Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(MK. @ 2011 12 16, 23:35)
šokau su Kalėdų seneliu ax.gif Visgi žiauriai gaila, kad juo nebetikiu. Vienas didžiausių gyvenimo praradimų.

QUOTE(juza @ 2011 12 17, 09:13)
Aha, būtų visai smagu vėl patikėt visokiais stebuklais, tik kaip, kai jau esi galutinai ištikėjęs...

O ką jums reiškia tas Kalėdų senelis, kad taip norisi juo tikėt? Kalėdų simbolis ar dovanų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luigina @ 2011 12 17, 16:09)
O ką jums reiškia tas Kalėdų senelis, kad taip norisi juo tikėt? Kalėdų simbolis ar dovanų?  smile.gif

Tikėjimą stebuklais smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif cia pastebejau dauguma mamyciu raso ka nuveike per dienele.. Na as neesu dar mamyte,. bet pasakysiu koke mano siandien diena buvo. Taigim, pradziai atsikeliau kaip visada pries 7, jau organizmas priprato anksti keltis. Isbegau i stadiona pabegioti. Grizusi nuejau i vone, po to pavalgiau, pradejau tvarkytis kambarius (3 dydeli kambariai + virtuve). Pagaminau valgyti (sriubyte isviriau, pakepinau duona su cesnaku, iskepiau zagarelius). Isploviau indus, sutvarkiau virtuve, atnesiau is sulinio vandens, nuejau i lauka parsinesti dar malku, uzkuriau zydini.. Isejau i lauka, paleidau suni palakstyti. Veliau nuejau i miesta apsipirkti sventem (velykom), ejau butent siandien kadangi rytoi pries pat velykas buna begalo daug zmoniu ir dydeliu eiliu parduotuvese, siandien ju buvo per pus maziau. As zinau todel visada is anksto nueinu apsipirkti smile.gif Grizau namo, ir ziuriu kad jau turetu Mama grizti is darbelio, taigi puoliau sildyti valgyt. Grizus mamai paplepejom kaip visada. Na o dabar sedziu prie kompiuterio, rasau forume ir dar tyliai klausausi muzikeles ax.gif O veliau tikriausiai eisiu susitikti su draugu. Tai tiek. 4u.gif

Atsakyti
egzotika, ilga ir darbinga tavo diena buvo smile.gif

O aš šiandien: buvau praktikoje, rašiau bakalaurinį, tvarkiaus kambarius, kepiau keksą, buvau sporte, pavedžiojau šunį, sėdėjau prie kompo biggrin.gif Laukiu draugo grįžtant, eisim vakarienės mąstyt smile.gif
Atsakyti
Kol kas tik prisivalgiau.
Atsakyti
nieko,šeimyna pas uošvius,aš lovoje su kompu,radikulitas,poniška liga,gerai,kad i darba nereikia
Atsakyti
Visa diena prie Velyku stalo rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
atsikeliau padirbau padariau viena gera darba o dar sedziu prie kompo g.gif
Atsakyti
Nieko,mieste buvau,o tiek darbų dar laukia doh.gif
Atsakyti
sutvarkiau namus (jie nedideli), išvaliau visus kampus, kur anksčiau tingėjau, nuėjau į parduoptuvę, į vaistinę užsisakyt sau vaistų, išviriau sriubą, išskalbiau puse drabužių (rankomis), išskalbiau ir pakabinau užuolaidas, susiginčijau, paskui susitaikiau, puse dienos praėjo o jau tiek daug smile.gif dar liko sutvakryti spintą, bet nežinau ar šiandien padarysiu, nes jaučiuosi kaip nusivaręs darbinis arklys
Atsakyti
grįžusi iš darbo apsitvarkiau, valgyt padariau, tašę susikroviau (ryt ryte savaitgaliui į Estija išlekiam), o dabar lekiu dar į gimtadienį smile.gif tikiuosi ryt labai galvos neskaudės:)
Atsakyti
O aš ką papasakosiu .. doh.gif doh.gif doh.gif
Einu iš virtuvės išsišiepus į kambarį, sakau pamiegosiu, ogi opaaaaa, žiūriu koridoriuj ant užuolaidų voras, bet toks VOOOOORAS, fui, storas, neaiškios spalvos, viskas, šypsena dingo, aš sustingau, ką dabar daryt galvoju.. doh.gif g.gif blink.gif Namie aš viena, vorų bijau labiau nei velnio.. doh.gif Pasiėmiau šlepetę ir stoviu šalia... galvoju mušiu, ranką pakeliu, nu negaliu lotuliukas.gif doh.gif vėl sakau, mušiu, neturiu kantrybės, nu nee... kad trenksiu per užuolaidas, nukrito ant lango, už žaliuzių, OMG, nėra kaip prieit, būtų nukritęs ant palangės būčiau pritvojus, o dabar... Ropoja jis ten, vaikšto į priekį atgal ir nieko.. Aš jau stresuoju, vos ne į ašaras, o palikt negaliu, nes šalia mano kambario durys doh.gif lotuliukas.gif Sugalvoju atidaryt langą ir laukiu kol pats išeis laukan... ir ką, laukiau, stovėjau, po pusvalandžio išropojo už lango, ir tiesiai ant tos vietos, kad kai uždarysiu langą, sutrinsiu jį, niekaip jis žiūriu nepajuda, o aš jau išvis kaip bulius, akim raudonom, nafik galvoju, ką darysi ir uždariau langą doh.gif Dabar sėdžiu tokia lengvame šoke, nes vorų aš bijau labai, labai, labai .... unsure.gif Va ir anekdotas jums praskaidrinti vakarui thumbup.gif
P.S. Nu Lietuvoj tokių vorų nesu mačiusi doh.gif Čia švedijoj kažkokie nenormalūs.. schmoll.gif kaip dvi kamanės su ilgo voro kojom, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
greičiau namo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neriliene: 07 birželio 2012 - 18:09