Buvau pas dantistę!
Po to pėdinau į parduotuvę, nes šaldytuvas jau pustuštis. Dar užsukau pas tėtį į darbą - jo bendradarbei padėjau supakuot dovaną kurią rytoj vešimės į Druskininkus, kažkokio sanatorijos savininko sveikint.
Tėtis parvežė namo, sumečiau skalbinius į skalbyklę. Užrašiau ant agurkų stiklainių vakavimo metus. Ir nuo tada tinginiauju..
Dar reikia nusilakuot nagus, surūšiuot žurnalus ir palaistyt gėles. Bet nemanau, kad šiandien aš tai padarysiu .
Lyginausi drabužius, padėjau gaminti valgyti,nešiau šiūkšles,valgiau. Per tuos tarpus žiūrėjau seriala aj,dar knygas tvarkiau,nes rytoj nešu parduot
siandien pas mane i sekso reikmenu parduotuve atejo boba, kuri ieskojo dovanos krikstynoms.
Issirinko falo imitatoriu, bet tikrinant ar veikia paaiskejo, kad yra defektas.
Iskvietem greitaja.
Defekta pasalinom.
QUOTE(blondinas Nr.327 @ 2011 08 03, 05:51)
siandien pas mane i sekso reikmenu parduotuve atejo boba, kuri ieskojo dovanos krikstynoms.
Iskvietem greitaja.
Defekta pasalinom.
Iskvietem greitaja.
Defekta pasalinom.
Šitas nejuokingas.
QUOTE(Febra @ 2011 08 03, 00:43)
Skaičiau jūsų raportus. Žvengiau.
Atvaziuokit pas mane i svecius.. as valgysiu,lyginsiu skalbinius, skalbsiu,sluosiu,plausiu grindis, ziopsosiu i kompa, o jus galesit zvengt. Speju,kad darbai,klausantis skardaus zvengimo, darysisi sparciau..
QUOTE(vilnera @ 2011 08 03, 11:51)
Atvaziuokit pas mane i svecius.. as valgysiu,lyginsiu skalbinius, skalbsiu,sluosiu,plausiu grindis, ziopsosiu i kompa, o jus galesit zvengt. Speju,kad darbai,klausantis skardaus zvengimo, darysisi sparciau..
Gerai.
QUOTE(Febra @ 2011 08 03, 10:34)
Šitas nejuokingas.
tai bobai, kur salinom defekta irgi juokinga nebuvo.
QUOTE(blondinas Nr.327 @ 2011 08 03, 21:07)
tai bobai, kur salinom defekta irgi juokinga nebuvo.
Ką reiškia boba?
QUOTE(Cioca @ 2011 08 03, 21:25)
Ką reiškia boba?
boba- tai zmogus, su atsikisusiais papais, dazytu snukiu ir keistais batais.
Gerai, kad bent žmogus
QUOTE(Cioca @ 2011 08 03, 21:33)
Gerai, kad bent žmogus
is tikruju tai ne zmogus.
Bet as siandien kazkaip romantiskai nusiteikes..tai todel taip graziai sakau..