Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

noretusi grizti i mokyklos laikus smile.gif kai nieko nerupi
Atsakyti
QUOTE(mamaana @ 2010 07 28, 22:46)
noretusi grizti i mokyklos laikus :) kai nieko nerupi

O man priešingai - tuomet atrodė, jog yra daugiau problemų negu, kad dabar :)
Atsakyti
QUOTE(Braun @ 2010 07 28, 22:48)
O man priešingai - tuomet atrodė, jog yra daugiau problemų negu, kad dabar smile.gif

Man irgi, nei už ką nenorėčiau grįžti schmoll.gif baisiai užspausta rėmuose jaučiausi.
Atsakyti
Duotų kas šiandieninį protą -- galėčiau ir į mokyklą. Priešingu atveju -- nieku gyvu.
Atsakyti
"Dusino" visas gyvenimas 200m spinduliu (namai-mokykla), "virimas" tam pačiam katile su tais pačiais žmonėm, bet labiausiai jutimas, jog sprendi ne tu. Bet dabar kaip tikra senutė pasakyčiau, jog gera yra studentaut.
Atsakyti
QUOTE(Braun @ 2010 07 28, 23:13)
bet labiausiai jutimas, jog sprendi ne tu.

Nesugalvojau kaip sklandžiai pasakyti, bet būtent tai ir galvojau.

Studentaujant neblogai, bet dabartinis gyvenimas geresnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 07 29, 09:33)
Nesugalvojau kaip sklandžiai pasakyti, bet būtent tai ir galvojau.

Studentaujant neblogai, bet dabartinis gyvenimas geresnis  biggrin.gif

Man kažkaip visi ligšioliniai gyvenimo etapai (buvo, o ir yra) savotiškai žavūs ir savaip įdomūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 29 liepos 2010 - 08:54
O mano dienotvarke tokia(tiksliau musu su vaikais dienotvarke)
9.00-9.30 keliames
10.00- pusryciaujam
~11val maunam y miesta arba lauke bunam ax.gif
~14val pietu miego(as irgi,o jei ne tai muilo operas ziuriu arba zurnala skaitau)
~16val vaikams pietus gaminu
~16.30 vaikai atsikelia,pavalgo ir vel maunam pas sese ar y soda.
~20val vaikai po dusu mauna.
~21val pavalgo.
~21.30 pasilakstymas kambariuose ir parekavimas jei nenusikale buna
~22val miegas ax.gif
~24 as einu miegot bigsmile.gif
Ir taip jau visa vasara doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Tikiuosi tokios temeles nera ax.gif Uzvedziau sita tema, kad pasipasakotume kas siandien nutiko mirksiukas.gif Ka idomaus, liudno, linksmo patyrete, pamatete, perskaitete, isgirdote ar zadejot padaryti smile.gif Yra jau tokios temos kaip ''Kaip šiandien pradėjote rytą?'' ir ''Kokius buities darbus nudirbome šiandien?'' bet sita siom temom kaip ir nelabai tinka rolleyes.gif

`Naudingai praleista diena mus išlaisvina iš trijų didžių blogybių: nuobodulio, nedorybės ir skurdo.

Atsakyti
is pradziu atsikeliau, isgeriau kavos ir vel nuejau miegot. kai atsikeliau, paaiskejo, kad esu pakviesta i svecius. sveciu buvo keletas ten ir visi susirinko paguosti mano liudincios sirdies, kas turiu pasakyti, jiems pasiseke smile.gif paskui grizau namo tamsoje per pavojingus rajonus, bet laimingai. dabar valgau saisainius karamelinius ir maloniai buu viena ir nebesigruzinu smile.gif
visai puiki diena smile.gif

ai tame tarpe sutvarkiau kai kuriuos telefoninius reikalus
Atsakyti
atsikelus is pat ryto vaziavau pasivazineti dviratuku ir bevazinejant aptikau Kalnieciu parke viesus treniruoklius tai ant ju raumenukus pramankstinau, taip gera ir smagu pasidare. Griztant namo drauge sutikau, tai ji man knyga dave paskaityti, tai visa diena taip isisiurbus i knyga ir buvau.. arbatos puodelis ir meduoliai.... wub.gif
Atsakyti
miegojau, paskui zaidziau su kaciukais, paskui maliausi pirmyn atgal, nieko ypatingo/. dabar sedziu prie pc ir neketinu is cia pasikelti.

kaip prasminga, ar ne?
Atsakyti