Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

Išvežiau vaiką seneliams biggrin.gif Geras darbas
Atsakyti
Viską ką norėjau padaryti, o svarbiausia pagaminau skanius pietus!
Gal ir jūs receptu susigundysit??smile.gif http://allaperto.blo...anakardziu.html
Atsakyti
Man sesija, dėl to turiu daug "svarbesnių' reikalų - namų tvarkymas, masažas, grožio salonas... Šiandien tiek daug visko suspėjau, išskyrus - mokytis lotuliukas.gif doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiedre @ 2013 06 04, 22:33)
Man sesija, dėl to turiu daug "svarbesnių' reikalų - namų tvarkymas, masažas, grožio salonas... Šiandien tiek daug visko suspėjau, išskyrus - mokytis  lotuliukas.gif  doh.gif  bigsmile.gif

Man irgi tas pats. biggrin.gif Vakar manikiūras, šiandien parduotuvės ir deginimasis biggrin.gif
Atsakyti
diena kaip diena. man asmeniskai prasminga ax.gif
Atsakyti
diena aprasidėjo vykimu į pardes apsipirkti, po to kibau į tvarkymąsi - nusivaliau langus, vitriną - 8 kvadratiniai metrai, susitvarkiau namus, kapines, padariau valgyti.Dabar esu po dušo, suvalgiusi pusę arbūzo ir tuoj eisiu pas savo vyrą į lovelę liūlia blush2.gif
Atsakyti
nu kelimusi ir kubejimu i darba pradejua diena bet pabaigsiu manau smagiai vyras nori vaziuoti su dviratukais pasivazineti ax.gif ax.gif
Atsakyti
4u.gif gera diena!
Atsakyti
Viskas pakankamai gerai tik pirštą į spintos kampą užsigavau verysad.gif
Atsakyti
Labai įdomus testas, būtų įdomu sužinoti rezultatus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulinak23 @ 2013 12 30, 12:25)
Labai įdomus testas, būtų įdomu sužinoti rezultatus biggrin.gif

Tikrai įdomus, bet į 6 klausimą nežinojau kaip atsakyti ar 1 ar 10, nes nežinau ar po tokių prisipažinimų aš dar jausčiau pavydą, greičiausiai tik neapykantą ax.gif
Jūsų draugas/vyras prisipažįsta stipriai įsimylėjęs kitą moterį ir su ja palaiko romantiškus ryšius jau pusę metų. Tarp jų intymių santykių nebuvo, tačiau Jūsų draugas/vyras visiškai pametęs galvą dėl jos, nuolat paskendęs mintyse, atsisako bet kokios bendros veiklos kartu su Jumis ir garsiai svarsto apie gyvenimą kurį laiką atskirai.
Atsakyti
QUOTE(selė @ 2013 06 04, 23:33)
Man sesija, dėl to turiu daug "svarbesnių' reikalų - namų tvarkymas, masažas, grožio salonas... Šiandien tiek daug visko suspėjau, išskyrus - mokytis  lotuliukas.gif  doh.gif  bigsmile.gif

Haha, man irgi būna biggrin.gif. Bet nusprendžiau, kad jau viskas, ir noriu per 21 dieną išsiugdyti įprotį MOKYTIS kasdien. Duodu oficialų pažadą SM'e pioneer.gif ir kasdien rašysiuosi, ką nuveikiau mokslų labui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 sausio 2015 - 22:22