Šiandien absoliučiai nieko neveikiau... baisu pasidaro, jei taip ir toliau reiks dienas leisti... darbo neturiu, draugo neturiu, nu draugių/ų yra, bet ir tai nesitampysi kasdien. Taip ir nuglušti galima
Atsikeliau, pasedejau prie kompo , apziurejau savol zaidimus tada apsitvarkiau minimaliai namus , ir isejau i parduotuve..... kosmaras koks vejas , ir sijonas ir plaukai piestu stojosi apsukau vaistines, negavau ko norejau, pripirkau darzoviu ir namo valgyt daryt o dabar jau po maisto gaminimo atsupust prisedau
QUOTE(Anajoana @ 2010 10 15, 17:26)
Atsikeliau, pasedejau prie kompo , apziurejau savol zaidimus tada apsitvarkiau minimaliai namus , ir isejau i parduotuve..... kosmaras koks vejas , ir sijonas ir plaukai piestu stojosi apsukau vaistines, negavau ko norejau, pripirkau darzoviu ir namo valgyt daryt o dabar jau po maisto gaminimo atsupust prisedau
Na kokia pareiginguole
Na reikia bent pora kart i savaite valgyt padaryt
Šiandien draugės gimtadienis, buvom boulinge. Seniai bežaidžiau (dar prieš nėštum net neatsimenu kada), tai jau bijau rytojaus, kai kojos skaudės
As siuvuosi palaidine, siandien ryte apsiziurejau, kad gerokai per siaura pasidariau. Nezinau, kaip taip man isejo, nes siuvimo praktikos pakankamai turiu. Bet ka tik pavyko prasiplatinti
Planavau šiandien pailsėti, patinginiauti, bet užgriuvo netikėti svečiai .va tau ir poilsis.
buvau aplankyti draugės ir jos dukrytės
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 17, 00:14)
As siuvuosi palaidine, siandien ryte apsiziurejau, kad gerokai per siaura pasidariau. Nezinau, kaip taip man isejo, nes siuvimo praktikos pakankamai turiu. Bet ka tik pavyko prasiplatinti
Pasiaurinti kur kas butu lengviau buve.Man patiktu paciai vaikscioti su savo pasiutais drabuziais, bet, kad nemoku, galiu tik zavetis kitais
As is pat ryto nuvaziavau i sendaikciu turgu ir ten radau nerealia rankine! Iki siol negaliu atsidziaugti
QUOTE(Akyra @ 2004 10 21, 14:23)
As keliuosi 5:00 val., isgeriu arbatos ir minu i darba. Darbe darzniausiai sedziu "supermamoj". 16:00 val. pypinu i parduotuve, nusiperku maisto produktu, alaus ir lekiu i darzeli, paiimt savo padauza, o tada namo. Vakare su vyru pasiruosiam vakariene, tiksliau, kol as ruosiu, jis uzdega zidini, tada vakariene nesames i kambari prie televizoriaus, valgome, geriam aluti, skaitom vaikiui pasakas arba mokomes rasyti ar piesti, kartais lipdom is plastelino ka nors, ziurim televizoriu ir 22:00 val. i lovas ir miegot.
O ka veikiate jus? Gal kaip nors idomiau praleidziate vakarus? Pasidalinkim kasdienine rutina
O ka veikiate jus? Gal kaip nors idomiau praleidziate vakarus? Pasidalinkim kasdienine rutina
paskaiciau jusu aprasyma, tai galiu pagirti puiki seimyna jusu
Papildyta:
as tai vakarais ziuriu telika arba mezgu, o kai ismezgu tai jauciuosi labai laiminga. Arba prie kompo sedziu.