Nebejuokinga, neinformuojama kada ji grįžo, aišku į parduotuves ėjo. Gali būti užsikrėtę daug žmonių
https://www.delfi.lt...e.d?id=83646133
svarbiausia, kaip dabar susiturėti nuo visų įprastų reikalų ir pramogų, užsidaryti namuose. Atia mano savaitgalio vandens spa
QUOTE(mjforever @ 2020 02 28, 10:15)
svarbiausia, kaip dabar susiturėti nuo visų įprastų reikalų ir pramogų, užsidaryti namuose. Atia mano savaitgalio vandens spa
Aš į Impulsą vos ne kasdien vaikštau... Tai ką dabar nebesportuot
baikit panikuot as eisiu visur kur suplanavus. nauju pramogu, isejimu neplanuosiu, bet ir nesiruosiu izoliuotis. bent kol kas.
QUOTE(paštininkė @ 2020 02 27, 17:57)
Mylimuke, koks tikslas būtų slėpti, paskelbus ekstremalią padėtį valstybėje? Tai būtų tik patvirtinimas, kad teisingai reaguojama. Dabar gi - daug manančių, kad prevencijos priemonės (ekstremalios situacijos šalyje paskelbimas, kai nėra nei vieno registruoto atvejo) perteklinės.
Aš irgi manau, kad panika nereikalinga.
Aš irgi manau, kad panika nereikalinga.
Kur teisingai reaguojama?
Pirma siai moterei liepe sedeti namuose. Ir ji ar jos seimos nariai nebuvo parduotuvese iki dabar, kai jau gydoma ir seimos nariai ligoninej stebimi?
Ekstremalia padeti paskelbe, nes jau uzvakar zinojo, kad yra serganciu. Informacija plinta kitais srautais, Kaune jau 1 yra ir Vln 2. Ir sita is Siauliu. Neskelbia informacijos, nes bijo zmoniu panik9s.
Kas dar pasiruosta? Nera kaukiu. Sako nereikia. Kaip nereikia, jei medikai, greitoji, vaziuodami neva pas itariamaji, su didziausia amunicija.
Visas pasaulis su kaukem, o cia sako " kaukes neapsaugo". Nes ju nera.
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2020 02 27, 19:50)
o aš turiu rimtą pletką apie Vilnių covid 19
Papildyta:
Rusijoj užsikrėtusių 140 mln.
Papildyta:
Rusijoj užsikrėtusių 140 mln.
Vln Santaroj 2 vakar buvo sergantys. Veryga gal snd vakare pranes. Arba ryt.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 02 27, 20:48)
nes patvirtinto koronaviruso nėra, mergike
O kam mums tuos italus cia ileido?
Vakar per spaudos konferencija Skvernelio ir Verygos klausia kas prisims atsakomybe, jei po situ rungtyniu prasides susirgimo atvejai Kaune? Tai myke myke ir nk konkreciai neismyke, permete kalba apie renginiu organizatorius ir ranku dezinfekavima.
Tau ta moteris Siauliuose yra is Kauno, ji grizo pries 3 ar 4 dienas, ir kazk str rase, kad pirmi tyrimai nieko neparode. Turbut cia ta, apie kuria man pasakojo.
O is kur apie Santaras zinot?
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 28, 09:12)
Tau ta moteris Siauliuose yra is Kauno, ji grizo pries 3 ar 4 dienas, ir kazk str rase, kad pirmi tyrimai nieko neparode. Turbut cia ta, apie kuria man pasakojo.
I az parasysiu.
Ir buvo tokie patys komentarai po straipsniu apie ta sergancia, bet jau istrinti.
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 28, 09:44)
baikit panikuot as eisiu visur kur suplanavus. nauju pramogu, isejimu neplanuosiu, bet ir nesiruosiu izoliuotis. bent kol kas.
o aš ant isterijos ribos ir gresia dideliu konfliktu namuose, nes ne taip saugosi, kaip turėtų ( kaip man atrodo) .
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 23:00)
tikrai? kazko baisiai abejoju
21 amžius, o jie vis dar carinėje rusijoje. Tai čia su sveikata gal kažkas ne taip
QUOTE(paštininkė @ 2020 02 27, 22:31)
paskaitykit reglamentus, pagal kuriuos gali būti atšaukiami masiniai renginiai, tuomet nereiks maivytis.
vadinasi, reikia juos keisti, pildyti. Kodėl žmonės tokie debilai ir laukia nelaimių, o tik po jų veikia? Kodėl nekertamas tam kelias, kad nelaimių nebūtų išvis?
Mano vaikas vakar iš muzikalkės grįžęs pasakojo, kad solfedžio pamokoj vienas vaikas sakė, kad rytoj (dabar jau šiandien) jam nereikia į mokyklą, nes mokyklą dezinfekuos, nes kažkas iš vaikų iš Italijos grįžęs buvo į mokyklą. Kažkaip juokais nuleidau, sakau prisigalvoja. Bet ko gero teisybė bus, jau vakar dieną buvo žinoma, o paskelbė tik naktį
QUOTE(mjforever @ 2020 02 28, 10:30)
o aš ant isterijos ribos ir gresia dideliu konfliktu namuose, nes ne taip saugosi, kaip turėtų ( kaip man atrodo) .
Papildyta:
21 amžius, o jie vis dar carinėje rusijoje. Tai čia su sveikata gal kažkas ne taip
Papildyta:
O kaip saugosi ir kaip tavo manymu turetu?
Mes plaunam rankas, vedinam kambarius, bet ta ir siaip darom.
MB eina i darba, dukra i mokykla. Kazkokiu masiniu renginiu neturim, bet iprastesniu planu kol kas neatsisakom. Svarstau, ar deretu, ir ar nereik kruopu uzsipirkti
Uzmeciau aki i kazkoki rusiska posta ir komentarus po juo. Jie tiesiog jau nusiteike, kad bus amen, jei paplis, nes normaliu ligoniniu neturi, informavimo normalaus....
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 23:00)
Uk skaiciau 15 patvirtintu atveju, ten neslepia
Papildyta:
Papildyta:
ir as ta pacia info skaiciau
https://www.sciencea...com/coronavirus
Papildyta:
Papildyta:
ir as ta pacia info skaiciau
https://www.sciencea...com/coronavirus
Prie ko cia UK? Tu bent Airija domiesi kiek, ar manai, kad Lietuvos korona tau pavojingesne?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 02 28, 10:40)
Mano vaikas vakar iš muzikalkės grįžęs pasakojo, kad solfedžio pamokoj vienas vaikas sakė, kad rytoj (dabar jau šiandien) jam nereikia į mokyklą, nes mokyklą dezinfekuos, nes kažkas iš vaikų iš Italijos grįžęs buvo į mokyklą. Kažkaip juokais nuleidau, sakau prisigalvoja. Bet ko gero teisybė bus, jau vakar dieną buvo žinoma, o paskelbė tik naktį
Buvo zinoma dar anksciau, bet zinantys buvo tildomi juk.
Aš į Impulsą vos ne kasdien vaikštau... Tai ką dabar nebesportuot
Mano mieste buvo 8-10 atveju. Neisplito, taip ir pasibaige. Nebutinai dabar sergantys apkres puse miesto.
O cia is panikos visi raso ne toje temoje?