Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(yyyyyy @ 2011 08 10, 05:18)

ir kandidatuot i prezidentus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kam_tai_rupi @ 2011 08 10, 13:08)
ir kandidatuot i prezidentus? g.gif

Cia jus apie supermamu prezidentus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 10 rugpjūčio 2011 - 12:59
Atsibudus nusiprausiau;
Nušveičiau kūną stangrinamąja dušo žele;
Prausiklis veidui;
Pietūs;
Susirašymas su drauge;
Laukiu būsimo susitikimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2011 08 10, 13:49)
Cia  jus apie supermamu prezidentus?  g.gif

Ne, as taip negaleciau nuvertinti mirksiukas.gif
Atsakyti
nusifotkinau leidimui.buvo baisu.pašokdinau susiraukusią fotografę, bet nieko geresnio nepagamino:( tada paguodai nusipirkau muilo burbulų flakoną, kol iki darbo atėjau biški papūtinėjau 4u.gif
Atsakyti
parasiau komentara, o jis kazkur pradingo g.gif
turbut buvo baisus ax.gif
Atsakyti
Vilkas ir septyni ožiukai - irgi labai baisi pasaka.
Jau nekalbu apie raudonkepuraitę....

Oi, nepasakiau, ką veikiau: - pasakas skaičiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 11 rugpjūčio 2011 - 19:35
O jai....
Buvau kolėj iš pačio ryto,sužinojau,kad šiais metais su stojimais pozna.
Poto varėm į bazę, į Banginį, Senukus, Namo
Pavargau labai,labai labai labai sunki (emociškai) diena schmoll.gif
Atsakyti
Susitvarkiau namo pirma auksta , daly rusio..Paziurejau filma , dariau pietus , susitikau su drauge , o po to namie tinginiavau tinginiavau ir dar karta tinginiavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Islydejau vyra i Lenkija. Pakeliui jis prisimine, kad kitos masinos raktus paliko, tai veziau. Kadangi jau turejo buti betikslis (man) autostrada vaziavimas, apsimoviau guminius naujus(su obuoliukais) batus, kibira ir sumaniau pagrybauti. Paskambinau ant greicio draugei, ji su manim i grybus nesutiko vaziuoti. Nes pas ja chalato, pedikiuru, kaukiu ir pan. diena.
Pagalvojau, kad pakeliui dar nuvaziuosiu pas savo pensininke teta. Buvom pjove kiauliuka, is saldytuvo paemiau jai "magaryciu". Na zinot, gyventi vienai is pensijos...
Begrybaujant rimtai paklydau, gerai, kad autostrados garsas isgelbejo. Na ir iki vietos paskui visai simpatiskas vyrukas nuveze. Tai grybus tetai atidaviau. Nes tik keptuvei tepririnkau, o po paklydimo daugiau nebesinorejo grybaut. daugiau viena nebegrybausiu.
Vyrui tai strioko ivariau. Vis tik durna esu, skambinu, lyg is Lenkijos dabar atvaziuos mane po miska ieskoti blush2.gif
Paskui vyras paskambino, kad reikia perlaida paimti. Tai su visais guminiais i "biga" nuvariau. O pakeliui pamaciau, kad mano kirpeja laisva. tai ir apsikirpau. Dabar ka tik lasiaku pavalgiau,banana valgau. taip velai valgau, nes plaukus daziau namie pati.
Laukiu vyro, skambino, kad grizta.
Ai, dar indus ploviau, grindis issiurbliavau. na ir...

Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2011 08 09, 17:51)
siandien  14 val supjausciau 1 kg pomidorų,  puse kg svogūnų,
nulupau ir sutarkavau 0,7 kg morku, 0,5 kg papriku, uzpyliau viska aliejumi ir viriau. Baigiant virti idejau 4 saukstus cukraus ir 2 druskos. ismaisiau. tada isploviau daug stiklainiuku, su degtine isvaliau daug dangteliu,supilsciau ta virala ir uzsukau. tada apdengiau viska vilnoniu pledu ir palikau ramybeje.

Ruošiau pagal vilneros receptą konservuotas daržoves. Manau gerai gavosi. Ačiū už paskelbtą viešai receptą mirksiukas.gif
Skaičiau J. Picoult knygą "Kitas gyvenimas", ruošiau pietus... Vėl skaitau ir dar ilgai skaitysiu - gera knyga ax.gif
Atsakyti
ilgasis sawaitgalis..kas juos sugalvojo? g.gif
Atsikeliau,iswedziau sun6i..gryzau slapia iki puses..
Atsigeriau su vyru kavos..pab5uciavau iseinant..dirba sian..ir rytoj..ir poryt... doh.gif
Paziurejau su vaikais Ledynmeti.. blush2.gif per reklama pakabinau skalbinius..
Pietus..vaikai miegot sugule..tyla ramybe.. mirksiukas.gif Laukiu vyro gryztant.. blush2.gif
Atsakyti