomet  duodavo vaistu:
Aspirino tablete, medaus saukstas, ramuneliu arbata ir 20 g konjako. Nesvarbu,, kad man buvo keli metai... Tai vadinasi liaudies medicina. Visuomet isgydavau

Tikiu. Mano mamai jos kardiologas liepe po sauksta konjako duot.
Bet as ne apie tai. Dabar tavoji balta varna sedi sikna suraukus ir tau nepriestarauja, kai kitoj temoj paklodes aude apie vyno taure.
Slyksti boba ta balta varna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 03 kovo 2020 - 19:16