o as atsikelus isploviau kalna indu, pamaitinau vaika ir pati pasimaitinau. tada islekem i miesta su mergina, gryzom ir vel islekem, nes pasirodo kaika pamirsom. tada gryzus pamaitinau mergina ir vel pati pasimaitinau. tada itryniau vista vakarienei, uzmigdziau mergina. pavirsutiniskai sutvarkiau namus, nes laukem sveciu tada islekem su mergina i kiema, perslapom kiaurai fontane. gryzom namo, persirengem ir jau uzgriuvo sveciai. ikisau sveciams dukrioka, o pati tuo metu ruosiau vakariene.
kadanggi mergina luzo 8 vakaro tai nuo tos minutes prasidejo atsipalaidaaaavimas
Nu vot atsikėliau ir atsisėdau prie kompo.nei veidelio prausiau, nei lovos pasiklojau, nei plaukelių šukavau ,tik kavos išgėriau.Ir negaliu atsitraukti nuo to kompo.O kalčiausia dėl mano degradavimo - supermama.
QUOTE (Mįsliukė @ 2004 08 28, 10:03) |
Nu vot atsikėliau ir atsisėdau prie kompo.nei veidelio prausiau, nei lovos pasiklojau, nei plaukelių šukavau ,tik kavos išgėriau.Ir negaliu atsitraukti nuo to kompo.O kalčiausia dėl mano degradavimo - supermama. |
Mįsliuke,kol kas viskas tas pats,tik aš nei kavos ,nei arbatos dar negėriau
QUOTE (Mįsliukė @ 2004 08 28, 10:03) |
Nu vot atsikėliau ir atsisėdau prie kompo.nei veidelio prausiau, nei lovos pasiklojau, nei plaukelių šukavau ,tik kavos išgėriau.Ir negaliu atsitraukti nuo to kompo.O kalčiausia dėl mano degradavimo - supermama. |
man tas pats
O as siandien visa diena bandau mokytis, skaityt knygas.... bet nieko nesigauna, nes ziaaauriaaaaai tingiu Taip kad nieko gero dar ir nenuveikiau. Ai, tiesa, dar gi misraine padariau, puvau parduotuvej, prie kompo sedejau : prisikeliau dainu is serverio. O veliau ziuresiu kashe Gal bent jau bronza pasiimsim Labai tikiuosi
Hm Kazkaip nesigauna man siandien nieko gero nuveikti. Lyg ir valgyt buvau susiruosus daryt, bet kazkaip netycia nuluzau su savo suneliu 3 val. Tai visas gerumas ka siandien nuveikiau ir yra: issimiegojau Tiesa, dar skalbinius i skalbianke sudejau ir isemiau.
Va va kompą jaučiu teks parduoti, nes suėda jau daug laiko O mano vyras sako kad kvaištelėjau nes kartais garsiai pasijuokiu
Tai kai namie juokiesi tai dar nieko, bet pamenu kai darbe budavo nei siaip nei taip, jei ka juokinga skaitai. Ranka veida uzsiemes, asaros tryksta, o visi ziuri kaip i kokia durne...
QUOTE (šilka @ 2004 08 28, 00:00) |
Jaučiuos verta medalio už šią dieną. Apie mažiuko maitinimą, bendravimą-tai nekalbu. Čia savaime aišku. BET išvaliau šaldytuvą, spinteles, orkaitę, kuri po paskurinio kepimo buvo nevalyta kokius 2 mėn., išsiploviau grindis namuose, nusivaliau dulkes, iššveičiau dušo kabiną, balkoną sutvarkiau. Ir dar išlėkiau su vaiku pasivažinėti po miestą. Vot. |
na viskas uzkretei ajnu pagaliau ir as padirbesiu,nes per visa diena tik prie kompo valgiau ,ajnu pakrutet
QUOTE (meduza @ 2004 08 28, 17:46) |
na viskas uzkretei ajnu pagaliau ir as padirbesiu,nes per visa diena tik prie kompo valgiau ,ajnu pakrutet |
Uzkretet ir mane. Einu teliko ziuret
As tai nieko nespeju padaryti per diena. Daug demesio skiriu vaikui. O as atrodau kaip ragana, ner kada ir pasigrazinti. Valgau irgi paskubomis. Kai buvau nescia namai tiesiog blizgejo! Na nieko ateis svente ir i mano namus.