QUOTE (Freja @ 2004 10 22, 17:05) |
...o dar blogiau ijungti sviesa ir taip prizadinti mieganti zveri, t.y. mane. Zino, kuo gali baigtis jei mane per anksti prizadina kas nors (esu pikta kaip zveris ir pasokusi is lovos pasakau viska ka galvoju ir ko negalvoju ir grasinu visom pasaulio nuodemem ir prakeiksmais. ) Beje, dazniausiai vel uzmiegu ir prabudusi neprisimenu ka sakiau. |
Pasirodo,ne as viena tokia
Mano eiline diena, tai kai visa diena prasedziu prie kompo, dazniausiai internete. Labai greit laikas prabega, ziurek jau ir vakaras: o tada draugauju su TV.
QUOTE (Eurika @ 2004 10 25, 07:50) |
Na jus pavarot, Noa, Auges, Freja, mamulia ir stebukliuke, kaip jus sugebat taip suktis Jei as taip pagyvenciau bent diena - tiksliai stogas nuciuostu. |
kai ner pasirinkimo tai ka daryt a kam dabar lengva, kai saka
mane kasdienybe nuzudys speju kad darbas bent kuriam laikui inestu naujumo i mano kasdienybe vsio, einu ieskotis darbo, gana, o tai pabudimas-sauskelniu keitimas-kava-cigarete-zaidimai su dukra-valgydinimas-guldymas-SM-vlgio darymas vaikui- vaiko maitinimas- sauskelniu keitimas- zaidimai-SM-vaiko migdymas-SM- ir t./t.t vaziuoja stogas, o mano stogas gali ir vyro stoga ciuoziant uzkliudyti gal jau ir kliudo
Eurika , o kodel tu turi taip anskti keltis? Man labai sunku rytais anksti is lovos lipti. Ypac dabar, ilgu ir tamsiu ziemos periodu, kai po keletos savaiciu prasvis ne anksciau nei 11 val. ryto ir tems apie 15 tai baisu. Ziema as esu kaip tas lokys, norisi tik miegoti ir miegoti. Truksta saules, truksta ir energijos.
Zinot, nors ir ipratusi visur begt, skubeti, visokius reikalus tvarkyti, bet kartais uzplusta tokios akimirkos, kai nieko nebesinori. Tada nors ir su sazines grauzatim turiu pristabdyti ir vel pasipildyti besibaigiancia baterija kaip as tai vadinu. Kartais juokais saviskiui sakau, kad gal laikas 'apnesteti', tai tureciau pasiteisinima pries savo sazine del tinginiavimo ir ramesnio gyvenimo.
Bet kita vertus, kol esi jaunas, turi sveikatos ir energijos, reikia isnaudoti visus sansus. Tikiu, kad tai ka as i save investuoju siandien, rytoj man pareis su kaupu.
Zinot, nors ir ipratusi visur begt, skubeti, visokius reikalus tvarkyti, bet kartais uzplusta tokios akimirkos, kai nieko nebesinori. Tada nors ir su sazines grauzatim turiu pristabdyti ir vel pasipildyti besibaigiancia baterija kaip as tai vadinu. Kartais juokais saviskiui sakau, kad gal laikas 'apnesteti', tai tureciau pasiteisinima pries savo sazine del tinginiavimo ir ramesnio gyvenimo.
Bet kita vertus, kol esi jaunas, turi sveikatos ir energijos, reikia isnaudoti visus sansus. Tikiu, kad tai ka as i save investuoju siandien, rytoj man pareis su kaupu.
QUOTE (Freja @ 2004 10 25, 12:25) |
Eurika , [b][color=blue]o kodel tu turi taip anskti keltis? Man labai sunku rytais anksti is lovos lipti. Ypac dabar, ilgu ir tamsiu ziemos periodu, kai po keletos savaiciu prasvis ne anksciau nei 11 val. ryto ir tems apie 15 tai baisu. Ziema as esu kaip tas lokys, norisi tik miegoti ir miegoti. Truksta saules, truksta ir energijos. |
Tai kad darbas man prasideda nuo 7:00val. Gyvenu 40 km. uz Vilniaus, 5:40val. turiu isvaziuot is namu, o ziema, kai slidu, dar anksciau, darbe turiu but 6:30val., kad pasiruosciua pasitarimui, . Bet darba baigiu 16:00val. (jei kokiu sveciu neprivaziuoja ir nereikia su jais tampytis po gamykla). Vasara, tai labai faina, ir atsikeliu lengviau kai sviesu ir namo anksti griztu, dar prie ezeru spejam nuvaziuot, bet ziema buna sakes - isvaziuoji tamsu, grizti - vel tamsu
QUOTE (Eurika @ 2004 10 25, 08:36) |
Tai kad darbas man prasideda nuo 7:00val. Gyvenu 40 km. uz Vilniaus, 5:40val. turiu isvaziuot is namu, o ziema, kai slidu, dar anksciau, darbe turiu but 6:30val., kad pasiruosciua pasitarimui, . Bet darba baigiu 16:00val. (jei kokiu sveciu neprivaziuoja ir nereikia su jais tampytis po gamykla). Vasara, tai labai faina, ir atsikeliu lengviau kai sviesu ir namo anksti griztu, dar prie ezeru spejam nuvaziuot, bet ziema buna sakes - isvaziuoji tamsu, grizti - vel tamsu |
O...jei....nepavydziu....as taip anskti negaleciau....
QUOTE (Freja @ 2004 10 25, 12:38) | ||
O...jei....nepavydziu....as taip anskti negaleciau.... |
Ir as nelabai galiu , bet ka padarysi, kartais ta zadintuva norisi i siena paleist, nekenciu to cypimo . O kas ryta sedi i masiniuka, muzika pasileidi tiek, kiek koloneles isnesa, kad neuzmigt pakeliui ir dar dainuoju visa kelia, kad greiciau pabusciau
6.000 suskamba zadintuvas - ji isjungiu ir miegu dar 5 min, tada begom i dusa, plaunu galva, dziovinu, makijazas, kava, sumustinis, rubu paieskos - apie 6.45 varau i stotele. Gaudau mikriuka, 7.30 turiu buti darbo vietoje. Iki 16.30 visokios rasliavos, klientu ir direktoriu bambejimai ir nervu tampymai; laisva min pasedziu internete. Pirmadieniais, treciadieniais ir penktadieniais 18 val - paskaitos univere, ten prasedziu iki 20 - 21 val. Is paskaitu vel lekiu stotelen, mikriukas ir namai. Jei pasiseka, ir vyras buna paruoses vakariene - prisiryju ir miegoti, jei ne - kazka ruosiu.
Antradieniais ir ketvirtadieniais po darbo lekiu parduotuven, apsiperku, tada nuo 19 val iki 20.30 - anglu kalbos kursai, i kuriuos vaziuoju su vyru. Namo gryztam apie 21 val. Ruosiam vakariene, valgom, jei dar yra jegu, paskaitom anglu uzduotis, atliekam testus, pasiklausom pokalbiu. Jei nera- telikas ir miegoti...
Antradieniais ir ketvirtadieniais po darbo lekiu parduotuven, apsiperku, tada nuo 19 val iki 20.30 - anglu kalbos kursai, i kuriuos vaziuoju su vyru. Namo gryztam apie 21 val. Ruosiam vakariene, valgom, jei dar yra jegu, paskaitom anglu uzduotis, atliekam testus, pasiklausom pokalbiu. Jei nera- telikas ir miegoti...
QUOTE (Eurika @ 2004 10 25, 12:47) |
Ir as nelabai galiu , bet ka padarysi, kartais ta zadintuva norisi i siena paleist, nekenciu to cypimo . O kas ryta sedi i masiniuka, muzika pasileidi tiek, kiek koloneles isnesa, kad neuzmigt pakeliui ir dar dainuoju visa kelia, kad greiciau pabusciau |
as 4 metelius keldavausi taip....
issikankinau is tikruju keltis 4.30, nes 5.30 turedavau but darbe, o nuo 6.00 turejau but visiskai nubudusi ir skaityt zinias sunku jau i antra nestumo puse man tai tapo nebeimanoma ir tada palikau zinias.
Visų kasdienybė panaši. Ir, man atrodo, kad tai -visai normalu. Negali gi kiekviena diena būti labai ypatinga. Todėl ir džiaugemės savaitgaliais, kelionėmis, šventėmis. Tik po kasdienybės pilkumos tokie dalykai teikia džiaugsmą. Kas būtų, jeigu kiekvieną dieną kas nors neįtikėtino atsitiktų. Stogas nuvažiuotų greičiau negu nuo rutinos.