QUOTE(paštininkė @ 2020 03 03, 13:59)
O Jūsų kritiškumas kuo remiasi? Turit kompetencijos aiškinti viruso tyrimo ypatumus? Aš ne. Todėl ir neaiškinu. Mat skirtingai nei Jums, man kritinis mąstymas pirmiausiai remiasi konkrečiomis žiniomis, kurios leidžia vertinti situaciją, o ne sąmokslo teorijomis.
Pagal mano logiką, valdantiesiems, dėl to viruso paskelbus ekstremalią padėtį Lietuvoje, atšaukus net Kovo 11-osios minėjimą Seime, dar ir kaip praverstų viena kita dešimtis oficialiai patvirtintų viruso atvejų, nes tai būtų argumentas, kad jie elgiasi teisingai. O dabar, deja, daug kas kalba apie perteklinius jų veiksmus. Taip kad slėpti realius koronaviruso atvejus jiems tikrai nėra dėl ko.
O Jūs ir toliau su Cambala "kritiškai mąstykit"
As nezinau, ar Cambala raso teisingus faktus, bet jei tikrai virusas buvo pripazintas pries tyrimu rezultatus tai rodytu kazkokias machinacijas. Nors gal viskas paprasciau, tos keelios valandos tai del logistikos, o pats tyrimas tai neaisku iek trunka. Todel jei pakliuvo neuzlakytas tai primiausias paskambino kompartijos sekretoriui pranesti.. ar kas ten dabar vietoj ju. Todel ir gavosi greiciau.
Kovo 11 minejimas seime zinok daugeli domina ne daugiau nei domindavo TSKP suvaziavimai...
Didziausia problema yra ta kad niekas nieko nesuvokia. Yra bendros zinios, kaip situacija vystosi.
Asmeniski manau, kad skirtingos zmoniu grupes tautos taip pat gyvenancios ksirtingame klimate, maisto aplinkoje, turincios skirtinga higienos kultura ar jos stoka - skirtingai jautrios...
paziurekit i kokia Anglija. Ten zmones kaip urviniai, vaikai voliojasi ant grindu, po to kisa rankas i snukius, eda maista, po tuoleto neplauna ranku. Visos salygos, tik gal klimatas labai sveikas, (dregans) gal virusui nepalankus