Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

Atsikėliau,pavalgiau,prie kompiuterio pabuvau,susiruošiau,išėjau į miestą,grįžau,buvau parduotuvėjė,maudžiausi,grožio procedūras dariausi smile.gif
Dabar ilsiuosi ir laukiu vakarienes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuk-as® @ 2011 08 03, 22:54)
Atsikėliau,pavalgiau,prie kompiuterio pabuvau,susiruošiau,išėjau į miestą,grįžau,buvau parduotuvėjė,maudžiausi,grožio procedūras dariausi smile.gif
Dabar ilsiuosi ir laukiu vakarienes rolleyes.gif

pavelavai...vakariene sesele atveza 18:00.
Atsakyti
QUOTE(Cioca @ 2011 08 03, 20:33)
Gerai, kad bent žmogus smile.gif

Gerai, kad nors su batais. Oro temperatūra tik 6 - 11 laipsnių, galima ir kojas nušalt.
Atsakyti
prisivalgiau smelio
Atsakyti
geriau kava, gaminau pusrycius, tvarkiausi, maudziausi, grazinausi, ejau su sunumi i lauka, gryzau,gaminau pietus, prie pc pasedejau, ax.gif o dabar vel geriu kava ir ruosiuos daryti uztepele, lauksim vakaro ir keliausim i baliuka thumbup.gif
Atsakyti
Buvau kaimelyje.
Atsakyti
Akimirką pažiūrėjau būčiai ir nebūčiai vienu metu į akis. Į savo riešus - laukiau kraujo fontanų iš jų čiurkšlėmis, bet nieko tokio nebuvo, tai lyg ir nenuveikiau nieko...
Atsakyti
QUOTE(aaaaaaaaaa @ 2011 08 06, 11:16)
prisivalgiau smelio

hihihi.gif
Atsakyti
Buvau darbe, vaziavau prie juros, deliojau delione, tvarkiausi, skalbiausi, gaminau valgyt, nupirkau sunui sokolada tvix, nes buvo kartu su drauge, ziurejau TV. Pirkau zurnala, bet nesiskaito.
Atsakyti
pasikasiau su liniuote nugara
Atsakyti
Susitvarkiau reikalus, kuriuos jau senai reikejo susitvarkyt doh.gif , pasedejau SM, paziurejau namu seimininkiu pora nauju seriju bigsmile.gif
Atsakyti
buvau darbe. po atostogu. vos gyva likau.
Atsakyti