Labuka.
Esu is tu, kuri megsta suplanuoti savo laika, diena...nors galeciau to ir nedaryti, kadangi siuo metu esu nedirbanti, nesimokanti, tik savo leliukus auginanti mamyte.
taigi:
1. keliuosi 7.00 ir varau i sporti kluba:pasportuoju, tada jeigu oras geras paplaukioju baseine dar.
2. 8 val arba 8.30 val. griztu, kol visi dar miega, einu gerti kavos.
3. 9 val pasikelia vaikuciai, todel apsokineju juos:aprengiu, nuprausiu, pavalgydinu, isvalau dantukus.
4. 10 kokia padarau pietus (uzkaiciu), ir kol viskas verda perbegu per kambarius su siurbliu.
5. 12 val , jeigu oras tinkamas, iseinam i kiemeli su vaikais.
6. 14 val pietaujame
7. 15 val skiriu laiko vaikams.kadangi esu uzsibrezusi sau tiksla kiekviena diena pasimokyti su vaiku :mes bandom skaityti, rasyti raideles, skaiciuoti...zodziu tobulejam:)
8. 17 val daugmaz darbeliai nudirbti, taigi galiu vaikuciams ijungti koki multika (kadangi labai megsta), o pati uzsiimti savo sirdziai miela veikla:pamegzti, paskaityti knyga su kavos puodeliu, o gal but kazka namuose pasikrapstyti, pasitvarkyti
9. 19 val vakarieniaujam visi (zinoma iki to laiko turi buti vakariene pagaminta, bet man neuztrunka daug laiko, kadangi valgom ka nors greito ir lengvo nakciai)
10. 21 val ruosiu vaikucius miegelio
11. laikas SAU arba MB (jeigu bunu viena, tai ilendu i vonia pasilepinti arba vel galiu pamegzti, paskaityti. o jeigu esam dviese, tai leidziam sau ramiai paziureti kina, isgerti taure vyno, pasikalbeti:))
Vat ir visa eiline diena.Tiesiog norint viska suspet, reikia susideliot ta laika, nes kitaip nieko nenuveiki, buni nepatenkinta, kad mazai laiko skiri vaikams, arba vyriu bei sau.
Siuo metu dar esu susiplanavus itraukti i savo plana anglu kalbos mokymasi.Bet nezinau kaip seksis. Nors reikia labai.
Be to, viena diena i savaite bunu susiplanavus aplankyti drauge, ar pas tevus uzsukt, taip pat perlekti per parduotuves, apsiprekint maisto sekanciai savaitei, ir siaip pazioplinet.
O taip tai, zinoma, buna ir isimtiniu dienu.Tarkim savaitgaliais, kada tiesiog norisi gyventi sia akimirka be isipareigojimu, be planu. Tuomet veikiam tai, kas malonu sordziai, ko norisi visai seimai.
Stai tokia daugmaz kasdienybe toji...
2007.09.18.ugis 64