Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(blondinas nr.347 @ 2011 08 28, 12:14)
meluoji.
Ne vienas zmogus, isgirdes, kad yra durnius, su tuo nesutiks.
Nu nebent jis yra senas zilas blondinas...

Nesutiks.
Bet viduj ims abejoti, ir tinkamais momentais vis bandys pasitikrint, ar tikrai kartais jis nėra toks.
O čia iš paskos banda bliaunančių urmu: "durnius", "durnius"...
Tai kaip reaguot, ar nesureaguot??
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 08 28, 12:16)
O as abejoju, kad ji masto, nes jei mastytu, nemaza, sakyciau net tidziaja dali jo postu netrintu. Ji pamato tik blondino nika ir trina, net neskaitydama, o kai neskaitai, tuomet ir nemastai.

Dėl dievo meilės, tiesiog tokią taktiką pasirinko ir tiek.

Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 08 28, 12:11)
Aš jums galiu pagrįsti, nes tikiu, kad moderatorei mūsų ratelio problemos nėra tokios svarbios, kaip mums patiems.
Tai va, kitų skriausti negalima. Kad ir kokie silpni, kvaili jie būtų. Tokios taisyklės. Yra ir kitokių mąstymą skatinančių būdų.
Papildyta:

O ar nesu aš kartais pernelyg protinga, kad galvočiau?

Neamtau jokiu problemu. Jas mato tik moderatoriai ir tupoos bobos. Jei perfrazuoti jusu mintis tik ju atzvilgiu, kodel tupu bobu ratelis diktuoja savo salygas?

O kas juos skriaudzia, norit pasakyti, nerasyti apie juos tiesa. Pries rasant ta tiesa butina adaptuoti, suvynioti i vata, kad tupa boba nesuvoktu? Abejoju. Jei blondinas rasys ne tupa boba, o vovere, jo minciu prasme pasikeis? Kita vertus, kieno taisykles? Kad mandagiai zmogus nusisneka, raso vejus, zemina savo lyti, kuriai ir as priklausau, as tai turiu toleruoti?

2. O protingi negalvoja?
Papildyta:
QUOTE(Vifsla @ 2011 08 28, 12:18)
sakykim, kad isore tai ne pačio žmogaus apranga ar ten kokios manieros, o ta pati, zemiau aptarta, moderatore.
tu i ją reaguoji neigiamai.
tai va, toji teorija sako kad toji moderatore yra tavo atspindys.
žiaurastis, ane?

Nemanau, skirtumas tarp ju akivaizdus, blondinas pagrindzia savo mintis, kai moderatore niekada. Jos, ar SM administracijos alergija blondino postams tai nera pretekstas elgtis chamiskai. Puiku, blondinas yra staciokas, chamas ir t.t. Bet tuomet kas yra moderatore, jei...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 08 28, 12:28)
O kas juos skriaudzia, norit pasakyti, nerasyti apie juos tiesa. Pries rasant ta tiesa butina adaptuoti, suvynioti i vata, kad tupa boba nesuvoktu?

O kas nusprendė, patvirtino ir įrodė, jog tai nepaneigiama ir neginčijama tiesa?
Ar tiesa todėl, kad užsigavęs ar įsižeidęs žmogus apsiginti negali?
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 08 28, 12:18)
sakykim, kad isore tai ne pačio žmogaus apranga ar ten kokios manieros, o ta pati, zemiau aptarta, moderatore.
tu i ją reaguoji neigiamai.
tai va, toji teorija sako kad toji moderatore yra tavo atspindys.
žiaurastis, ane?

ne.
As galeciau imesti savo ir jos nuotraukas ir tu pamatytum, kad as, nors ir vyras, bet uz ja daug grazesnis.
Todel ji negali buti mano atspindys.

antra.
As i ja nereaguoju.
Tai ji i mane reaguoja.
O man to ir tereikia.
Nes is paskos sureaguoja ir kokia nors "mylimuke", "katuke" ar "luko mamyte"...ir ju riesuto dydzio smegenelese isiveisia blondiniska sekla, kuri, jei bus palankios salygos, uzaugs ir issikeros.
Ir gal but jos prades mastyt.
Ko pasekoje mastys ir ju vaikai.
Nu karoce ***..as turiu tokia teorija, kad reikia gyventi taip, lyg po mirties atgimtum savo anukam ir gyvensi tavo, tavo vaiku ir anuku sukurtoje visuomeneje.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 08 28, 12:30)
Nemanau, skirtumas tarp ju akivaizdus, blondinas pagrindzia savo mintis, kai moderatore niekada. Jos, ar SM administracijos alergija blondino postams tai nera pretekstas elgtis chamiskai. Puiku, blondinas yra staciokas, chamas ir t.t. Bet tuomet kas yra moderatore, jei...

as irgi nemanau. tik bandau issiaiskinti ta teorija,kri,visgi ,neduoa man ramybes.
taikydama ja sau irgi nerandu panasumu g.gif . bet ramybes nerandu schmoll.gif .
todel ir klausiau Blondino
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 08 28, 12:20)
Nesutiks.
Bet viduj ims abejoti, ir tinkamais momentais vis bandys pasitikrint, ar tikrai kartais jis nėra toks.
O čia iš paskos banda bliaunančių urmu: "durnius", "durnius"...
Tai kaip reaguot, ar nesureaguot??
Papildyta:

Dėl dievo meilės, tiesiog tokią taktiką pasirinko ir tiek.

1. O anot jusu reikia kvailius vien tik glostyti?
Kita vertus, blondinas raso apie tupas bobas, bet kazkodel as tai sau netaikau, kitos damos bando man primesti neva esu pikta, velgi nei man silta nei salta, medinis rasydavo apie *******, na nejaudina is sis epitetas mane.

Mastantis zmogus bandos bliovimui nepasiduos. Ka ir daro blondinas, a jusu banda vis bliauna jog jis yra sioks, anoks ir jam raai uzpakalyje, bet jo tai neitakoja, nes jis zino kas jis yra.

2. Norit pasakyti tai yra normali politika?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 08 28, 12:30)
Kad mandagiai zmogus nusisneka, raso vejus, zemina savo lyti, kuriai ir as priklausau, as tai turiu toleruoti?

Visi rašo vėjus, o gal kartais tas vėjas, tam tikram žmogui tą akimirką visai ne vėjas, o jausmų uraganas.
Be to, visiems čia rašo taip, kaip išeina, su kalbom, nusikalbėjimais, ir išviso nežinia kuo.
O jums taip nepasitaikė niekada, kad rašėt rašėt, ir kažkoks pezalas gavosi?
Atsakyti
Moterys, kur jusu svelnumas?

Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 08 28, 12:31)
O kas nusprendė, patvirtino ir įrodė, jog tai nepaneigiama ir neginčijama tiesa?
Ar tiesa todėl, kad užsigavęs ar įsižeidęs žmogus apsiginti negali?

O kas pasake, kad tai privalo buti negincijama tiesa? Ir pagaliau kieno tiesa. Kodel tupu bobu tiesa yra toleruojama, o blondino tiesa ne?

Ka apginti? Savo mintis, izvalgas? Kas trukdo?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 08 28, 11:37)
Kita vertus, blondinas raso apie tupas bobas, bet kazkodel as tai sau netaikau, kitos damos bando man primesti neva esu pikta, velgi nei man silta nei salta, medinis rasydavo apie *******, na nejaudina is sis epitetas mane.

Mastantis zmogus bandos bliovimui nepasiduos. Ka ir daro blondinas, a jusu banda vis bliauna jog jis yra sioks, anoks ir jam raai uzpakalyje, bet jo tai neitakoja, nes jis zino kas jis yra.

Juze labai protingai kalba. Kitiems svarbu pasijausti protingais.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 08 28, 12:37)

Aš jau skaitau, kai kuriose temose, kad žmonės prašo auksinių žuvelių daugiau proto, vadinasi, kad patikėjo, jog nelabai jo turi. Kaip galvojat, toks žmogus kada nors ims nepriklausomai ir savarankiškai mąstyti?

Bet aš nesuprantu, kaip taip išeina, kad banda arba į vieną pusę, arba į kitą...

Man tai atrodo, kad tai žmogiška gynybinė reakcija.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 08 28, 12:39)
Visi rašo vėjus, o gal kartais tas vėjas, tam tikram žmogui tą akimirką visai ne vėjas, o jausmų uraganas.
Be to, visiems čia rašo taip, kaip išeina, su kalbom, nusikalbėjimais, ir išviso nežinia kuo.
O jums taip nepasitaikė niekada, kad rašėt rašėt, ir kažkoks pezalas gavosi?

Ne, nebuvo. Bet buvo ir nekarta, kai istrindavau posta, nes rasydama suvokiu, kad to niekam nereikia, bergzdzias darbas. Neretai rasau net ne tam asmeniui su kuriuo diskutuoju, o tam, kuris skaitys atejes. Kad ir dabartine diskusija skirta daugiau AGAi.
Atsakyti