QUOTE(paštininkė @ 2020 02 28, 16:28)
Tai kodėl tarmę kišat ten, kur Jums nurodomos, deja, bet Jūsų tekstuose esančios elementarios trečioko rašybos klaidos?
Ar ne Jums pačiai, Lutuke, būtų geriau nusiraminti ir rašyti tiesiog atidžiai (parašius - perskaityti, redaguoti). Nereiktų labai dabar aiškintis
O sistemingai vartojamos klaidos, sistemingai ir su pasididžiavimu rašomas analfabetinis tekstas, kad ir koks jo turinys bebūtų - na, nei pasitikėjimo, nei noro jį skaityti nekelia
Ar ne Jums pačiai, Lutuke, būtų geriau nusiraminti ir rašyti tiesiog atidžiai (parašius - perskaityti, redaguoti). Nereiktų labai dabar aiškintis
O sistemingai vartojamos klaidos, sistemingai ir su pasididžiavimu rašomas analfabetinis tekstas, kad ir koks jo turinys bebūtų - na, nei pasitikėjimo, nei noro jį skaityti nekelia
Eikti is naujo skaitykit, as ne apie garmatukos klaidas atsakinejau.
Ne, man nebutu geriau. O man tai tik bele pakalbet, koks skirtumas apie ka , jums smagu kalbeti apie mane, as nepirestarauju
bet skaitot
man asmensikai jusu klaidos netrukdo, kai stengeisi suprasti turini , o ne ziureti kitu gramatika, visai normaliai zinokit gaunasi, bet zinoam, kam kas svarbu.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 28, 16:26)
Turejo nebent tokiu atveju, jei mokesi pagalbinej mokykloj ar kokioj palengvintoj grupej.
Papildyta:
Ka pas jus kraste pardese? Irgi visi isproteje vezimais tempia?
Papildyta:
Ka pas jus kraste pardese? Irgi visi isproteje vezimais tempia?
paglabinei, pagalbinei, nepameni vienam suole sedejom ?
vienas corona atvejsi Lietuvoje, palundra