Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(blondinas Nr.312 @ 2011 07 12, 23:01)
buvau paste.
Nieko idomaus.
Kruvos laisku.
Storas pastininkas punta buterbroda su desra, uzgeria arbata, skaito tuos laiskus ir tyliai kikena.

kaip romantiska..
Atsakyti
miegojau.
Sapnavau.
As beveik kiekviena nakti sapnuoju.
Arba kara arba seksa.
Sapnuoju moteris, kuriom jauciau simpatija pradedant nuo mokyklos laiku iki pat senatves.
Bet niekada nesapnuoju savo zmonos.
Tai va... sianakt sapnavau riebu pastininka...

Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.312 @ 2011 07 13, 07:27)
Tai va... sianakt sapnavau riebu pastininka...

Atėmei iš paštininko svetimus laiškus, išvijai jį iš pašto, ir pats tapai paštininku?
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 07 13, 07:30)
Atėmei iš paštininko svetimus laiškus, išvijai jį iš pašto, ir pats tapai paštininku?

ne.
Permiegojau su pastininko nepilnamete dukra.
O jis taip ateina visas riebus, sypsosi, ir sako:
-Dabar padesi man laiskus atplesinet arba policininkui pranesiu.
O laisku tokia gausybe, kad net akimis neaprepsi...
Bandau begti, bet kojos tokios vatines, greicio negaliu isvystyt..prisliauziu prie duru- o ten riebus policininkas, kaip du vandens lasai panasus i pastininka, sypsosi taip...

Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.312 @ 2011 07 13, 08:51)
Bandau begti, bet kojos tokios vatines, greicio negaliu isvystyt..prisliauziu prie duru- o ten riebus policininkas, kaip du vandens lasai panasus i pastininka, sypsosi taip...

Bet juk tu kažkaip išsprūdai?
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 07 13, 07:57)
Bet juk tu kažkaip išsprūdai?

ne neisprudau.
Paprasciausiai pabudau.
Mano sapnai kaip serialai...visada baigiasi idomiausioj vietoj..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2011 07 12, 12:57)
doh.gif  yra keletas tokiu puikiu temu-perlu,kaip kad "ka DABAR veiki" , "ka siandien nuveiKEI" (kas reiskia " ka JAU padarei -butasis laikas,  o ne ka planuoji,svajoji,zadi,ketini veikti-cia vat jusu atsakymas kazkodel toks ne i tema)..
Jei labai norisi isguldyt rastu savo pasvaiciojimus ateiciai - ant greicio kuriat temute "ka planuoju nuveikti (siandien,rytoj,poryt)" . Ten susirasit daug bendraminciu, trokstanciu pasidalinti savo ateinanciu valandu planais. Sekmes jums dideliausios kuriant dar viena neapsakomo idomumo tema..

Sutinku su tuo, bet matyt gerbiama ponia-panelė nuo 200708 01 d. metų susikūrus anketą pririnko 1733 balsų dalyvaudama ypatingo įdomumo ir prasmingumo diskusijose. Aš nuo 2010 m. 07 mėn tik 122 žinutes. Jei veikia Mėnulio pilnatis arba PMS išreiškite negatyvų-lietuvišką pesimismą egzistencializmą paryškinančiose temose g.gif lotuliukas.gif FORUMAS - VIEŠA ERDVĖ, daug kas atostogauja ir tiesiog nedaug ką veikia. Ne visi aria Maxima kasose po 18 val. schmoll.gif arba nėra ūkininkai, nuolat plušantys tarp savo javų-karvių-šieno-žemių... Taigi mažiau cinizmo, daugiau optimizmo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 13 liepos 2011 - 10:45
ariau maksimos kasoj.
Nor esu ukininkas, bet karta per menesi..kai ezero pavirsiu uzlieja pilnaties sidabras, einu paart i maksima.
Susirandu laisva kasa, atsisedu ir sedziu..ziurau mirksinciom akim..dairausi.
Laukiu kol prieis koks pirkejas ir issidelios prekiu gausybe.
Praskanuoju prekes, paimu pinigus, atiduodu graza, islipu is kasos ir pasileidziu laukais.. issitarses visas.

Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.312 @ 2011 07 13, 14:41)
ariau maksimos kasoj.
Nor esu ukininkas, bet karta per menesi..kai ezero pavirsiu uzlieja pilnaties sidabras, einu paart i maksima.
Susirandu laisva kasa, atsisedu ir sedziu..ziurau mirksinciom akim..dairausi.
Laukiu kol prieis koks pirkejas ir issidelios prekiu gausybe.
Praskanuoju prekes, paimu pinigus, atiduodu graza, islipu is kasos ir pasileidziu laukais.. issitarses visas.

Kaip tik maximoje būvau ir blondiną mačiau visame darbų įkartyje bigsmile.gif biggrin.gif Stebėjau visą vaizdą iš šalies cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky Cloud: 13 liepos 2011 - 13:50
QUOTE(daivameil @ 2011 07 13, 11:40)
Sutinku su tuo, bet matyt gerbiama ponia-panelė nuo 200708 01 d. metų susikūrus anketą pririnko 1733  balsų dalyvaudama ypatingo įdomumo ir prasmingumo diskusijose. Aš nuo 2010 m. 07 mėn tik 122 žinutes. Jei veikia Mėnulio pilnatis arba PMS išreiškite negatyvų-lietuvišką pesimismą egzistencializmą paryškinančiose temose  g.gif  lotuliukas.gif FORUMAS - VIEŠA ERDVĖ, daug kas atostogauja ir tiesiog nedaug ką veikia. Ne visi aria Maxima kasose po 18 val.  schmoll.gif arba nėra ūkininkai, nuolat plušantys tarp savo javų-karvių-šieno-žemių... Taigi mažiau cinizmo, daugiau optimizmo  4u.gif

Ka nuveikiau siandien.. Ogi pakreipiau tamsta tinkama linkme-vat paaiskinau,jog butasis laikas nera = busimasis.. O jus? Vietoj to,kad graziai ir be klaidu parasytumet "aciu" , aplink astronomija,fiziologija ir dar visokius pesipisizmus porinat sad.gif Suprantu,kad tos 122 zinutes yra labai i tema-na nuveiket,nuveiket si ta gero per metus... Bet maxima prie ko? Egzistencinis nerimas? Menstruacijos? Dirvonai ariami-prie ko?
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2011 07 13, 23:10)
Ka nuveikiau siandien.. Ogi pakreipiau tamsta tinkama linkme-vat paaiskinau,jog butasis laikas nera = busimasis.. O jus? Vietoj to,kad graziai ir be klaidu parasytumet "aciu" , aplink  astronomija,fiziologija ir dar visokius pesipisizmus porinat sad.gif Suprantu,kad tos 122 zinutes yra labai i tema-na nuveiket,nuveiket si ta gero per metus... Bet maxima prie ko? Egzistencinis nerimas? Menstruacijos?  Dirvonai ariami-prie ko?

OMG ačiū. lotuliukas.gif LABAI AČIŪ. AŠ NEŽINOJAU APIE LAIKUS. JEI TAI TEMAI SUTEIKIA DAUGIAU PRASMĖS. doh.gif lotuliukas.gif g.gif taika, neketinu rietis, o Jūs išvedžiojimus pradėjote pati. Galėjote parašyti, kad reikia rašyti būtuoju praeities laiku... O ne visą prasmės paiešką ir kt. Neesu filologė ar mokytoja, bet kaip medikė tikrai galiu susieti Mėnulio fazių įtaką žmonių pykčiui arba neadekvačiam kabinėjimuisi. Taigi, taika. Dar kartą AČIŪ mirksiukas.gif O ŽODŽIUS AŠ RAŠAU BE KLAIDŲ biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 14 liepos 2011 - 11:43
Nieko doro, tiesiog ilsiuosi. biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti