Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

Dirbau. Kadangi grizau pakankamai anksti,tai nuejau pamiegoti. Pabudusi visa laika taip ir slampineju po namus, narsau internete smile.gif
Atsakyti
Su MB nupirkom eglute tai va katik papuosem graziai labai tai sedziu ir groziuosi smile.gif Siaip visa diena praleidom parduotuvese ieskodami dovanu kalediniu...Pavargau...Dar laukia kambariu tvarkymas ir maisto gaminimas...Bet nuotaika pakili rolleyes.gif
Atsakyti
Diena puiki - daug reikalų susitvarkiau. Vakaras itin jaukus, Kalėdiškoje vakaronėje su kolegom.
Atsakyti
buvau pas gyd..diagnoze tokia:2 men vaistu,o jei situacija nesikeicia operacija.. verysad.gif aisku tikuos,kad vaistai pades.
Atsakyti
nustebino šerkšnas šį rytą wub.gif ,super vaizdai už lango thumbup.gif ,puikus rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ejot @ 2010 12 15, 06:55)
buvau pas gyd..diagnoze tokia:2 men vaistu,o jei situacija nesikeicia operacija.. verysad.gif aisku tikuos,kad vaistai pades.

Nepavydėtina... tikimės, kad vaistai padės ir bus apsieita be operacijų 4u.gif

QUOTE(martinex @ 2010 12 15, 10:35)
nustebino šerkšnas šį rytą wub.gif ,super vaizdai už lango thumbup.gif ,puikus rytas 4u.gif

Ir aš šiandieną važiavau į paskaitas troleibusu, tai negalėjau atsižiūrėti į tą grožį wub.gif smile.gif ir vistiek pagalvojau, kad tiesa sakoma, jog gamta - pati didžiausia menininkė biggrin.gif
Atsakyti
siandien darau savireklama http://www.facebook.com/#!/pages/Show-...134130856648521
Atsakyti
Kovojau su vėjo malūnais - kasiau kieme sniegą smile.gif
Atsakyti
ilgai miegojau iki 3h ax.gif juk vakar Naujus reikejo svesti thumbup.gif tai visa diena marsrutas buvo lova-> saldytuvas... tos sventes tai tik kg augimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 12 15, 00:22)
Diena puiki - daug reikalų susitvarkiau.

nu kokie gali but reikalai pas tupa boba.
I kirpykla..plastmasiniu nagu priklijavimas...pasimatuot batus ir pagalvot is kur gaut jiems pinigu..

Atsakyti
nuvaliau sniega nuo masinos ir aplinkui kelia pravaliau. Tikiuosi i darba su masina vaziuoti doh.gif
Atsakyti
Susitvarkiau kambarius ir visą dieną ilsėjausi ax.gif įdomi diena, išsekusi jaučiuosi po švenčių.
Atsakyti