Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

pablusciau jei tureciau pusvalandziais sureguliuota aktyvia dienotvarke doh.gif pas mane laisvas laikas laisvu stiliumi kaitaliojasi su itemptu darbu ir tai visai nereguliaru smile.gif
Atsakyti
Dažniausiai būnu namuose, tad mano diena : atsikeliu, nusiprausiu, darau pusryčius, maitinu vaiką, porą valandų tvarkausi, būnu su vaiku ( žaidžiu arba einam į lauką ), pietus darau, pc&tv įmetų į kai kurias laisvas minutes. Pagrindę vaikas, gerai jei vyras grįžta iš darbo ankščiau tai su vaiku pabūna arba kai seneliai vaiką pasiima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelė_Monika*: 13 birželio 2010 - 11:24
dirbu nuo 9 iki 18, paskui sportas/sokiai doh.gif paskui namo, laikas sau, arba asu MB...
Atsakyti
Na mano rytas prasideda nuo 5:40 iki 8:00 tuo metu keliuos... atsibudus 30min pasportuoju, tuomet lendu i vone biggrin.gif po to isgeriu didele stikline vandens, pasiziuriu ar negavau jokiu laisku i emaila smile.gif susitvarkau kambarius, jai geras oras varau prie juros degintis, grizus pasiemu suni ir keleta krosiu apibegam ar apeinam, tuomet atsisedu parke isitraukiu megema knyga su cigarete arba piestuka su popieriaus lapu ir paisau, dar nuvaziuoju i vaiku namus pabunu su jajas tiesiog juos lankau padedu ivairius darbus atlikti zinau kaip jiems reikia meiles, o man gera padeti jiems. dienos leidziu ivairiai kartais neturiu ka veikti bet butinai per diena 3val skiriu sportui. ant vakaro iseinu su savo sirdije didele zaizda ir skleidziu ja nuostalgiskai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vakarais kaip kada varau i ralius (lenktynes) arba peskom su draugu-e plepedami iki juros einam, o dabar kadangi nuo kitos savaites persikraustau ir gyvensiu viena na tik su suniuku tai dienas skirsiu sau tik sau aisku jaj nereiks i darbeli tongue.gif , bet kaip bus gera pabusti ryte su gera roko doze o eiti miegot tik paryciais, bet uztat as busiu viena gal kokia veikla dar idomesne surasiu kad taip sirdies neskaudetu..... tiesiog dziaugiuosi kiekviena gyvenimo akimirka ir bandau kuo idomiau ja praleisti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
Na mano rytas prasideda nuo 5:40 iki 8:00 tuo metu keliuos... atsibudus 30min pasportuoju, tuomet lendu i vone biggrin.gif po to isgeriu didele stikline vandens, pasiziuriu ar negavau jokiu laisku i emaila smile.gif susitvarkau kambarius, jai geras oras varau prie juros degintis, grizus pasiemu suni ir keleta krosiu apibegam ar apeinam, tuomet atsisedu parke isitraukiu megema knyga su cigarete arba piestuka su popieriaus lapu ir paisau, dar nuvaziuoju i vaiku namus pabunu su jajas tiesiog juos lankau padedu ivairius darbus atlikti zinau kaip jiems reikia meiles, o man gera padeti jiems. dienos leidziu ivairiai kartais neturiu ka veikti bet butinai per diena 3val skiriu sportui. ant vakaro iseinu su savo sirdije didele zaizda ir skleidziu ja nuostalgiskai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vakarais kaip kada varau i ralius (lenktynes) arba peskom su draugu-e plepedami iki juros einam, o dabar kadangi nuo kitos savaites persikraustau ir gyvensiu viena na tik su suniuku tai dienas skirsiu sau tik sau aisku jaj nereiks i darbeli tongue.gif , bet kaip bus gera pabusti ryte su gera roko doze o eiti miegot tik paryciais, bet uztat as busiu viena gal kokia veikla dar idomesne surasiu kad taip sirdies neskaudetu..... tiesiog dziaugiuosi kiekviena gyvenimo akimirka ir bandau kuo idomiau ja praleisti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o as jokiso dienotvarkes neturiu ir gyvenu kaip amn patinka nemegstu taisykliu blush2.gif blush2.gif ir vaikai mano nelb isivaizduoja kad mama kazka pagal valandas darytu smile.gif
Atsakyti
Ištikrųjų tai negaliu pakęst kažkokių rėmų, dienotvarkių. Bet gyvenimas privertė mane susidėlioti dienotvarkę. Vasaros dienotvarkė atrodo maždaug taip:
9.30 - labas rytas. Maždaug 20 minučių vartausi lovoj, galvoju ką šiandien prasmingo nuveikus.
9.50 - paskubom pasidarau arbatos, sumuštinių ir lekiu viršun (t.y. į antrą aukštą). Pažadinu sūnėną.
10.00 - 12.00 - sėdžiu prie kompiuterio.
12.00 - prasiurbliuoju kambarius, kartais einu į parduotuvę.
13.00 - laisvalaikis. Dažniausiai išeinu į kiemą, pasitiesiu pleduką ir vartaliojuosi prieš saulytę skaitydama knygą.
14.00 - užsiimu su sūnėnu. Važiuojam pavažinėti dviračiais, darom darbelius iš plastelino, piešiam, gaminam ir t.t.
15.00 - paguldau sūnėną pietų miego. Laisvą laiką žiūriu TV.
15.30 - tvarkausi, skalbiuosi ir t.t.
16.40 - prisėdu prie TV.
17.50 - dažniausiai keliasi sūnėnas, tad apsirengiam. Aš kažką greit pagaminu viena akimi žiūrėdama TV, o kita prižiūrėdama sūnėną.
18.40 - baigiu žiūrėti TV. 20 minučių mąstau. Apie viską.
19.00 - 21.00 - sėdžiu prie kompiuterio.
21.00 - vėl TV, vakarienė, šiek tiek pabendrauju su tėvais.
22.00 - valandą kalbamės su drauge telefonu.
23.00 - ruošiuosi miegoti.
24.00 - labanakt.

O žiemą, rudenį, pavasarį neturiu laiko gerai dienotvarkei - visąlaik lekiu, darau kažką. Gal to dėl, kad mokykla, o ten aš iš tų žmonių kurie labai reiškiasi. O ypač projektuose. Nors mielai turėčiau begalybę laisvo laiko.
Vasarą dar dažnai įsipaišo išvykos į Vilnių, su draugais, į kaimą, padėjimai močiutei sode, stovyklos...
Atsakyti
QUOTE(Luzmirella @ 2010 07 09, 19:53)
Ištikrųjų tai negaliu pakęst kažkokių rėmų, dienotvarkių. Bet gyvenimas privertė 22.00 - valandą kalbamės su drauge telefonu.
23.00 - ruošiuosi miegoti.
24.00 - labanakt.

telefonu valanda blink.gif valanda pasiruosimui miegoti blink.gif jei man kasdien skambintu drauge lygiai 22 val., greit pakeisciau ir telefono numeri ir drauge lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 07 09, 23:32)
telefonu valanda  blink.gif valanda pasiruosimui miegoti  blink.gif jei man kasdien skambintu drauge lygiai 22 val., greit pakeisciau ir telefono numeri ir drauge  lotuliukas.gif

Paaugles gi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 07 09, 23:32)
telefonu valanda  blink.gif valanda pasiruosimui miegoti  blink.gif jei man kasdien skambintu drauge lygiai 22 val., greit pakeisciau ir telefono numeri ir drauge  lotuliukas.gif

Mes turim apie ką kalbėt. Kaip due drops sakė - paauglės gi smile.gif . Valandą todėl, kad aš maudausi po dušu (o maudausi tai mažiausiai pusvalandį) tada sukuosi plaukus ir dar susitvarkau daiktus reikalingus rytojui ax.gif .
Atsakyti
Gerai kai vasara atostogos ir galima miegoti iki 9-10 wink.gif
Mano dieneles prabega vienodai, darbas nuo 9-17, tai zadintuvas 7 val. 8 turim buti su suneliu darzeli , 9 darbe iki 17 val darbaiiiiiiiiiiiiiiii, po 17 i darzeli, kol pagaminsi pietus, vakariene, net nera kada ir pasaku vaikui paskaityti, uzmiegi.
Atsakyti
Čia kai paskaičiau paskutinį puslapį, tai atrodo, kad niekas nedirba bigsmile.gif
Atsakyti
Nus kas čia vasarą darbais užsiims smile.gif
Atsakyti