QUOTE(paštininkė @ 2020 03 01, 20:27)
Tiesą arba netiesą sakančio žmogaus kalboje.
Montevertė šitoje temoje prieš keletą metų labai atkakliai gynė Andriukaitį (ir beje, ne tik dėl mano minėtos idėjos), o dabar rašo, kad jo "praktiškai negirdėdavau" (kaip supratau neatsimena, juk tiksliai ir necitavau) - man tai yra melas. Ir ne pirmas Montevertės postuose. O vartytis dabar gali, ji tai meistriškai moka - va, dar parodėt ir kryptį, gal ačiū Jums pasakys. Bet man tai esmės nekeičia: Montevertė dažnai neigia tai, ką yra rašius, o tai yra nesąžiningo žmogaus bruožas.
Jūs tiesiog kaip visada visiškai nesuprantate mano postų, nes jūs nesugebate suvokti trumpų postų, kuriuose neišdėstoma kaip mokyklos rašinėliuose: įžanga, dėstymas, išvados.
Mano gi postas buvo ant tiek paprastas, kad nu
nesuprantu kaip iš to iš viso galima daryti kažkokį melą, kriminalą.
Taip, žinoma, jūs negalite manęs ir mano minčių permatyti, bet gal vertėtų tada pasitikslinti prieš kaltinant? Nes esmė tai buvo ta, kad Verygą patį nuolat arba pastaruoju metu viceministrą aš nuolat girdžiu, matau kaip jie dirba, kaip jie komentuoja, kaip jie nuolat yra įvykių sūkuryje ir t.t. O ano gi ponulio šitaip nesimatė bent jau man. Ir aš aprašau savo patirtį. O jūs mane melu kaltinat, fui kokia jūs bjauri
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2020 03 01, 20:47)
Šimašius Feisbuke davė patarimų iki soties prisipirkusiems grikių
Skaitykite daugiau:
https://www.delfi.lt...u.d?id=83664573
vilniečiai, baikit Šimašių gąsdinti
o šiaip tai JAV berods institucijos viešai siuntė gyventojams patarimus pasirūpinti maisto atsargomis ir medikamentais dviems savaitėms. Visai, atrodo, protinga. O čia mat moralizuoja, kad kažkas kelis maišelius kruopų nusipirks. Nu perka žmonės, bet kokiu vienu, dviem maišeliais nei įprastai, tai čia jau panika?!
tai kad perka jie taip, kad kitiems nelieka
tai nežinau ar čia jau taip po porą maišelių tik daugiau?
Papildyta:
Ir turime nelinksmą žinią... Gerai tik tiek, kad iš esmės ilgą ir gražų gyvenimą ši nuostabi moteris nugyveno...
https://www.15min.lt...je-1050-1283472