Na, kai mano kleckas buvo poros menesiu, tai ir as nieko nenuveikdavau.. tik kaip vovere ratu..ratu.. ir vakaras... dabar jau truputi laisviau.. tai ir pasigrazinti yra kada, ir su drauge susitikti paplepeti.. ir pasimokyti, nors dar atostogauju.. ir mezgu ir t.t. tiksliau leidziu laika savo malonumui, aisku, kai pasidarau darbus.. o mano vyras net neabejoja, kad per diena su vaiku as pakankamai prisidirbu... jis jau po 10-15 min. buna nusikales.. o jei dar skalbt, lygint, virt, tvarkyt...
As keliuosi 5:00 val., isgeriu arbatos ir minu i darba. Darbe darzniausiai sedziu "supermamoj". 16:00 val. pypinu i parduotuve, nusiperku maisto produktu, alaus ir lekiu i darzeli, paiimt savo padauza, o tada namo. Vakare su vyru pasiruosiam vakariene, tiksliau, kol as ruosiu, jis uzdega zidini, tada vakariene nesames i kambari prie televizoriaus, valgome, geriam aluti, skaitom vaikiui pasakas arba mokomes rasyti ar piesti, kartais lipdom is plastelino ka nors, ziurim televizoriu ir 22:00 val. i lovas ir miegot.
O ka veikiate jus? Gal kaip nors idomiau praleidziate vakarus? Pasidalinkim kasdienine rutina
O ka veikiate jus? Gal kaip nors idomiau praleidziate vakarus? Pasidalinkim kasdienine rutina
As keliuosi apie 7.00, padarau vyrui pusrycius, idedu pietus, isleidziu i darba. Siaip visa diena nieko doro, apart sedejimo supermamoj arba cv siuntinejima, neveikiu. Vakare varau i paskaitas, tada laukiu vyro, kuris grizta apie 9-10 val. Pamaitinu ji ir einam miegoti. Dykaduone as
O pastaraji menesi tai rytais varau i Nemencine ir visa diena priziuriu drauges vaikus.
O pastaraji menesi tai rytais varau i Nemencine ir visa diena priziuriu drauges vaikus.
QUOTE (miau @ 2004 10 21, 14:34) |
As keliuosi apie 7.00, padarau vyrui pusrycius, idedu pietus, isleidziu i darba. Siaip visa diena nieko doro, apart sedejimo supermamoj arba cv siuntinejima, neveikiu. Vakare varau i paskaitas, tada laukiu vyro, kuris grizta apie 9-10 val. Pamaitinu ji ir einam miegoti. Dykaduone as O pastaraji menesi tai rytais varau i Nemencine ir visa diena priziuriu drauges vaikus. |
Vat as kazkaip ir pagalvojau, ta kasdienybe namai - darbas, darbas - namai, Sakau, gal kas idomiau gyvena, gal reik keis gyvenimo buda, ar ka. Velniskai greit tas gyvenimas bega, norisi kazkaip idomiau ji nugyventi
Man irgi ta rutina taip nusibodo, taip norisi kazko naujo...
Keliuosi 6:30, isgeriu butinai kavos i masina ir darban, darbe per pietus istaikau minute ir nuskuodziu i maisto parduotuve, priperku tai ko reikes vakarienei arba neinu i parduotuve ir pranesu vyrui, kad siandien valgyti negaus, nes pavargau, tada vakarieniaujame kur nors, grize namo dazniausiai isgeriame po bokala alaus , aptariame kaip sekesi darbe, vyras pakloja lova ir miegot., na zodziu nieko idomaus, gal del to visada taip laukiu savaitgaliu???
Puodai ,vaikai ,atsipalaidavimui ,kad visiskai stogas nenuvaziuotu ir supermama.Va ,ale ziuriu kaip turiningai laika leidziu ,net graudu darosi
mano kasdienybe dalinasi i dvu dalis, pries santuoka ir vaikiuka ir po santuokos su vaikiukiu.bet manau cia klausimas daugaiu apie vedybini gyvenima
mano kasdienybe ivairi. kadangi yra tai ji kazkokia nerutiniska, nes niekaip su neiseina suplanuoti dienos o siaip keliames apie 10:30, kol susitvarkau buna jau ir 13h, pasedziu supermamoj, tada maunam i baseina su . tada po baseino susitinku su kokia drauge. po to namucio vyreliui vakarienes ruosti, o vakarais mokausi braizyti autokadu.
Galiu pasakyti kad kai dirbau ir man buvo tas pats darbas-namai,nes po darbo jau nieko nesinoredavo. ai dar pamirsau paminetio sporto klubas. zodziu-darbas-namai-sporto klubas.
mano kasdienybe ivairi. kadangi yra tai ji kazkokia nerutiniska, nes niekaip su neiseina suplanuoti dienos o siaip keliames apie 10:30, kol susitvarkau buna jau ir 13h, pasedziu supermamoj, tada maunam i baseina su . tada po baseino susitinku su kokia drauge. po to namucio vyreliui vakarienes ruosti, o vakarais mokausi braizyti autokadu.
Galiu pasakyti kad kai dirbau ir man buvo tas pats darbas-namai,nes po darbo jau nieko nesinoredavo. ai dar pamirsau paminetio sporto klubas. zodziu-darbas-namai-sporto klubas.
beveik visa diena-namai.su maze keliames apie septinta-astunta.islydim tetuka.ir tada jau viskas priklauso nuo zuikos-kartais iki pietu miegam su valgymo pertraukom,kartais visa diena bandau pakelt jai nuotaika.kartais sulaukiu drauges,kartais pati i svecius keliauju.diena stumias prie kompo,maze salia.ir blaskaus tarp ju.o savaitgali keliaujam i sodyba.nuo pirmadienio vel tas pats.
bet kai maze paaugs,savo dienotvarke tikrai paivairinsim.tuo labiau,kad gal nuo kitu metu uzsiimsim verslu,dar as ruosiuos studijuot.tikiuos,kad bus idomiau nei dabar,nes nuo rutinos baigiu visai paciuozt
bet kai maze paaugs,savo dienotvarke tikrai paivairinsim.tuo labiau,kad gal nuo kitu metu uzsiimsim verslu,dar as ruosiuos studijuot.tikiuos,kad bus idomiau nei dabar,nes nuo rutinos baigiu visai paciuozt
Ui irgi kaip visu keliuosi 6.40, bet tik todel, kad 6 neiseina Apsirengiu, pasidazau, 6.55 pakeliu vyresneli, 7.00 vyra (specialiai ta eile, kad nesusimustu vonioj, bo vaikas ilgiau krapstosi), kol jie keliasi, padarau sumustinius jiems ir arbatos, kol jie pusryciauja, dazausi ir periodiskai liepiu uzsikist, kad garsiai neisikarksetu ir maziuko nepazadintu, tada jie issipravodina darban ir mokyklon, 7.35 ateina aukle, as einu i darba ir nuo 8 iki 18 ariu kaip juodas jautis, kokios ten supermamos, jezusmarija, gerai kad kvepuot turiu kada 12 - 13 val papusryciauju, kas antra diena per pietus einu sportuot. 18.30 griztu namo. Padarau est. Jei bunu visai be faziu, nepadarau, kartais aukle buna ka nors padarius... Mityba iki kokiu 19.30. Tada vyresneli kontroliuoju del namu darbu, organizuoju susidejima daiktu kitai dienai, baseino reikmenu pasidziovima, maziuko pampersu keitima ir pan. Nesioju maziuka ir karksiu... T.y rodau, kur ausyte, kur nosyte, kur ausyte, o jam dzin, kur pas ji kas, jam idomu, kur pas mane grandinele, kur pinigine ir kur mobilus Duodu vaikams dar kokios arbatos. Pasiziuriu dviracio zinias, varau vyresneli miegot, einu glostyt galvele, paskui ilendu i supermama, pasedziu, rengiu maziuka pizama ir varom miegot.
O siandien neeiline diena, siandien vyras ejo su maziuku miegot, nes buvau darbo parsinesus namo. Uztai daba sedziu ir tingiu eit miegot Nors ko gero vis tiek reiks. Labanakt
O siandien neeiline diena, siandien vyras ejo su maziuku miegot, nes buvau darbo parsinesus namo. Uztai daba sedziu ir tingiu eit miegot Nors ko gero vis tiek reiks. Labanakt
Keliuos 6 (na gerai 6:15), verdu kava sau ir vyrui ir issipravodinu i gym'a pasportuoti nuo 7 iki 8:30. Tada begom namo, kur jau laukia prie duru trypiantis diedas, nes jam i darba reik eit. Iki 9 nusiprausiu ir keliu mazgi (uztrunka minimum 30 min, o kartais ir iki valandos) Numyzinu, pavalgydinu ir varom arba apsipirkti, arba pavaikscioti i parka, arba siaip pasitrinti mieste, kad namuose nekiurksoti, arba i biblioteka. Nuo 2 iki 4 mazgis miega pietu miegeli, o as sedziu prie kompo ir rasau laiskus ar tupiu supermamoj. Kai Mantoze atsikelia - vakarienes darymas jam ir teciui ir vel i lauka. Kai tetis grizta, tai arba jie abudu issipashiolvonina, kad as galeciau pasimokyt arba ziurim koki filma, arba dviracio zinias, arba skaitom knygas, arba po namus tvarkomes... 10 val bandom eit miegot. Nueinam 12... Nykumaaaaaaaa...