Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(juraga @ 2010 03 12, 23:18)
Aš šiaip esu visiškai neazartiška, taip galvojau...
Kad niekas manęs neįtraukia... Dabar supratau, kad mane traukia kiti: kai perskaitai mintį, o ji netikėtai pažadina kažką, iššaukia kažkokią keistą beprotišką mintį (kartais emociją, kartais jausmą)... Va, ir užsikabinau... Skaitau, kad truputi sergu priklausomybe nuo kitų minčių...
..bet man dar ir smagus šitoks žaidimas...

Jo..Visi mes cia ligoti biggrin.gif
Abstinencija,kazin,labai skausminga butu.. g.gif
Atsakyti
As nuo mirkimo forumuose priklausoma tik per iseigines...juodai...visi darbai lieka nepadaryti... doh.gif Nu ir dzin man... ax.gif O kai reikia dirbti tai tik dirbi ir miegi,ar,dar labai dziaugiesi jei speji pavalgyti lotuliukas.gif O cia ziuriu kiek daug kai kurios speja padaryti per diena,dar ir telikui laiko lieka...jau nebepamenu,kada paskutini karta ji isijungus buvau,gal rudeni kai sirgau... doh.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi, kad su kiekvienu studijų pusmečiu keičiasi ir mano dienos rėžimas ax.gif
Dažniausiai kartu su MB keliamės apie 8 - 8.30val.
Tada apie 9.00 pajudam iš namų, nuveža mane į universitetą, pats į darbą važiuoja.
Būna dienų, kuomet paskaitos užima visą dieną (iki 18val.), o būna, kad turiu tik rytinę paskaitą, tai tada jeigu yra ūpo, pinigų ir geras oras - pavaikštau mieste, po parduotuves. Niekad nepraleidžiu prekybos centro - perku maisto thumbup.gif
Grįžus namo susitvarkau, pavalgau, pasėdžiu prie PC, pažiūriu TV, pasimokau. Pavakary pradedu laukti MB. Susiplanuojam ką veiksim. Tada jau pajaučiu, kad praėjo visa diena. Kartais džiaugiuosi, kad nuveikiau daug, kartais būnu nepatenkinta. Žadu grįžti vėl prie lengo sporto - taip užpildysiu laisvesnių dienų kelias valandas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 03 12, 23:39)
Jo..Visi mes cia ligoti  biggrin.gif
Abstinencija,kazin,labai skausminga butu..  g.gif

Priklauso, matyt, nuo to, ko čia ieškom ir ką čia randam.
Kai to neberasim, arba atrasim, tai gal tada ir nebereikės...
Papildyta:
QUOTE(agnite @ 2010 03 13, 14:11)
Labai džiaugiuosi, kad su kiekvienu studijų pusmečiu keičiasi ir mano dienos rėžimas  ax.gif

Aš irgi labai džiaugiuosi dėl jūsų režimo...
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 03 13, 14:31)
Priklauso, matyt, nuo to, ko čia ieškom ir ką čia randam.
Kai to neberasim, arba atrasim, tai gal tada ir nebereikės...
Papildyta:

Aš irgi labai džiaugiuosi dėl jūsų režimo...

arba Tų.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 13 kovo 2010 - 16:49
QUOTE(agnite @ 2010 03 13, 13:11)

Dažniausiai kartu su MB keliamės apie 8 - 8.30val.
Tada apie 9.00 pajudam iš namų,
Pavakary pradedu laukti MB.

As irgi turiu MB
O zmona tuti VW beatle
Ir vakare, grizes is darbo, uzdainuoju:
" ..Mažos mašinytes man labai patinka,
Aš norėčiau būti joms už šeimininką..By..By..
Įrengčiau seniausių mašinų garažą,
Sau pasidaryčiau mašinyte mažą...By..By.."
Atsakyti
Labuka.
Esu is tu, kuri megsta suplanuoti savo laika, diena...nors galeciau to ir nedaryti, kadangi siuo metu esu nedirbanti, nesimokanti, tik savo leliukus auginanti mamyte.
taigi:
1. keliuosi 7.00 ir varau i sporti kluba:pasportuoju, tada jeigu oras geras paplaukioju baseine dar.
2. 8 val arba 8.30 val. griztu, kol visi dar miega, einu gerti kavos.
3. 9 val pasikelia vaikuciai, todel apsokineju juos:aprengiu, nuprausiu, pavalgydinu, isvalau dantukus.
4. 10 kokia padarau pietus (uzkaiciu), ir kol viskas verda perbegu per kambarius su siurbliu.
5. 12 val , jeigu oras tinkamas, iseinam i kiemeli su vaikais.
6. 14 val pietaujame
7. 15 val skiriu laiko vaikams.kadangi esu uzsibrezusi sau tiksla kiekviena diena pasimokyti su vaiku :mes bandom skaityti, rasyti raideles, skaiciuoti...zodziu tobulejam:)
8. 17 val daugmaz darbeliai nudirbti, taigi galiu vaikuciams ijungti koki multika (kadangi labai megsta), o pati uzsiimti savo sirdziai miela veikla:pamegzti, paskaityti knyga su kavos puodeliu, o gal but kazka namuose pasikrapstyti, pasitvarkyti
9. 19 val vakarieniaujam visi (zinoma iki to laiko turi buti vakariene pagaminta, bet man neuztrunka daug laiko, kadangi valgom ka nors greito ir lengvo nakciai)
10. 21 val ruosiu vaikucius miegelio
11. laikas SAU arba MB (jeigu bunu viena, tai ilendu i vonia pasilepinti arba vel galiu pamegzti, paskaityti. o jeigu esam dviese, tai leidziam sau ramiai paziureti kina, isgerti taure vyno, pasikalbeti:))
Vat ir visa eiline diena.Tiesiog norint viska suspet, reikia susideliot ta laika, nes kitaip nieko nenuveiki, buni nepatenkinta, kad mazai laiko skiri vaikams, arba vyriu bei sau.
Siuo metu dar esu susiplanavus itraukti i savo plana anglu kalbos mokymasi.Bet nezinau kaip seksis. Nors reikia labai.
Be to, viena diena i savaite bunu susiplanavus aplankyti drauge, ar pas tevus uzsukt, taip pat perlekti per parduotuves, apsiprekint maisto sekanciai savaitei, ir siaip pazioplinet.
O taip tai, zinoma, buna ir isimtiniu dienu.Tarkim savaitgaliais, kada tiesiog norisi gyventi sia akimirka be isipareigojimu, be planu. Tuomet veikiam tai, kas malonu sordziai, ko norisi visai seimai.
Stai tokia daugmaz kasdienybe toji...
Atsakyti
HilaMMM o ryte kai sportuojat vaikuiciai vieni namie miegoti pasilieka? g.gif kokio jie amziaus?
Atsakyti
labai gera dienotvarkė, man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Neturiu jokios dienotvarkes is anksto-jei tureciau susirasyti ir laikytis-tai gal koki pirma punkta ir sugebeciau ispildyt pagal laika,nu i dusa nueit biggrin.gif viskas vyksta pas mane spontaniskai ir neplanuotai ir nevarzomai.. nekenciu dienotvarkiu,taisykliu,kelkis tada,gulkis tada,valgyk tada,i tualeta nueik tada doh.gif
ne mano naturai..
o kasdienybe mano superine,ypac vasara... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 09 birželio 2010 - 21:42
QUOTE(pupen @ 2010 06 09, 07:41)
HilaMMM o ryte kai sportuojat vaikuiciai vieni namie miegoti pasilieka?  g.gif  kokio jie amziaus?

Siuo metu galiu sau tai leisti, nes rytais namuose buna MB. Taciau greitai situacija gali pasikeisti ir tada rytais nebeturesiu su kuo ju palikti:( Tai kaip sportuosiu net nezinau:(Gal but i vakara nukelsiu , taciau su jais sunku, kadangi jie gan judrus, nenustygstantys.sad.gifsad.gif
Atsakyti
Na taip tikrai gera dienotvarkė.Aš taip pat neturiu dienotvarkės,nes tiesiog negalėčiau kiekvieną rytą daryti tą patį per tapatį.Dažniausiai keliuosiu 7hnusiprausiu,padarau pusryčius,pasidažau,apsirengiu,pavalgau ir važuoju į darbą. drinks_cheers.gif
Atsakyti