Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

Diplominį darbą apsigyniau ax.gif
Atsakyti
Padariau “generalinę tvarką” drabužinėje ir spintose.
Atsakyti
Atidirbau paskutinę darbo dieną ir nuo pirmadienio atostogauju thumbup.gif
Atsakyti
nuėjau iki idarbinimo agentūros, nusipirkau braškių, pasitvarkiau kambari bigsmile.gif
Atsakyti
Susitvarkiau. Pasitikau-išlydėjau svečius. Dasisodinau gėlių. Dabar sėdžiu ir galvoju ar važiuot į Verkių parką į Joninių šventę g.gif
Atsakyti
Birželio 25 d.visame pasaulyje Maiklo Džeksono (Michael Jackson) fanai su liūdesiu prisimins savo dievaičio išėjimą. Ne išimtis ir Lietuva: šeštadienį (birželio 23-ąją) pirmą kartą rengiamas viešas Michael Jackson LT fanų susibūrimas, apimsiantis ne tik malonų pabendravimą klausantis mėgiamos POP karaliaus muzikos, bet ir video medžiagos peržiūrą užsakytoje kino salėje.
Fanai, suvažiuosiantys ir iš kitų Lietuvos miestų, nekantraudami laukia 12 val. susitikimo prie Katedros. Jam ruošiamasi jau keletą savaičių - praeivių dėmesį turėtų atkreipti MJ atributika, plakatai su nuotraukomis, žvakutės. Tikimasi, kad šis susitikimas, sutelksiantis didesnį nei paprastai gerbėjų būrį, bus pirmasis žingsnis puoselėjant MJ atminimą, įgyvendinant ilgai generuotas idėjas...
Atsakyti
Nusikaliau sode, beravėdama. Ką tik grįžau namo. Jomajo kaip pavargau...
Dar ir rankas avietėmis apsidraskiau doh.gif
Atsakyti
buvau gariūnuose ieškot man tinkančio švarkelio, nieko neradus nuvažiavau po visas humanas, ten ir nieko doh.gif
Atsakyti
Švenčiau draugės dukrytės pirmąjį gimtadienį clap.gif
Atsakyti
Šiandien laisvadienis. Muzika, knygos, mintys, kiurksojimas namie.

Gairės: Namisėda, tinginys.
Atsakyti
Pamečiau Vikingu Loto bilietą.... verysad.gif Susilanksčiau, perlenkiau dar tuo lapeliu, kuriame užžymi norimus skaičius ir į kišenių....Turbūt iškrito, tik grįžus pamačiau, kad neturiu, staigiai į lauką. Šalia namų pamečiau, bet kažkas jau gražiai bilietuką buvo pasiėmęs, o tą lapelį atgal numetęs. O buvau tikra, kad rasiu, nes turėjo kaip šiukšlė atrodyti ir tiek... Bet matyt kažkas matė kaip man išslydo ir gražiai sau pasiėmė.... schmoll.gif
Atsakyti
Nors dar tik rytas smile.gif ,et as jau spejau isgerti kavos puodeli,suruosti krepsi i papludimi,sudaryti sarasa,ka nupirkt parduotuvej,isplauti nuo vakar likusias lekstes.
Atsakyti