Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 03, 14:38)
Vienintelis oro uostas, kuriame su kaukėm žmonės buvo, ypatingai darbuotojai, buvo Azijoje. Aš kalbėjau apie Europos oro uostus. Buvau dviejuose. Jokių kaukių, išskyrus kai kuriuos pavienius keleivius. Vilniaus oro uostas tame kontekste niekaip ypatingai neišsiskyrė.

Vln tai tikiu. Nes kaukiu ner.
Siaip, jei valdzia sako, kad kaukes reikalingos tik uzsikretusiems, tai gi galetu atvykusiems jas dalint. Ne? Nu kad kitu nepkrestu biggrin.gif .

Mano vyras skeptiskai i viska ziuri, aisku kaukes Lt nenesiotu( nebent jau visiskai padetis bloga butu). Dabar juokingai zem9s kainos i Egipta
Senai bebuvom, nardymo pasiilgo. Siulo vaziuot. Sako uzsides kauke oro uoste ir lektuve, dezinfekuosis rankas, pries ir po skrydzio isgers kazko stipraus. biggrin.gif .
Nu ne, sedesim mes kol kas LT biggrin.gif . Maltis po pasauli be priezasties yra neatsakinga.
Atsakyti

As labai seku informacija. Ir kai is Sviesos ikele straipsni( as ji pries ikelima skaiciau) kokia ta atsakinga moteris, pasieme nedarbingumo pazyma ir dirbo is namu. Tame straipsnyje raso, kad nakti pasijuto blogai ir issikviete greitaja. O jau 3 valanda Veryga susauke komisija.
Taigi yra tas straipsnis, tik arba logikis nera, arba bando cia bet kaip uztildyt.

Aisku meluojama. Gal Italija ar kitos vakaru valstybes nemeluoja. Bet man dar juokinga atrodo kai Lenkija neturi ne vieno ligonio, kur toks didziulis oro uostas id atskrendama is visur

24 d. moteris parskrenda is Italijos.

25 d. pasijunta blogai (o ne ketvirtadienio nakti, kaip tu supratai).

27 diena t.y. ketvirtadieni sveikata negereja, todel jai padaromas tepinelis

28 d t.y. nakti (1 am) is ketvirtadienio i penktadieni paaiskeja tepinelio rezultatas - teigiamas. guldo i ligonine. 3ia ryto Veryga surengia spaudos konferencija.

Visa informacija butent is straipsnio, kuri citavau.

As nematau cia jokiu nesutapimu. 

https://m.delfi.lt/l...php?id=83646453

Apskritai, siais FB laikais, nematau budu nuslepti susirgima nuo viesumos. Itraukti greitosios pagalbos darbuotojai, ligonines slaugytojai, gydytojai, artimieji, kolegos. :) 

Pas mane virusas nuo vasario pirmos puses, miestas milijoninis, nemaciau nei vieno zmogaus su kauke kol kas. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 03, 16:05)
24 d. moteris parskrenda is Italijos.</p><p>25 d. pasijunta blogai (o ne ketvirtadienio nakti, kaip tu supratai).</p><p>27 diena t.y. ketvirtadieni sveikata negereja, todel jai padaromas tepinelis</p><p>28 d t.y. nakti (1 am) is ketvirtadienio i penktadieni paaiskeja tepinelio rezultatas - teigiamas. guldo i ligonine. 3ia ryto Veryga surengia spaudos konferencija.</p><p>Visa informacija butent is straipsnio, kuri citavau.</p><p>As nematau cia jokiu nesutapimu. </p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://m.delfi.lt/lietuvoje/article.php?id=83646453'>https://m.delfi.lt/lietuvoje/article.php?id=83646453</a></p><p>Apskritai, siais FB laikais, nematau budu nuslepti susirgima nuo viesumos. Itraukti greitosios pagalbos darbuotojai, ligonines slaugytojai, gydytojai, artimieji, kolegos. smile.gif </p><p></p><p>Pas mane virusas nuo vasario pirmos puses, miestas milijoninis, nemaciau nei vieno zmogaus su kauke kol kas. smile.gif </p><p></p>

Koks turetu buti gydytojas debilas, kad skelbtu jam draudziama skelbti informacija per fb.

As tai per zinias matau, kaip italai su kaukem visur.
O Italijoj butent ir prasidejo proverziu nuo turistu. Italai silti zmones, iskart apsikabina, glebesciuojasi.
Tai paprastas klausimas - jei kauke neapsaugo, kodel tada medikai su kaukem ir tie infekcininkai bei paramedikai su respuratoriais ir spec kistiumais? Juk uztejtu rankas nusiplaut, ko cia ta kauke dar detis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 03, 16:14)
Koks turetu buti gydytojas debilas, kad skelbtu jam draudziama skelbti informacija per fb.

O tai visi tie tariamai sergantys yra benamiai ir neturi artimųjų? Ar tuos artimuosius uždaro kartu į karantiną, kad nėra nė vieno, kuris FB ar kitais kanalais praneštų, kad jų artimasis serga? Briedas visiškas ta slėpimo teorija šiais laikais. Kaip diagnozuoti žmogui tokį reikalą ir realiai nuo visų tą info nuslėpti? Kur padėti visus to sergančio artimuosius/kaimynus/bendradarbius ir kt? Ką su tais sergančiais daro, kad jie niekam nieko nepasako? Bullshit ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 03 kovo 2020 - 16:26
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 03, 14:47)
Tikrai ne. Dėl teisybės tai pasakysiu, kad kilimėlį Impulse apipurškiu dezinfekciniu skysčiu, anksčiau nepurškiau ax.gif , na bet čia gal daugiau ne kad bijau, bet kažkokio bandos jausmo vedina. Daugiau nieko, jokių kaukių, jokių kruopų pirkimo, jokių rankų dezinfekavimo po kiekvieno rankenos palietimo biggrin.gif . Šį mėnesį į Londoną skrisiu, per velykines atostogas į Barseloną ax.gif. Aišku, dabar į Kiniją arba šiaurės Italiją atsisakyčiau kelionių. Bet panikos nė kiek ne daugiau nei įprasto gripo epidemijos metu.  Man tai keista tave skaityti, niekad rodos sąmokslo teorijom netikėjai 4u.gif .

aha, tai vis tik irgi Tave paveikė smile.gif aš nusipirkau "apokalipsei" vieną ryžių ir vieną makaronų pakelį, o prie jų pomidorų padažo induką. Ne dėl to, kad gal neliks, o kad iš namų gal neleis ar pati nenorėsiu eiti. Ir tai buvo pradžioje, kai paskelbė įžengusį virusą, darbe buvo grįžusių kaip tik iš Italijos.
Yra skirtumas tarp atsargumo ir panikos.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 03, 16:26)
O tai visi tie tariamai sergantys yra benamiai ir neturi artimųjų? Ar tuos artimuosius uždaro kartu į karantiną, kad nėra nė vieno, kuris FB ar kitais kanalais praneštų, kad jų artimasis serga? Briedas visiškas ta slėpimo teorija šiais laikais. Kaip diagnozuoti žmogui tokį reikalą ir realiai nuo visų tą info nuslėpti? Kur padėti visus to sergančio artimuosius/kaimynus/bendradarbius ir kt? Ką su tais sergančiais daro, kad jie niekam nieko nepasako? Bullshit ir tiek.

Tai tiems sergantiems nesako kol kas kad jie serga. Ar negali buti tokio varianto? Juk ligonineje laikomu zmoniu yra.
Dabar net paprastose ligoninese lankymas uzdraustas, ir gimdyves vienis gimdo, nk neleidzia pas jas.
Labai gerai, bullshitas tai bullshitas. Veliau pamatysim
.

Kinija slepe , garantuoju Rusija irgi slepia. Nes negali tokioj trp atsilikusioj didelioj saly tik 2 sirgt.
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2020 03 03, 16:34)

Tai va, aisku kad yra. As prisipildziau saldikli ir saldytuva produktais. Ir vaisiu darzoviu savaitei uzsipirkau Jei i parde eidavau kas dien, dabar einu kas tris dienas.
Tai tik geriau - pardej maziau zmoniu, maziau virusu nesiotoju.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 03 03, 17:34)

Taip. Aš atsargumo laikausi visada. Ir kojas apsipurškiu, kad grybelio nepasigaučiau ir rankas plaunu. Epidemijų metu atsargumas padidėja, bet ne iki tokio lygio. Kas dabar vyksta, tai pavadinčiau panika biggrin.gif
Papildyta:
Šimonytė ves konservatorius į rinkimus 4u.gif . Vieną naują balsą konservatoriai garantuotai turi rolleyes.gif .
Atsakyti
As taip pagalvojau, kiek dezinfekuojancio skyscio reikia sporto kilimeliui ispurkst🤣. Neprotingiau butu savo asmenini kilimeli nusipirkt ir veziotis?
Atsakyti
"Latvijoje pirmoji koronavirusu užsikrėtusi pacientė vos po dienos išleidžiama namo..."
Teisingai, kam pacienta "karantinuoti" ligonineje.
https://www.google.l...f...80415&amp=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 03 kovo 2020 - 17:02
QUOTE(cambala @ 2020 03 03, 16:41)

Kinija slepe , garantuoju Rusija irgi slepia. Nes negali tokioj trp atsilikusioj didelioj saly tik 2 sirgt.

Rusai daug geria - todel ten virusui nera kaip plisti.
Lietuviai irgi nemazai. lenkai, suomiai... Na ne virusui ten plisti. ten kitos ligos
Papildyta:
Vakar skaiciau apie alkoholio poveiki virusui. tai daug propogandos. SUnku rasti tiesa.
Sakysim kai dezinfekuoja irankius karsciu tai juos virina kazkoki laika.
Bet organizmas pakelia temperatura tik keliais laipsniais ir tai daznai pagydo nuo virusu. Nereikia kuno uzvirinti.

Taip ir su alkoholiu. Gal nebutina isgerti 3 litrus degtines, kad nuo jos ir numirti. Alkoholis turi savo dezinfekcijos funkcija ir prie mazu koncentraciju.
Sakysim medziotojai kartu su degtine vartoje uzkresta zveriena nesuserga, o kiti suserga
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 03, 13:59)
O Jūsų kritiškumas kuo remiasi? Turit kompetencijos aiškinti viruso tyrimo ypatumus? Aš ne. Todėl ir neaiškinu. Mat skirtingai nei Jums, man kritinis mąstymas pirmiausiai remiasi konkrečiomis žiniomis, kurios leidžia vertinti situaciją, o ne sąmokslo teorijomis.

Pagal mano logiką, valdantiesiems, dėl to viruso paskelbus ekstremalią padėtį Lietuvoje, atšaukus net Kovo 11-osios minėjimą Seime, dar ir kaip praverstų viena kita dešimtis oficialiai patvirtintų viruso atvejų, nes tai būtų argumentas, kad jie elgiasi teisingai. O dabar, deja, daug kas kalba apie perteklinius jų veiksmus. Taip kad slėpti  realius koronaviruso atvejus jiems tikrai nėra dėl ko.

Labai palaikau. Nėra jokio tikslo meluoti. Lietuvoje, nepaisant vienetinio atvejo, koronos dar nėra. Dar esame galimybių lange. Ir aplinkinės valstybės dar tame lange. Dar turime laiko ruoštis.

Aš šiek tiek pasiruošiau. Turime nedideles atsargas tam atvejui, jei visi iškristume, kad nereiktų vėžlinti po pc ar vaistines. Dezinfekcinis rankoms visada automobilyje yra, esant reikalui į kišenę galima įsimesti, kaip ir vienkartines servetėlrs. Jei ateis protrūkis, kurio grėsmė yra net labai reali, nebėgiosiu kaip ubunte po visą oro uostą ar pc, kad pradezinfekuočiau rankas. Kaip ne kaip, šio viruso plitimas oralinis - fekalinis .
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 03, 17:02)
Rusai daug geria - todel ten virusui nera kaip plisti.
Lietuviai irgi nemazai. lenkai, suomiai... Na ne virusui ten plisti. ten kitos ligos

Va italai negeria, nors vyno litras pigesnis uz mineralini ir juos taip uzpuole...
Uztenka cia savo alkoholizmo propaganda kist.
Atsakyti