Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

6:40 val. pakilimas is lovos- vonia-virtuve (padarau vyrui arbatos ir 2 sumustinius, pati tik jogurta suvalgau blush2.gif )- 7:40 vykimas i darba. Nuo 8 iki 17 val. DARBAS. 17:20 namai- vakarienes gaminimas-19:00 val. fitness4.gif sportas. 21:00 namai + TV - 22:30 LOVA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fortuneafilius: 03 lapkričio 2008 - 21:03
na siuo metu mano kasdienybe kaip niekad laisva ir paprasta.... blush2.gif net baisu paciai blush2.gif (na bet po savaites jau keisis viskas kardinaliai...

tai va,atsikeliu kokia 10 val bigsmile.gif ,papusryciauju,bimbineju namuose, tvarkausi, ruosiu valgy, zaidziu su dukra ir pn....namu ruosa aplink mane....na o vakare jau kokia 12 val (as velyva) einame miegoti....

ak kokia nuobodi mano diena doh.gif
Atsakyti
niu siandien tokia diena gera buvo,kad nieko gero nenuveikiau bigsmile.gif
Atsakyti
As nesuprantu, kodel tureciau aiskintis, ka veikiu, kol MB nera namie? kazkada taip galvojau, bet paskui supratau, kad butent jis ir yra mano brangiausiasis todel, kad galiu nuo jo nieko neslepti ir buti savimi. Aisku, as jauciuosi kalta kai jis parejes is darbo daro valgyti, bet jei as to nemoku?... Kol maniskis nesiskundzia, tol ir man gerai. Rasau ir matau, koki auksa salia turiu... 4u.gif
Atsakyti
Aš šiandien irgi tokį klausimą gavau, ką veikiau, ogi atsakiau, kad nieko, niekam nesu atskaitinga kur ir ką veikiau, pas mane vyriokas is 100 proc, turi žinot tik 10, jei žino daugiau pasipilia vėl begalės klausimų smile.gif
Šiandien buvo mano diena. Pailsėjau! thumbup.gif
Atsakyti
s..... kasdienybe, darbas, po darbo namie , kompas, miegas...ir viskas is naujo...
Atsakyti
3.30-4.00 zadintuvas,kava ir spaudziu darban,10-11 pietu pertrauka,namo-pavalgyti ir valandziuke numigti,apie 14h vel darban ir dirbu iki kokiu 19-20val.Namo griztu apie 21h,pavalgyti,dusas ir i lova.Ir taip visa savaite...
Iseigines-miegoti,miegoti,miegoti... ax.gif
Atsakyti
Liguista kasdienybė supermamoj...
Ką daryt dabar?
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 03 12, 01:16)
Liguista kasdienybė supermamoj...
Ką daryt dabar?

Nu va-kaip pirstu i aki..
O ka daryt-as tai pykstu labai,sakiau,zadintuva uzsistatysiu arba slaptazodi pamirsiu-kiek jau cia man galima mirkt-pelargonijos beigi pomidorai svelniu mano ranku saukiasi, vaikai pagalbos ar zodzio autoritetingo taipogi, vyras vargsas beigi ukis apleisti, darbai dirbami be meiles, mezginys naudingas-megztinis reglaninis kamputi pamestas valkiojasi..nu zodziu-kaip kazkas sako-total kosmar. doh.gif
Atsakyti
Keliuos 6.30.Pusryciai vaikams,vyrui.Keliu seimyna,ruosiu pietus vyrui i darba.Isleidziu visus ir pradedu namu tvarka.Pasportuoju.Pabunu cia mirksiukas.gif Po to pietu ruosa,vaiku sutikimas is mokyklos.Nuo 15val.lekiu i masazu kursus thumbup.gif cia tai jegele ir kunui ir sielai thumbup.gif parlekiu namo apie+-20 val.jeigu vaikai nevalge pamaitinu mirksiukas.gif padedu su pamokomis jiems jeigu reik,paziuriu telika,ir pradedu vaikus raginti praustis,valyti dantukus ir i patalus guldyti.Tada pati nusiprausiu,ar paguliu vonioj su eteriniais aliejais,pasidarau masazus kojytem,pilvukui thumbup.gif issitepu aliejais ir guluos i patalus.Stai ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigreirko1974: 12 kovo 2010 - 16:09
Atsikeliu.Apie 5:50.
Susiruošiu.
Mokykla.
Namai.15 min.
Atletika.3 val.
Namai.Pamokos,naujų dainų mokymasis.
Labanakt.Apie 1 h.
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 03 12, 10:31)
Nu va-kaip pirstu i aki..
O ka daryt-as tai pykstu labai,sakiau,zadintuva uzsistatysiu arba slaptazodi pamirsiu-kiek jau cia man galima mirkt-pelargonijos beigi pomidorai svelniu mano ranku saukiasi, vaikai pagalbos ar zodzio autoritetingo taipogi, vyras vargsas beigi ukis apleisti, darbai dirbami be meiles, mezginys naudingas-megztinis reglaninis kamputi pamestas valkiojasi..nu zodziu-kaip kazkas sako-total kosmar.  doh.gif

Aš šiaip esu visiškai neazartiška, taip galvojau...
Kad niekas manęs neįtraukia... Dabar supratau, kad mane traukia kiti: kai perskaitai mintį, o ji netikėtai pažadina kažką, iššaukia kažkokią keistą beprotišką mintį (kartais emociją, kartais jausmą)... Va, ir užsikabinau... Skaitau, kad truputi sergu priklausomybe nuo kitų minčių...
..bet man dar ir smagus šitoks žaidimas...
Atsakyti