Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mjforever @ 2020 03 03, 13:03)
na bet taip jau "ranką prie širdies" pridėjusi, galėtum pasakyti, ar nesiėmei jokių atsargumo priemonių ?

Aš tai ne. Bent jau jokių savo noru... Nei kruopų užsipirkau, nei žmonių bijau, nei kaukių turiu, nei dezinfekcinių skysčių su savim nesinešioju. Rankos paduoti žmonėms nebijau, bet gerbiu kitų norą rankos neduoti, jei tokių sutinku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 03 kovo 2020 - 13:10
QUOTE(cambala @ 2020 03 03, 12:45)
Tai apie tos moters tyrimo laiko nesutapima taip ir nemokat paaiskint?
Va todel ir linksma, kad tikit viskuo ka dedes sneka biggrin.gif .

Manęs nedomina tos moters tyrimo laiko ypatumai, mane domina pats faktas, kad jai virusas nustatytas. Kaip domina ir kitas faktas, kad tai kol kas vienintelis patvirtintas koronaviruso atvejis Lietuvoje. Kitų kol kas nėra. Kai bus - praneš, nes slėpti nėra tikslo. Aš suprasčiau, jei patvirtintų atvejų Lietuvoje būtų šimtai, jei jie būtų jau neatvežtiniai (t.y. žmonės buvo, kaip dabar, Italijoj ir užsikrėtę grįžo į Lietuvą), o plistų jau nuo žmogaus žmogui Lietuvoje; situacija būtų nevaldoma; na, tai tada valdžia turėtų motyvą slėpti tikrąją statistiką. O dabar koks motyvas? Jokio. Tiesiog neturit ką veikt ir užsiimat sąmokslo teorijom - na, yra toks tipas žmonių. Aš ne iš jų. Taip kad jums tai tikrai mano paskutinė žinutė šia tema. Tik turėkit sąžinės: negąsdinkit savo sąmokslo teorijom vienišų senyvų žmonių. Taškas.
Atsakyti
Fb viena moteriske penktadieni saipesi, durnino ir kritikavo tuos kruopu ir konservu slavejus. Sekmadieni buvau akre, na ir sutikau ja su vyru su dviem vezimais atsargu. Maise matesi miltu pakai, makaronai, alieju talpos, kruva tualetinio pop.
Sakau, cua turbut Maisto bankui😂.
Todel as ikrai galvoju, kad pilna tokiu, kurie tyliai daro viena, o garsiai deklaruoja ka kita.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 03, 13:08)
Manęs nedomina tos moters tyrimo laiko ypatumai, mane domina pats faktas, kad jai virusas nustatytas. Kaip domina ir kitas faktas, kad tai kol kas vienintelis patvirtintas koronaviruso atvejis Lietuvoje. Kitų kol kas nėra. Kai bus - praneš, nes slėpti nėra tikslo. Aš suprasčiau, jei patvirtintų atvejų Lietuvoje būtų šimtai, jei jie būtų jau neatvežtiniai (t.y. žmonės buvo, kaip dabar, Italijoj ir užsikrėtę grįžo į Lietuvą), o plistų jau nuo žmogaus žmogui Lietuvoje; situacija būtų nevaldoma; na, tai tada valdžia turėtų motyvą slėpti tikrąją statistiką. O dabar koks motyvas? Jokio. Tiesiog neturit ką veikt ir užsiimat sąmokslo teorijom - na, yra toks tipas žmonių. Aš ne iš jų. Taip kad jums tai tikrai mano paskutinė žinutė šia tema. Tik turėkit sąžinės: negąsdinkit savo sąmokslo teorijom vienišų senyvų žmonių. Taškas.

Tai arba neturit logikos arba uzsispyrusi esat, kad nenorit pamastyt.
Kiek jau kartu paskutine Jusu zinute man sia tema? biggrin.gif Lyg trecia ax.gif .
Koki senyva zmogu as gasdinu? Jus? Tai nesinervuokit, klausykit Verygos, kuris sako plaut rankas muilu ir viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 03, 13:08)
Manęs nedomina tos moters tyrimo laiko ypatumai,

Tai kam gincijates, jei nedomina faktai kurie rodo kazkokias machinacijas?

As nezinau ar taip buvo, kaip Cambala raso, bet kai jus parasot, kad jusu nedomina esmines detales, tai rodo jusu nekritiskuma.

Apie virusa aiskiai meluojama, nes nuo jo tiesiog neimanoma apsisaugot. Net uzkretineja zmones kurie perserga net lengvai ar nepastebimai. Tai jau kelia itarima.

Bereikalinga panika aiski, bet ji kyla - susiduriant su postsovietiniais rezimais, kurie nelabai juk skiriasi nuo sovietinio. Sugeba tik meluoti.
Tai jau nesvarbu ar meluoja ar sako tiesa. Jei panau kazkas i tiesa tai reiskia, kad slepia kazka dar baisiau.

Cia is ugolovniku ponjatkiu. Jei ugolovnikas prisipazista vagysteje, tai greiciausia jis dar kazka uzmuse ir taip bando sumetyti ******
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 03 03, 14:03)
na bet taip jau "ranką prie širdies" pridėjusi, galėtum pasakyti, ar nesiėmei jokių atsargumo priemonių ?

Tikrai ne. Dėl teisybės tai pasakysiu, kad kilimėlį Impulse apipurškiu dezinfekciniu skysčiu, anksčiau nepurškiau ax.gif , na bet čia gal daugiau ne kad bijau, bet kažkokio bandos jausmo vedina. Daugiau nieko, jokių kaukių, jokių kruopų pirkimo, jokių rankų dezinfekavimo po kiekvieno rankenos palietimo biggrin.gif . Šį mėnesį į Londoną skrisiu, per velykines atostogas į Barseloną ax.gif. Aišku, dabar į Kiniją arba šiaurės Italiją atsisakyčiau kelionių. Bet panikos nė kiek ne daugiau nei įprasto gripo epidemijos metu. Man tai keista tave skaityti, niekad rodos sąmokslo teorijom netikėjai 4u.gif .
Atsakyti
Man gyvybe nera brangi tai man vienodai.
Bet pries kelias dienas su MB pravedziau agitacine paskaita, kad reikia kasdien isgerti alkoholio profilaktiskai.
MB sako, nu aisku, virusas, tokia proga, tiesiog gaila praleisti. Tai atkimsom
Vakar pradejau dar medaus po kelis saukstus per diena... Yra to medaus irgi proga. Viena stiklaini is Portugalijos net parsivezem uzpernai.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 03, 13:47)
Aišku, dabar į Kiniją arba šiaurės Italiją atsisakyčiau kelionių.

Gresme reali.
Gali buti neaiskiam laikui ikalinta karantine.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 03, 13:45)

As nezinau ar taip buvo, kaip Cambala raso, bet kai jus parasot, kad jusu nedomina esmines detales, tai rodo jusu nekritiskuma.

Apie virusa aiskiai meluojama, nes nuo jo tiesiog neimanoma apsisaugot. Net uzkretineja zmones kurie perserga net lengvai ar nepastebimai. Tai jau kelia itarima.

As labai seku informacija. Ir kai is Sviesos ikele straipsni( as ji pries ikelima skaiciau) kokia ta atsakinga moteris, pasieme nedarbingumo pazyma ir dirbo is namu. Tame straipsnyje raso, kad nakti pasijuto blogai ir issikviete greitaja. O jau 3 valanda Veryga susauke komisija.
Taigi yra tas straipsnis, tik arba logikis nera, arba bando cia bet kaip uztildyt.

Aisku meluojama. Gal Italija ar kitos vakaru valstybes nemeluoja. Bet man dar juokinga atrodo kai Lenkija neturi ne vieno ligonio, kur toks didziulis oro uostas id atskrendama is visur.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 03, 14:52)
Man gyvybe nera brangi tai man vienodai.
Bet pries kelias dienas su MB pravedziau agitacine paskaita, kad reikia kasdien isgerti alkoholio profilaktiskai.
MB sako, nu aisku, virusas, tokia proga, tiesiog gaila praleisti. Tai atkimsom
Vakar pradejau dar medaus po kelis saukstus per diena... Yra to medaus irgi proga. Viena stiklaini is Portugalijos net parsivezem uzpernai.
Papildyta:
Gresme reali.
Gali buti neaiskiam laikui ikalinta karantine.

Portugališko vyno aš tiesiai į namus užsisakau, kurjeriai atveža tiesiai iš Portugalijos. Popigiai geras vynas, gaunas per pus pigiau nei Vynotekoj. Medus, česnakiukas dar. Ir maloni gaunas dezinfekcija. Nes pasakojo kaip paranojikai į kavines ateina pavalgyt, ne tik ant savęs, bet ir ant šalia sėdinčių dezinfekcinį skystį purškia blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 03, 13:45)
Tai kam gincijates, jei nedomina faktai kurie rodo kazkokias machinacijas?

O Jūsų kritiškumas kuo remiasi? Turit kompetencijos aiškinti viruso tyrimo ypatumus? Aš ne. Todėl ir neaiškinu. Mat skirtingai nei Jums, man kritinis mąstymas pirmiausiai remiasi konkrečiomis žiniomis, kurios leidžia vertinti situaciją, o ne sąmokslo teorijomis.

Pagal mano logiką, valdantiesiems, dėl to viruso paskelbus ekstremalią padėtį Lietuvoje, atšaukus net Kovo 11-osios minėjimą Seime, dar ir kaip praverstų viena kita dešimtis oficialiai patvirtintų viruso atvejų, nes tai būtų argumentas, kad jie elgiasi teisingai. O dabar, deja, daug kas kalba apie perteklinius jų veiksmus. Taip kad slėpti realius koronaviruso atvejus jiems tikrai nėra dėl ko.

O Jūs ir toliau su Cambala "kritiškai mąstykit" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 03, 13:47)
Tikrai ne. Dėl teisybės tai pasakysiu, kad kilimėlį Impulse apipurškiu dezinfekciniu skysčiu, anksčiau nepurškiau ax.gif , na bet čia gal daugiau ne kad bijau, bet kažkokio bandos jausmo vedina. Daugiau nieko, jokių kaukių, jokių kruopų pirkimo, jokių rankų dezinfekavimo po kiekvieno rankenos palietimo biggrin.gif . Šį mėnesį į Londoną skrisiu, per velykines atostogas į Barseloną ax.gif. Aišku, dabar į Kiniją arba šiaurės Italiją atsisakyčiau kelionių. Bet panikos nė kiek ne daugiau nei įprasto gripo epidemijos metu.  Man tai keista tave skaityti, niekad rodos sąmokslo teorijom netikėjai 4u.gif .

as irgi ne. vyrui ana savaite surasiau pirkiniu sarasa, ten pagrinde kruopos buvo, bet tikrai tuo metu kruopos ir makaronai buvo i pabaiga, tai liepaiu nupirkt, juokesi, sake atrodysiu kaip tie durniai, kur viska perka biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(cambala @ 2020 03 03, 13:55)
As labai seku informacija. Ir kai is Sviesos ikele straipsni( as ji pries ikelima skaiciau) kokia ta atsakinga moteris, pasieme nedarbingumo pazyma ir dirbo is namu. Tame straipsnyje raso, kad nakti pasijuto blogai ir issikviete greitaja. O jau 3 valanda Veryga susauke komisija.
Taigi yra tas straipsnis, tik arba logikis nera, arba bando cia bet kaip uztildyt.

Aisku meluojama. Gal Italija ar kitos vakaru valstybes nemeluoja. Bet man dar juokinga atrodo kai Lenkija neturi ne vieno ligonio, kur toks didziulis oro uostas id atskrendama is visur.

o tu tikra, kad zurnalistai teisingai parase? gal ta moteris viena vakare pasijuto blogai, kita nakti jau diagnozavo corona? neskaiciau str, nepamenu, bet nematau priezasciu meluoti.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 03, 13:59)
O Jūsų kritiškumas kuo remiasi? Turit kompetencijos aiškinti viruso tyrimo ypatumus? Aš ne. Todėl ir neaiškinu. Mat skirtingai nei Jums, man kritinis mąstymas pirmiausiai remiasi konkrečiomis žiniomis, kurios leidžia vertinti situaciją, o ne sąmokslo teorijomis.

Pagal mano logiką, valdantiesiems, dėl to viruso paskelbus ekstremalią padėtį Lietuvoje, atšaukus net Kovo 11-osios minėjimą Seime, dar ir kaip praverstų viena kita dešimtis oficialiai patvirtintų viruso atvejų, nes tai būtų argumentas, kad jie elgiasi teisingai. O dabar, deja, daug kas kalba apie perteklinius jų veiksmus. Taip kad slėpti  realius koronaviruso atvejus jiems tikrai nėra dėl ko.

O Jūs ir toliau su Cambala "kritiškai mąstykit" mirksiukas.gif

As nezinau, ar Cambala raso teisingus faktus, bet jei tikrai virusas buvo pripazintas pries tyrimu rezultatus tai rodytu kazkokias machinacijas. Nors gal viskas paprasciau, tos keelios valandos tai del logistikos, o pats tyrimas tai neaisku iek trunka. Todel jei pakliuvo neuzlakytas tai primiausias paskambino kompartijos sekretoriui pranesti.. ar kas ten dabar vietoj ju. Todel ir gavosi greiciau.

Kovo 11 minejimas seime zinok daugeli domina ne daugiau nei domindavo TSKP suvaziavimai...
Didziausia problema yra ta kad niekas nieko nesuvokia. Yra bendros zinios, kaip situacija vystosi.

Asmeniski manau, kad skirtingos zmoniu grupes tautos taip pat gyvenancios ksirtingame klimate, maisto aplinkoje, turincios skirtinga higienos kultura ar jos stoka - skirtingai jautrios...

paziurekit i kokia Anglija. Ten zmones kaip urviniai, vaikai voliojasi ant grindu, po to kisa rankas i snukius, eda maista, po tuoleto neplauna ranku. Visos salygos, tik gal klimatas labai sveikas, (dregans) gal virusui nepalankus
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 03, 13:08)
Rankos paduoti žmonėms nebijau, bet gerbiu kitų norą rankos neduoti, jei tokių sutinku.

Tu sveikiniesi ranka paduodama? blink.gif
Atsakyti