Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 17:17)
As turiu pletku apie atveji Kaune.

Mylimuke, koks tikslas būtų slėpti, paskelbus ekstremalią padėtį valstybėje? Tai būtų tik patvirtinimas, kad teisingai reaguojama. Dabar gi - daug manančių, kad prevencijos priemonės (ekstremalios situacijos šalyje paskelbimas, kai nėra nei vieno registruoto atvejo) perteklinės.

Aš irgi manau, kad panika nereikalinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 27 vasario 2020 - 17:59
QUOTE(paštininkė @ 2020 02 27, 18:57)
Mylimuke, koks tikslas būtų slėpti, paskelbus ekstremalią padėtį valstybėje? Tai būtų tik patvirtinimas, kad teisingai reaguojama. Dabar gi - daug manančių, kad prevencijos priemonės (ekstremalios situacijos šalyje paskelbimas, kai nėra nei vieno registruoto atvejo) perteklinės.

Aš irgi manau, kad panika nereikalinga.

Gal butent del to, kad butu maziau panikuojanciu?
Na nezinau, del ko dar.
Del ko kartais kazkas yra neigiama?
Bet siaip as dziaugiuosi, kad reaguojama, ypac jeigu tai kol kas tik "pertekline" prevencija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 27 vasario 2020 - 18:48
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 18:47)
1.Gal butent del to, kad butu maziau panikuojanciu?
Na nezinau, del ko dar.
Del ko kartais kazkas yra neigiama?

2. Bet siaip as dziaugiuosi, kad reaguojama, ypac jeigu tai kol kas tik "pertekline" prevencija.

1. Ar Jūs tikrai žinot patvirtintą koronaviruso Lietuvoje ne iš spaudos? Aš ne, nors turiu galimybių žinoti. Tačiau gaunu panašias į Jūsų žinutes nuo vakar. Tai ir klausiu, koks tikslas slėpti, kai valstybėje paskelbta dėl koronaviruso ekstremali padėtis, o patvirtinimo jokio? Medijos dirba, makaronai, kruopos, konservai šluojami vien dėl ekstremalios padėties paskelbimo...

2. Prevencija neturi kelti nepagrįstos panikos. O ji sukelta. Taip kad to patvirtinimo, jei virusas realiai būtų, dar ir kaip paskelbusiųjų laukiama... Bet, tas zaraza korona, neskrenda pas mus, nors tu ką biggrin.gif Kai tik atskris - paskelbs su džiaugsmu, nes tai bus svarbiausias tokią situaciją paskelbusios Vyriausybės argumentas.

Todėl jokiais koronaviruso slėpimais Lietuvoje aš netikiu.

Rusijoje - kitas reikalas. Bet jų ir retorika kita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 27 vasario 2020 - 19:06
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 18:47)
Bet siaip as dziaugiuosi, kad reaguojama, ypac jeigu tai kol kas tik "pertekline" prevencija.

nėra to pertekliaus. Neberandu to straipsnio, bet ryte dar buvo, užmečiau akį, visko neskaičiau, bet viena moteris rašė, kad labai jau neatidžiai ir formaliai ją tikrino (tikriausiai orouoste)
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 18:17)
As turiu pletku apie atveji Kaune.

o aš turiu rimtą pletką apie Vilnių covid 19
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 16:32)

O Rusijoj kiek atseit mazai uzsikretusiu, nors tokia siena su Kinija, ir kiek jie kinu imigrantu darbuotoju turi, netikiu kad niekas nieko. Ten isvis baisu, kai sitaip viskas slepiama  unsure.gif

Rusijoj užsikrėtusių 140 mln.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 02 27, 19:49)
o aš turiu rimtą pletką apie Vilnių covid 19

ne, nu, mjforever, o iš kur Jūs juos imat - žiauriai įdomu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 02 27, 20:04)
Prevencija neturi kelti nepagrįstos panikos. O ji sukelta. Taip kad to patvirtinimo, jei virusas realiai būtų, dar ir kaip paskelbusiųjų laukiama... Bet, tas zaraza korona, neskrenda pas mus, nors tu ką biggrin.gif Kai tik atskris - paskelbs su džiaugsmu, nes tai bus svarbiausias tokią situaciją paskelbusios Vyriausybės argumentas.

aš 100 procentų įsitikunusi, kad jis yra tarp mūsų. Tik dar neapsireiškė.

informacijos slapstymu irgi netikiu.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 02 27, 19:52)

Nu, laukiam tada bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 02 27, 20:50)
ne, nu, mjforever, o iš kur Jūs juos imat - žiauriai įdomu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

sakau gi- agentūra,

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 02 27, 19:55)
sakau gi- agentūra,

Supratau, čia mūsų agentūra mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Milano „Olimpia“ atvyko į Kauną ir pasiuntė žinutę Lietuvos žmonėms : gyvenam normalų gyvenimą.

A cha

vartotojo įkelta nuotrauka

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...onems-13812450/
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 02 27, 19:52)

Buvo laida per Vokietijos TV, tai ten idomiai aiskino. Sake, kad ta virusa jie zino senai ir juo uzsikrecia kazkiek zmoniu. Buna ir mirciu, bet nuo visko ju buna. Sake, naujiena tas virusas nebent Kinijai.

Cia per daug politikos ir panikavimo, galima pagalvot kad tai koks maras...
Atsakyti