Islydejau vyra i Lenkija. Pakeliui jis prisimine, kad kitos masinos raktus paliko, tai veziau. Kadangi jau turejo buti betikslis (man) autostrada vaziavimas, apsimoviau guminius naujus(su obuoliukais) batus, kibira ir sumaniau pagrybauti. Paskambinau ant greicio draugei, ji su manim i grybus nesutiko vaziuoti. Nes pas ja chalato, pedikiuru, kaukiu ir pan. diena.
Pagalvojau, kad pakeliui dar nuvaziuosiu pas savo pensininke teta. Buvom pjove kiauliuka, is saldytuvo paemiau jai "magaryciu". Na zinot, gyventi vienai is pensijos...
Begrybaujant rimtai paklydau, gerai, kad autostrados garsas isgelbejo. Na ir iki vietos paskui visai simpatiskas vyrukas nuveze. Tai grybus tetai atidaviau. Nes tik keptuvei tepririnkau, o po paklydimo daugiau nebesinorejo grybaut. daugiau viena nebegrybausiu.
Vyrui tai strioko ivariau. Vis tik durna esu, skambinu, lyg is Lenkijos dabar atvaziuos mane po miska ieskoti
Paskui vyras paskambino, kad reikia perlaida paimti. Tai su visais guminiais i "biga" nuvariau. O pakeliui pamaciau, kad mano kirpeja laisva. tai ir apsikirpau. Dabar ka tik lasiaku pavalgiau,banana valgau. taip velai valgau, nes plaukus daziau namie pati.
Laukiu vyro, skambino, kad grizta.
Ai, dar indus ploviau, grindis issiurbliavau. na ir...