Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

Aš į Impulsą vos ne kasdien vaikštau... Tai ką dabar nebesportuot blink.gif

Mano mieste buvo 8-10 atveju. Neisplito, taip ir pasibaige. Nebutinai dabar sergantys apkres puse miesto. :) 

O cia is panikos visi raso ne toje temoje? :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 28, 10:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="72618509" data-time="1582871719"><div><p>Aš į Impulsą vos ne kasdien vaikštau... Tai ką dabar nebesportuot vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mano mieste buvo 8-10 atveju. Neisplito, taip ir pasibaige. Nebutinai dabar sergantys apkres puse miesto. smile.gif </p><p>O cia is panikos visi raso ne toje temoje? smile.gif </p>

jo, vieni iš panikos nebepataiko į temą, kiti pėdas mėto biggrin.gif O Tu pabadyk parašyti į tradicinę
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 02 28, 09:30)
o aš ant isterijos ribos  unsure.gif ir gresia dideliu konfliktu namuose, nes ne taip saugosi, kaip turėtų ( kaip man atrodo) . smile.gif

As pradzioj bijojau, kol ten kinijoj neaisku kas ir kaip buvo. bet pagal dabar turima informacija, sveiki zmones perserga gana lengvai, didziausia gresme senyvo amziaus, sveikatos problemu turintiems. tai man baisoka tik del tevu, bet jie sveikata nelabai skundziasi.
Aisku, vaikams prisakyta plautis rankas dazniau, nesigebesciuoti su apsisnargliavusiais ir tiek.

Tad kol kas nematau del ko panikuoti.

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 02 28, 10:45)
jo, vieni iš panikos nebepataiko į temą, kiti pėdas mėto biggrin.gif O Tu pabadyk parašyti į tradicinę

Manai jai pavyks? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 28, 10:44)
O kaip saugosi ir kaip tavo manymu turetu?
Mes plaunam rankas, vedinam kambarius, bet ta ir siaip darom.

aš sakau : jei galit nebūti tarp žmonių- nebūkit. Vakar paskaitą paskaičiau. Tai MB šiandien automobilį paliko ir su troleibusu išvažiavo hmm.gif doh.gif ką tokiam daryt?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 28, 09:42)
O cia is panikos visi raso ne toje temoje? smile.gif </p>

O kur yra koronaviruso tema?
Dienos aktualiju pries keluas dienas neveike, tai cia ir pradejo rasyt.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 02 28, 09:40)
Mano vaikas vakar iš muzikalkės grįžęs pasakojo, kad solfedžio pamokoj vienas vaikas sakė, kad rytoj (dabar jau šiandien) jam nereikia į mokyklą, nes mokyklą dezinfekuos, nes kažkas iš vaikų iš Italijos grįžęs buvo į mokyklą. Kažkaip juokais nuleidau, sakau prisigalvoja. Bet ko gero teisybė bus, jau vakar dieną buvo žinoma, o paskelbė tik naktį blink.gif

bet ar cia tie vaikai, kuriu mama serga? nes is spaudos, tai ta seima visa izoliuota buvo.
mano vaiko mokykloje po atostogu irgi keli vaikai grizo is Italijos, tai tie vaikai pirmadieni po keliu pamoku paprasyti palikti mokykla ir izoliuotis porai savaiciu. nzn kiek mokykla dezinfekavo po to. O mano vaikas sako: galetu ir mus izoliuot, juk kontakta turejom, tris pamokas vienoj patalpoj kartu sedejom smile.gif
Atsakyti
Gal kas rasot nacionalini diktanta? Nezinot, ar reikalinga registracija?
Atsakyti
Is Sviesos, nezinau uz kokius tau nuopelnus ten leidzia rasyt, bet man neleidzia. tiesa, as naudoju sena versija, gal del to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 02 28, 10:50)
aš sakau : jei galit nebūti tarp žmonių- nebūkit. Vakar paskaitą paskaičiau. Tai MB šiandien automobilį paliko ir su troleibusu išvažiavo  hmm.gif  doh.gif ką tokiam daryt?

MB kasdien su autu. Jis visai chill, sako greiciau persirgsim, greiciau visi nustos protet. Ji jau uzknisa biggrin.gif
Atsakyti

Is Sviesos, nezinau uz kokius tau nuopelnus ten leidzia rasyt, bet man neleidzia. tiesa, as naudoju sena versija, gal del to biggrin.gif

As naudoju nauja versija. :)

Atsakyti

As naudoju nauja versija. :)

Atsakyti