gan velyvas rytas, pusryciai kartu su mazaja , skalbimo masinos ijungimas arba kambariu tvarkymas, pasivaiksciojimas laukia su dukryte , plius parduotuve, parvykimas namo, pietu gaminimas , valgymas, zaidimai, dukimai su mazaja, pavakariu miegelis, tuo metu mano sedejimas prie kompo ar tv, vyro gryzimas , vakarieniavimas, maudynes , dukrytes vakarines maitinimas ir ruosimas miegeliui, musu laisvas laikas su vyru prie tv, kartais , o kartais priesnaktinis pasimegavimas maistu ir miegelis, nakti viena karta maitinimas.
aplankiau drauge,kuri pries savaite pagimde dukryte.kokia miela lialia
prasedejau SM
Namus verčiau
Visą virtuvę sutvarkiau, grindis išploviau, pakeičiau katei kraiką, vaiką miegot nuvijau, morališkai jau pasiruošiau kelionei į Šalčininkus pas draugę paplepėt Fiuf
Sveikos pamačiau įdomia temą ir aš įkišau savo nosytę Galiu pasidalinti patirtimi: kadangi man tokie klausymai nusibodo - ką nuveikei gero?, tai pakeičiau atsakimus į juos- kai draugas manęs palkausė kaip sakėsi? atsakiau gerai. Ką veikei? atsakiau skaičiau, tai paklausė- tai tu nebuvai net pasivaikščioti išėjusi? - taip. Tada porino toliau su rūpestingumu - taigi galėjai nueiti po parduotuvęs pasivaikštinėti, tad pasakiau o ką aš ten veiksiu?, nes man tai neįdomu. Žinant, kad labai mėgstu pasivaikščiojimus, o po darbo grįždama pasidarau spalvų terapiją - tai vaikštinėjimas po parduotuvęs pasigrožint gražiais daiktais, jam tai buvo staigmena Tiesiog išmušta iš vėžių paprasta dienotvarkė
Papildyta:
mane dar ir dabar ima juokas iš jo mimikų ir nuostabos veide pamiršti negaliu
Papildyta:
atsiprašau- nemoku gerai naudotis atsakymais, tai sudubliuoju užrašus
Papildyta:
QUOTE(Liucija77 @ 2008 03 15, 17:06)
Sveikos pamačiau įdomia temą ir aš įkišau savo nosytę Galiu pasidalinti patirtimi: kadangi man tokie klausymai nusibodo - ką nuveikei gero?, tai pakeičiau atsakimus į juos- kai draugas manęs palkausė kaip sakėsi? atsakiau gerai. Ką veikei? atsakiau skaičiau, tai paklausė- tai tu nebuvai net pasivaikščioti išėjusi? - taip. Tada porino toliau su rūpestingumu - taigi galėjai nueiti po parduotuvęs pasivaikštinėti, tad pasakiau o ką aš ten veiksiu?, nes man tai neįdomu. Žinant, kad labai mėgstu pasivaikščiojimus, o po darbo grįždama pasidarau spalvų terapiją - tai vaikštinėjimas po parduotuvęs pasigrožint gražiais daiktais, jam tai buvo staigmena Tiesiog išmušta iš vėžių paprasta dienotvarkė
mane dar ir dabar ima juokas iš jo mimikų ir nuostabos veide pamiršti negaliu
Papildyta:
atsiprašau- nemoku gerai naudotis atsakymais, tai sudubliuoju užrašus
kiekviena diena kazka darau tai val;gyti tai tvarkausi tai skalbiu ar sveiciu
siandiena dirbau 3 valandas (darbas prie kopo)dariau pietus ,priziurejau savo maze
siandiena dirbau 3 valandas (darbas prie kopo)dariau pietus ,priziurejau savo maze