Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

gan velyvas rytas, pusryciai kartu su mazaja wub.gif , skalbimo masinos ijungimas arba kambariu tvarkymas, 4u.gif pasivaiksciojimas laukia su dukryte ax.gif , plius parduotuve, parvykimas namo, pietu gaminimas doh.gif , valgymas, zaidimai, dukimai thumbup.gif su mazaja, pavakariu miegelis, tuo metu mano sedejimas prie kompo ar tv, vyro gryzimas thumbup.gif , vakarieniavimas, maudynes thumbup.gif , dukrytes vakarines maitinimas ir ruosimas miegeliui, musu laisvas laikas su vyru prie tv, kartais drinks_cheers.gif , o kartais essen.gif priesnaktinis pasimegavimas maistu ir miegelis, nakti viena karta maitinimas.
Atsakyti
na o as pasidziaugiau saulute smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
aplankiau drauge,kuri pries savaite pagimde dukryte.kokia miela lialia wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
prasedejau SM lotuliukas.gif
Atsakyti
blink.gif nu as buvau paskaitose ir mokiausi gryzus doh.gif
Atsakyti
nusiprausiau pagaliau. vaziuosiu i poliklinika, ir vel skaitysiu, ziuresiu TV, virsiu arbatas, valgysiu... Ir nekishiu nosies is namu.
Atsakyti
Namus verčiau hihihi.gif

Atsakyti
Visą virtuvę sutvarkiau, grindis išploviau, pakeičiau katei kraiką, vaiką miegot nuvijau, morališkai jau pasiruošiau kelionei į Šalčininkus pas draugę paplepėt biggrin.gif Fiuf angel_not.gif
Atsakyti
Sveikos pamačiau įdomia temą ir aš įkišau savo nosytę 4u.gif Galiu pasidalinti patirtimi: kadangi man tokie klausymai nusibodo - ką nuveikei gero?, tai pakeičiau atsakimus į juos- kai draugas manęs palkausė kaip sakėsi? atsakiau gerai. Ką veikei? atsakiau skaičiau, tai paklausė- tai tu nebuvai net pasivaikščioti išėjusi? - taip. Tada porino toliau su rūpestingumu - taigi galėjai nueiti po parduotuvęs pasivaikštinėti, tad pasakiau o ką aš ten veiksiu?, nes man tai neįdomu. Žinant, kad labai mėgstu pasivaikščiojimus, o po darbo grįždama pasidarau spalvų terapiją - tai vaikštinėjimas po parduotuvęs pasigrožint gražiais daiktais, jam tai buvo staigmena lotuliukas.gif Tiesiog išmušta iš vėžių paprasta dienotvarkė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Liucija77 @ 2008 03 15, 17:06)
Sveikos pamačiau įdomia temą ir aš įkišau savo nosytę  4u.gif  Galiu pasidalinti patirtimi: kadangi man tokie klausymai nusibodo - ką nuveikei gero?, tai pakeičiau atsakimus į juos- kai draugas manęs palkausė kaip sakėsi? atsakiau gerai. Ką veikei? atsakiau skaičiau, tai paklausė- tai tu nebuvai net pasivaikščioti išėjusi? - taip. Tada porino toliau su rūpestingumu - taigi galėjai nueiti po parduotuvęs pasivaikštinėti, tad pasakiau o ką aš ten veiksiu?, nes man tai neįdomu. Žinant, kad labai mėgstu pasivaikščiojimus, o po darbo grįždama pasidarau spalvų terapiją - tai vaikštinėjimas po parduotuvęs pasigrožint gražiais daiktais, jam tai buvo staigmena  lotuliukas.gif  Tiesiog išmušta iš vėžių paprasta dienotvarkė  biggrin.gif

mane dar ir dabar ima juokas iš jo mimikų ir nuostabos veide lotuliukas.gif pamiršti negaliu
Papildyta:
4u.gif atsiprašau- nemoku gerai naudotis atsakymais, tai sudubliuoju užrašus blush2.gif
Atsakyti
kiekviena diena kazka darau tai val;gyti tai tvarkausi tai skalbiu ar sveiciu
siandiena dirbau 3 valandas (darbas prie kopo)dariau pietus ,priziurejau savo maze
Atsakyti
Na as isveiciau dusa,issivaliau virtuve,susitvarkiau kambarius isskalbiau rubus,buvau parduotuveje,katik uzmigdziau savo maziuke ir laukiu kol mesa atsileis gaminsiu valgyti biggrin.gif
Atsakyti
vegetavau ir tebevegetuoju ant sopkutes..... kaifas...
Atsakyti