Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

o as siandien atsikelus tvarkiausi, poto su draugem kavytes islekiau, po pardes palaksciau. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koko_sa: 12 lapkričio 2011 - 20:12
O mes vakare su brangiuoju zaideme badmintona,dar pametem i krepsini kamuoli. oras fantastiskas thumbup.gif tik dabar rankyciu ir kojyciu nelabai jauciame swoon.gif
Atsakyti
pabuvojom pas tevus kaime ir tiek smile.gif
Atsakyti
Buvome vet. klinikoje, tada pas anyta kibinus dorojom lotuliukas.gif Issiskalbiau rubus, padariau suniui esti ir ilsiuosi smile.gif
Atsakyti
Priešpiet skaičiau knygą, o per pietus išvažiavau į Ukmergę - pensininkę tetą ir dvi jos drauges pakviečiau į E. Bavikino ir L. Mikalausko koncertą "Pasivaikščiojimai su Dolskiu ir Šabaniausku". Joms labai labai patiko, o man smagi skoninga pramoga wub.gif
Atsakyti
Eilinė darbo diena būnant vaiko priežiūros atostogose - padaryt valgyt, išsiplaut grindis, išeit į lauką su sūneliu, užmigdyt pogulio. O dabar jau mano laikas - su kava prie PC biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien gulėsiu lovytėje, poilsiausiu dvi dieneles, nes apsirgau, tad nelabai ir veikti jėgų yra ką.. thumbup.gif
Atsakyti
as labai didele tingine;]
nieko nenuveikiau, bet reikes susiimti ;]
Atsakyti
Po kaldra pasislėpus kalėdų seniui laišką rašiau...
Atsakyti
šokau su Kalėdų seneliu ax.gif Visgi žiauriai gaila, kad juo nebetikiu. Vienas didžiausių gyvenimo praradimų.
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2011 12 17, 00:35)
šokau su Kalėdų seneliu ax.gif Visgi žiauriai gaila, kad juo nebetikiu. Vienas didžiausių gyvenimo praradimų.

Aha, būtų visai smagu vėl patikėt visokiais stebuklais, tik kaip, kai jau esi galutinai ištikėjęs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juza: 17 gruodžio 2011 - 09:18
QUOTE(juza @ 2011 12 17, 00:27)
Po kaldra pasislėpus kalėdų seniui laišką rašiau...

Esu rasius laiska tam Joulupukiui i Suomija.Tada jis man atrode jau tas pats tikriausias.Atsiunte l.grazu atsakima-tada atrode kazkoks stebuklas,kad MAN senelis atrase biggrin.gif
Atsakyti