Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE (Noa @ 2004 10 21, 23:16)
Nesioju maziuka ir karksiu... T.y rodau, kur ausyte, kur nosyte, kur ausyte, o jam dzin, kur pas ji kas, jam idomu, kur pas mane grandinele, kur pinigine ir kur mobilus smile.gif

laugh.gif net apsiverkiau is juoko laugh.gif laugh.gif laugh.gif Taip ir isivaizduoju, kaip tu nesioji 2.gif ir rodai, o jis tau ant kaklo grandinele apziurineja, geras laugh.gif
Atsakyti

Keliuosi 5.15-5.30 priklausomai ar reikia galva plautis ar ne. Pusryciai, veidrodis, vyro metimas is lovos ir apmetimas ivairiais sunkiais daiktais kad atsikeltu, tada spinta g.gif tada jau i darbeli, ten is pat ryto kol valdzia dar darbo nepradejo, SM, tada daug daug lakstymo po koridorius ir tiesos ieskojimo, arba tyli nyki diena darbe, ir darbinga diena SM rolleyes.gif , tada pietus mmmmmmm, leki akis ideges kad spetum vietas kavinukei uzsiimt, isikimbi i kede, kad nenunestu kedes ant greituju pavalgai ir atgal i darba, ten kartojasi pirmos dienos puses scenarijus, 16.00 leki i kita darba, pakeliui susirieji su bobute autobuse, jei vaziuoji autobusu arba su vyru jei i darba veza vyras, bet su kuo nors butinai susirieji, tada dirbi dirbi dirbi kitam darbe, apmokai dura nauja buhaltere, tadu leki i paskutini autobusa arba keiki vyra ko jis taip veluoja, su didziausiu stresu isklausai kaip skambina apsauga ir klausia kodel dar neuzrakintas ofisas laugh.gif , tada jau spjauni i viska ir eini pesciom pasitikti vyra kuris taves nepamates tamsoj pralekia pro sali laugh.gif , tada skambini vyrui ri vel reki kad idiotas pralekei , gryzk. NAmai namuciai, alelio butelaitis, kalnai neplautu indu, kambarys kaip po atominio sprogimo, reki ant vyro kad nepadeda tvarkytis, tam dzin rolleyes.gif dry.gif , tada pazaidi su mieganciu vaiku, ir leidi jai toliau miegot wub.gif , ziuriu, ilgai ziuri i mieganti vaika, svajoji apie antra, isgeri alaus, apreki vyra pries miega kad ko nors nepadare arba padare bet ne taip, o tam dzin, eini miegot, po keliu valandu suskamba zadintuvas ir keliesi vel...
O buna ir kitaip: atsikeli 5.15-5.30 (zr. auksciau)
Pusryciai, veidrodis, vyro metimas is lovos ir apmetimas ivairiais sunkiais daiktais kad atsikeltu, tada spinta  g.gif  tada jau i darbeli, ten is pat ryto kol valdzia dar darbo nepradejo, SM, tada daug daug lakstymo po koridorius ir tiesos ieskojimo, arba tyli nyki diena darbe, ir darbinga diena SM rolleyes.gif , tada pietus mmmmmmm, leki akis ideges kad spetum vietas kavinukei uzsiimt, isikimbi i kede, kad nenunestu kedes ant greituju pavalgai ir atgal i darba, ten kartojasi pirmos dienos puses scenarijus, 16.00
isleki namo, pasiemi vaika is darzelio, ir varai i trasa, parduotuves, pirkiniai, pinigai pro pirstus slysta huh.gif , gryzti namo, gauni pylos nuo vyro kad vel visus pinigus isleidai, vel vaiko daiktu ner kur det, atsakai atitinkamai... laugh.gif , susitaikom, isgeriam alaus, zaidziam zaidziam su vaiku, ziadziam zaidziam, draugiskai (vaikas su teveliu) krausto mamos tase, issidazom visais lupdaziais, pavaizduojam kaip dazomes su tusu, ateinu as ir pamatau ta vaizdeli, vyras isdazytom lupom iki kaktos laugh.gif , vaikas prisivalges lupdazio, ir apipaises tv staliuka laiminga juokiasi balsu,... ir t.t. tokiam stiliui... vaikas niekaip neuzmiega, nes isizaide, o teveliams jau ramybes reik. rolleyes.gif
Zodziu viskas kaip visada, kaip pas visus, ir t.t. Darbas-namai, kartais parduotuves (mmmm dievinu tas dienas clap_1.gif )
Atsakyti
QUOTE (Auges @ 2004 10 22, 06:36)
Keliuosi 5.15-5.30 priklausomai ar reikia galva plautis ar ne. Pusryciai, veidrodis, vyro metimas is lovos ir apmetimas ivairiais sunkiais daiktais kad atsikeltu, tada spinta g.gif tada jau i darbeli, ten is pat ryto kol valdzia dar darbo nepradejo, SM, tada daug daug lakstymo po koridorius ir tiesos ieskojimo, arba tyli nyki diena darbe, ir darbinga diena SM rolleyes.gif , tada pietus mmmmmmm, leki akis ideges kad spetum vietas kavinukei uzsiimt, isikimbi i kede, kad nenunestu kedes ant greituju pavalgai ir atgal i darba, ten kartojasi pirmos dienos puses scenarijus, 16.00 leki i kita darba, pakeliui susirieji su bobute autobuse, jei vaziuoji autobusu arba su vyru jei i darba veza vyras, bet su kuo nors butinai susirieji, tada dirbi dirbi dirbi kitam darbe, apmokai dura nauja buhaltere, tadu leki i paskutini autobusa arba keiki vyra ko jis taip veluoja, su didziausiu stresu isklausai kaip skambina apsauga ir klausia kodel dar neuzrakintas ofisas laugh.gif , tada jau spjauni i viska ir eini pesciom pasitikti vyra kuris taves nepamates tamsoj pralekia pro sali laugh.gif , tada skambini vyrui ri vel reki kad idiotas pralekei , gryzk. NAmai namuciai, alelio butelaitis, kalnai neplautu indu, kambarys kaip po atominio sprogimo, reki ant vyro kad nepadeda tvarkytis, tam dzin rolleyes.gif dry.gif , tada pazaidi su mieganciu vaiku, ir leidi jai toliau miegot wub.gif , ziuriu, ilgai ziuri i mieganti vaika, svajoji apie antra, isgeri alaus, apreki vyra pries miega kad ko nors nepadare arba padare bet ne taip, o tam dzin, eini miegot, po keliu valandu suskamba zadintuvas ir keliesi vel...
O buna ir kitaip: atsikeli 5.15-5.30 (zr. auksciau)
isleki namo, pasiemi vaika is darzelio, ir varai i trasa, parduotuves, pirkiniai, pinigai pro pirstus slysta huh.gif , gryzti namo, gauni pylos nuo vyro kad vel visus pinigus isleidai, vel vaiko daiktu ner kur det, atsakai atitinkamai... laugh.gif , susitaikom, isgeriam alaus, zaidziam zaidziam su vaiku, ziadziam zaidziam, draugiskai (vaikas su teveliu) krausto mamos tase, issidazom visais lupdaziais, pavaizduojam kaip dazomes su tusu, ateinu as ir pamatau ta vaizdeli, vyras isdazytom lupom iki kaktos laugh.gif , vaikas prisivalges lupdazio, ir apipaises tv staliuka laiminga juokiasi balsu,... ir t.t. tokiam stiliui... vaikas niekaip neuzmiega, nes isizaide, o teveliams jau ramybes reik. rolleyes.gif
Zodziu viskas kaip visada, kaip pas visus, ir t.t. Darbas-namai, kartais parduotuves (mmmm dievinu tas dienas clap_1.gif )

Na ir linksmai, Auges, tu gyveni laugh.gif , linksmiausia, tai kaip tu sugebi tiek daug aprekt vyra, o jam dzin laugh.gif laugh.gif O kai vaikas issipaiso lupdaziu ir tusu, vos nesprogau is juoko laugh.gif Maniske irgi issipaiso ir nagus nusilakuoja ir drabuzius ir praustis nenori dry.gif , na bet tu taip juokingai papasakojai thumbup.gif
Atsakyti
O mano kiekviena diena skirtinga... unsure.gif
Pvz. antradienis....paskaitos prasideda tik 13:15, tai apie 10 valanda ritinuosi is lovos, varau nusprausti, apsirengiu ir iskart isijungiu kompa. Ten manes laukia kalnai e-mailu i kuriuos reikia atsakyti. Paraleliai laisku rasymui laikas yra leidziamas Supermamoj ir dar draugu nuosavu puslapiu skaitinejimas. Kai jau visai isalkstu ir sazine pradeda grauzti kad nesimokinu, einu darytis pusryciu, kuriuos valgau akis ibedus i komiuterio ekrana ir taip trumpam uzmigdau sazines balsa, nes atseit laiko veltui nesvaistau- juk valgau dabar (na tai kas kad i kompa visos mintys sutelktos. blink.gif ) Na taip ir nepastebi kol ateina laikas keliauti i paskaitas. Po ju einu namo arba i ofisa (studentu organizacijos) ir ten aisku prasideda reikalu aptarimai, nauju atsakomybiu prisiemimas ir pan. Stai jau ir 17:00val. maniskis atvaziuoja i kursus, as pasiimu masina, varau namo uzkasti ir 18:00 val. jau sedziu susirinkime (cia del Dale Carnegie kursu). Paplepejusi su moteriskem varau pasiimti saviskio is kursu ir jis mane nuveza i kita susirinkima, susijusi su mano visuomenine veikla. Griztu namo apir 22:00 val. vakaro, pavargus ir suirzus, tada ateina maniskio eile. Jam aisku yra parodoma ka jis padare ne taip, ko nepadare ir pan. Cia jau panasiai i Auges. Jis man pasiulo taure serio ir as apsiraminu. smile.gif Pries miega dar paziuriu telika, pasisnekam ir apie 24:00 velkuosi visa pavargusi i lova....

Ketvirtadienis: Keliuosi 8:30 einu i dusa, staigiai susitvarkau, pasiimu sumustiniu i unika ir varau i paskaitas. Per pietus sukertu savo sumustinius ir dazniausiai einu i ofisa, kur aptariam reikalus ir pan. Pirma valanda einu vel i paskaitas, po kuriu tiesiai namo, nes reikia uzvalgyti ir dar pasiruosti kursams (kalbas ir pan.) Apie 17:00 duodu saviskiui komanda grizti namo, nes 18:00 val. as jau turiu buti Dale Carnegie kursuose. Ten iki 22:00 valandos pasakojam savo pasiruostas 1-2 min. kalbas, mokomes su moteriskem kalbejimo pries auditorija meno, gerinam bedravimo igudzius, gerinam atminti, stiprinam pasitikejima savimi, planuojam savo ateiti, keliam sau tiklus ir gaunam pilnus aruodus patarimu, padrasinimu ir teigiamos energijos. 4 val. prabega nejuntamai sauniu ir ambicingu moteru draugijoje ir desimta valanda as, verdancia nuo ispudziu makaule griztu pas saviski, kur dar valanda jam kvarsinu galva apie tai ka naujo ismokau ir dalinuosi savo ispudziais. Po to priklausomai nuo energijos- arba dar paskaitau pries miega, arba (ne tiksliau visada) dar ilendu i kompa- pastas, supemama ir pan. ir vel apie 24 val. velkuosi i lova.

Taigi, taip mazdaug atrodo mano dvieju dienu kasdienybe. Bet siaip tai kiekviena mano diena yra skirtinga. rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip jus mane isgasdinot! blink.gif Negi as tokia nepavyzdinga zmona ohmy.gif Mano diena tokia.Keliuosi ivairiai,priklauso nuo to ar yra uzsakymas.Jei nera-miegu iki 10 val,o vyras iseina 9 ryto,pusrycius paskutini karta jam ruosiau pries gera savaite(veliau suprasit kodel).Pirmiausiai isgeriu arbatos,papusriciauju ir pasisveikinu su mamkomis,nardau po interneta ieskodama nauju klientu,nuomos punktu ir t.t.Tvarkausi namuose,ruosiu vakariene,sedziu chate,skaitau ir t.t.Apie vidurnakti sulaukiu vyro,praplepam iki 3-4 val ryto ir keliaujam i lova.
Diena,kai yra uzsakymas prasideda 7val.Tada jau ruosiu pusrycius,visaip ciustijuos,susirenku visa reikalinga medziaga ir keliauju dirbti-susitinku su janavedziais,vazineju po miesta ir sudarineju sutartis,darbe sedziu prie kompo ir plepu su jumis.Griztu apie 19 val,paruosiu vakariene,sulaukiu vyro ir t.t.
Tarp visko dar speju koki pyraga iskepti gyvenimui pasaldinti,su draugem susibegti papletkinti ir daug kitu dalikeliu.Bet dabar supratau,kad daug ka tureciau daryti kitaip doh.gif Bet nevisada taip gaunasi
Atsakyti
mano, nestuke.gif , kasdienybė dažniausiai tokia: prabundu apie 7,00-7,30, nes vyras tuomet keliasi, žadina vaikus.Pramerkus akis šalia ant staliuko randu pusryčius, vaikai pavalgę ateina atsibučiuoti ir vyras juos veža mokykon, tada jis grįžta, patvarko kambarius ir ką paprašau padėti, kartu dar atsigeriam kavos ir jis eina į darbą.
Aš lovoj pažiūriu tv arba dar pagulinėju, atsikeliu apie 8,00-9,00, nusiprausiu, einu prie kompo, peržiūriu paštą, Supermamą biggrin.gif , tada einu pasidaryt sau valgyt, pasitvarkau, pagaminu pietus, važiuoju paimt vaikus iš mokyklos, grįžtam, pavalgom, vaikai tvarkosi, aš irgi dar baigiu savo užplanuotus reikalus, tada su vaikais užsiimam, darom užduotėles iš pratybų arba darbelius, prižiūriu, kaip daro namų darbus, taip ir pabendraujam daugiau, po to vaikams uždedu kokią video kasetę arba jie šiaip žaidžia, aš vėl trumpam prie kompo, apie 17,30 sėdu prie teliko, laukiu po truputį vyro, jis grįžta apie 19,30, tada pasikalbam, pažiūrim tv arba video ir einam miegot.Iš šono turbūt atrodo, kad dienos panašios, bet man -ne, vis kas nors naujo, tai paskambina kokia sena pažįstama, tai į polikliniką reikia važiuot, tai straipsnį rašau, tai pildau geneologinį medį, skaitau rytais, tai išbandau kokį naujesnį kulinarinį receptą, pavaikštom su vaikais lauke.Per išeigines visuomet ką nors priplanuoju, kad nesėdėtume namie, visokių smulkių reikaliukų, pasisvečiavimų smile.gif. Man tai šiuo metu patinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Mirabela @ 2004 10 22, 11:38)
Kaip jus mane isgasdinot! blink.gif Negi as tokia nepavyzdinga zmona ohmy.gif Mano diena tokia.Keliuosi ivairiai,priklauso nuo to ar yra uzsakymas.Jei nera-miegu iki 10 val,o vyras iseina 9 ryto,pusrycius paskutini karta jam ruosiau pries gera savaite(veliau suprasit kodel).

Na tik jau laba diena..nepavyzdinga zmona.....nors ir pries savaite, pusrycius saviskiui vistiek gamini.
Pas mus rytais yra taip....maniskis visada keliasi primas, nes 6.30 vaziuoja i sporto kluba zaisti skvoso (nezinau kaip tiksliai lietuviskai vadinasi). Taigi, jis jau is vakaro suseda savo drabuzius svetaineje, kad nereiketu ryte knistis po spinta ieskant savo daiktu, o dar blogiau ijungti sviesa ir taip prizadinti mieganti zveri, t.y. mane. blink.gif Zino, kuo gali baigtis jei mane per anksti prizadina kas nors (esu pikta kaip zveris ir pasokusi is lovos pasakau viska ka galvoju ir ko negalvoju ir grasinu visom pasaulio nuodemem ir prakeiksmais. blink.gif laugh.gif ) Beje, dazniausiai vel uzmiegu ir prabudusi neprisimenu ka sakiau. laugh.gif laugh.gif

O pusrycius gaminu koki viena karta per keturis menesius ir tai tik savaitgaliais. Paprastomis dienomis namie kartu pusryciu nevalgome, o jei nesames kartais i darba, tai dar jis kartais man sutepa koki sumustini ir paruosia laukneseli. wub.gif
Atsakyti
Mano tai eiline diena tai tas pats per ta pati, tikra kasdienybe ir rutina, nuo kurios kartais bloga darosi: keliuosi 6.00, prausiuosi, rengiuosi, sukuojuosi ir kitaip grazinuosi. Tuomet verdu kava, gaminu pusrycius ir verciu vyra is lovos. Pavalgau pusrycius, su kavos puodeliu einu i svetaine, isijungiu Laba ryta ir vel verciu vyra is lovos. Isgerusi kava, trecia karta einu vyra versti is lovos. Na, jis siaip ne taip atsikelia, apsigerbia, papusryciauja, o tada vaziuojam i darba. Kadangi dirbam kartu, tai ir pietaujam kartu. Teoriskai darbas nuo 7.30 iki 16.30, bet kartais tenka ilgiau padirbeti. Na, po darbo vaziuojam namo, nebent turim poreiki i parduotuve uzsukti ar kokia dalykine vakariene nusimato. Grize i namus, jei bunam nevalge, pavalgom, o tolesne programa - TV, internetas, knygos ir pan. Zodziu, tai eiline musu darbo diena, visa laime, kad dar ir isimciu kartais pasitaiko smile.gif
Atsakyti
6.30 suskamba "ryto simfonija" mano mobiliam ir tai yra zenklas keltis. Kartais ir pavyksta wink.gif bet daznai tai buna tik 7val biggrin.gif tada isoku i treningus, plaukus i bizute, viesulu i vaiku kambari-mazoji pati atsibunda ir prasosi opa, tuo metu didzioji nereaguoja net jei sukeliu nezmoniska triuksma. Kai mazoji jau buna aprengta, griebiuosi vyresneles, ja dar miegancia imu rengti, issibudina ima bumbeti, man neatlaiko nervai ir as pakeliu balsa (kartais pavyksta graziai pasakyt labas rytas) smile.gif tada ji man isdesto kokai as nemandagi,kad nuo ryto rekiu ir as jas isstumiu aprengtas laiptinen. Tada apsiaunu ir skuodziam i masina. Kamsciai. Ta laika isnaudoju moteriskiems plepalams su dukra, pasiplepam, pabumbam-priklauso nuo nuotaikos. Palieku ja mokykloj, vezu maze i darza.
Gryztu namo. Susitvarkau. Pasimegauju tyla. Dusas, kava, pusryciai, makiazas ir apie 10val jau i darba.
Darbas iki 17val.
Vel kamsciai... Apie 17.30 pasiimu vyresnele is mokyklos, pakeliui i darza kitam kamsty ji man aprodo sasiuvinius, piesinius, pasikalbam. Paimam sese. Tada i parduotuve, maisto. Gaudau jas po parde, isklausau zyzimus ir priekaistus,kad nenuperku visko ko sirdis geidzia, issekus ir pervargus vairuoju namu link... Namie mazdaug spejam zinioms, tada vaikus izoliuoju biggrin.gif paziuriu zinias, pavalgom.tada as prie Tv su vaikais arba jos savo kambary uzsieme. Apie 20val pradedu jas ruos miegui. Apie 21 uzmiega. Tada as prie kompo. Kartais kas nors aplanko vakare. Jei nenaktineju apie 24val einu miegot....
Kasdienybe tokia, bet buna ir su lyriniais nukrypimais smile.gif
Atsakyti
Keliuosi apie 6.30. Greitai paseriu savo kate, paraginu keltis savo vyra, lekiu i dusa. Tada greitai papusryciauju. na, dazniausiai kokia arbata isgeriu ir sumustini suvalgau. tada greitai lekiu i darba... Darbe, kaip ir visuomet, darbas su ligoniukais. Po darbo, apie 16 val griztu namo. Igeriu arbatos, kazka lengvai uzkandu. Isijungiu kompa, perziuriu laskus ir supermamoj parasytas zinutes. Ir sedu dirbti kitu savo darbu, t.y. rasyti straipsniu. Pavargusi susiskambinu su vyru, suzinau kada jis gris ir apskaiciuoju, kuriuo metu man reikia pradeti ruosti valgyti. Ruosdama valgyti paprastai isijungiou TV, kad paburbuliuotu man uz nugaros, gal ka naudingo isgirstu per ta laika. Po to, kol ten viskas verda ar kepa, lakstydama apie puodus patvarkau mazumele... Visokias dulkeles pasluostau ar geles palaistau, ar rubus i skalbimo masina sudedu, arba paskaitineju tai, kas man idomu... Grizta vyras, pavalgom, jis seda prie TV, o a jaukiai susirangau prie kompo ir pratesiu savo darbus, jei visai neturiu laiko. Arba atsisedu prie jo ir ka nors megzdama ar darydama panasius dalykus pasikalbu su juo, arba TV paziuriu... Po to vel paseriu kate, nulekiu i dusa, pasirupinu savo oda ir niurkteliu i lova. tada mes dar koki pusvalandi pasikalbam, pakvaliojam ir uzmiegam... Tiesa, tuo matu jau daznai buna pirma nakties, o akrtais ir dvi.. Taip ir bega mano dienos. Nors man toks rezimas visai patinka wink.gif
Atsakyti
Aš tai sao dieną praleidžiu maždaug taip:keliuosi, prausiuosi ir dažausi, po to keliu sūnų, aprengiu jį, po to taisome pusryčius, žadinam tėtį, einam į darželį, o aš į darbą, vakare- namo, o po to vakarieniaujam, pabūnam kartu ir miegot, taip kad mano dienelė irgi niekuo neypatinga smile.gif
Atsakyti
Na jus pavarot, Noa, Auges, Freja, mamulia ir stebukliuke, kaip jus sugebat taip suktis g.gif Jei as taip pagyvenciau bent diena - tiksliai stogas nuciuostu. Zaviuosi jumis, pati jauciuosi tokia tingine, nes grizus is darbo, norisi kuo greiciau paruost vakariene is sest prie TV. Reik daryt isvadas ir susirast sau kokios veiklos g.gif
Labiausiai jums pavydziu, kad galit ilgiau pamiegot, nes as kai keliuos 5:00val. ryto, tai nors dankrata prie lovos pasidek, niekaip neiprantu anksti keltis. Iseini i kiema, visur tamsu, visi dar miega, o as jau po kiema bludiju ir nervinuos, kad negaliu dar truputu pasnaust dry.gif
Atsakyti