Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(lete @ 2008 02 08, 21:22)
Mano darbo  diena atrodo taip:
-5.30 keliuosi
-5.45 valandinis krosiukas
-6.45 dusas,veidas,plaukai,apranga
-7.25 pusryciai
-7.40 susitinku su drauge ir lekiam i pamokas
-8.05 prasideda pamokos
-11.45 ilgoji priespieciu pertrauka
-14.00 papildoma pamoka (anglu arba matemaika)
-15.00 kaip kuria diena: tvarkymasis namuose, parduotuve, susitikimai,psichologe,jei pavyksta pietus
-16.00 isvaziuoju i kita miesta i treniruotes,autobuse mokausi
-17.00 pirmoji  sokiu treniruote
-18.00 mokausi tarp repeticiju,uzkandu ko nors
-19.00 antroji sokiu treniruote
-20.00 trecioji sokiu treniruote
-21.30 susitinku su SB ir jis mane parveza namo
-23.00 griztu namo ,papasakoju mamai apie dienos ivykius, sutvarkau papugeliu narva,einu dusintis,einu mokytis.
-jei speju viska ismokti autobuse per pamoku ir repeticiju pertaukas,tai miegot einu vidurnakti,jei reikia daug mokytis,tai buna ,kad visai nenuienu miegot...

Beabejo,i visa sita isimaiso konkursai,koncertai,pasirodymai, zalgirio rungtynes,pasivaiksciojimai,pasimatymai,vakareliai,draugiu susiejimai,pazintys,karas su vienu vaikinu,sodo ir darzo darbai,zaidimai su suneliu, pirtis . Okur dar savaitgalio pramogos ir linksmybes!
Toks mano kasdienis gyvenimas ir as labai ji myliu. Mylekit ir jus!!! wub.gif

Dievuleliau,paskaiciau ir issigandau... ka as parasiau. zaidimai su suneliu ... turejau mintyse,kad su suniuku... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lete @ 2008 02 08, 19:22)

Wow, supermoteris biggrin.gif
Pasakyk, kaip tu netingi keltis taip anksti tik tam, kad pabėgioti?
Šaunuolė esi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lelytia @ 2008 02 08, 22:18)
Wow, supermoteris  biggrin.gif
Pasakyk, kaip tu netingi keltis taip anksti tik tam, kad pabėgioti?
Šaunuolė esi  4u.gif

Aciu ax.gif man labai patinka begioti,tuo metu pabunu su savo mintimis,su savimi. Kuriu planus,svajoju,o pabegiojusi jauciuosi nuostabiai,taip maloniai pavargusi ir pilnai atsibudusi. nereikia kokiu kavuciu,kuriu ir siaip nemegstu. Manau,kad netingiu todel,kad mano kunui tai tinka ir patinka. smile.gif
Tik yra toks dalykas kaip balso stygu uzdegimas,kuris mane vargina po kiekvienu svarbiu zalgiriui rungtyniu,kai as beveik savaite bunu isejusi is rikiuotes ir mano dienotvarke tampa lova-arbata-kompiuteris-lova. Taip yra ir dabar .Nekenciu to,bet negaliu nustoti sukauti per rungtynes. jau net gydytoja rekomendavo man pakeisti savo pomegi lotuliukas.gif
Atsakyti
ajei blink.gif aš 5:30 atsikėlus ir dar valandą palaksčius šaltu oru užsikabinčiau sau medalį už didvyriškumą. tikrai supermoteris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 08, 23:01)
ajei blink.gif aš 5:30 atsikėlus ir dar valandą palaksčius šaltu oru užsikabinčiau sau medalį už didvyriškumą. tikrai supermoteris thumbup.gif

blush2.gif ne tokia jau ir super,bet man tik 17,tai priimsiu tai,kaip supermergina... biggrin.gif
Papildyta:
beje, insi musu pirmoji dienos puse panasi,sakyciau, na tik isskyrus krosiuka...
Atsakyti
na tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
Ryte keliuosi 7 padarau savo šeimynai lengvus pusryčius, pati tik išgeriu kokios arbatos, tada skubu į darbą (vaikus i mokyklą ir daržą nuveža vyras smile.gif ) važiuojant iš darbo užsuku į kokį soliariumą, arba šeip į parduotuves kokio rūbo paieškot paskui varau į sporto salę biggrin.gif tada gryždama pasiimu vaiką iš darželio gryžtam namo, apsitvarkau, gryžta vyras važiuojam pavakarieniaut (negaliu pakęsti valgio gaminimo.. blush2.gif schmoll.gif ) pavalgę parvažiuojam namo pažiūrim TV ir į lovas.. cool.gif oj nieko ypatingo.. blush2.gif
Atsakyti
as su dukra keliuosi tarp 8 ir 9val,dukra isgeria pieno pusryciams,as stikline sulciu.tada apsirengiame,einame kur nors pabimbineti i lauka.as nedirbu,tai turiu daug laisvo laiko...kiek galiu,dar pasedziu supermamoje.po to ateina pietu miegucio metas.tada kai dukra miega,as tvarkausi,gaminu valgyti...po pietuku atsikelia tetukas jau su dukryte.visi pabuname drauge,tetis dar pasibuna prie kompiuterio siek tiek,o mes su dukryte po namucius bibminejam.vakare sudedame tetukui naktipiecius i darbuka,ji isleidziame ir einame miegoti
Papildyta:
QUOTE(lete @ 2008 02 08, 18:22)
-5.30 keliuosi
-5.45 valandinis krosiukas
-6.45 dusas,veidas,plaukai,apranga
-7.25 pusryciai
-7.40 susitinku su drauge ir lekiam i pamokas
-8.05 prasideda pamokos
-11.45 ilgoji priespieciu pertrauka
-14.00 papildoma pamoka (anglu arba matemaika)
-15.00 kaip kuria diena: tvarkymasis namuose, parduotuve, susitikimai,psichologe,jei pavyksta pietus
-16.00 isvaziuoju i kita miesta i treniruotes,autobuse mokausi
-17.00 pirmoji  sokiu treniruote
-18.00 mokausi tarp repeticiju,uzkandu ko nors
-19.00 antroji sokiu treniruote
-20.00 trecioji sokiu treniruote
-21.30 susitinku su SB ir jis mane parveza namo
-23.00 griztu namo ,papasakoju mamai apie dienos ivykius, sutvarkau papugeliu narva,einu dusintis,einu mokytis.
-jei speju viska ismokti autobuse per pamoku ir repeticiju pertaukas,tai miegot einu vidurnakti,jei reikia daug mokytis,tai buna ,kad visai nenuienu miegot...

Beabejo,i visa sita isimaiso konkursai,koncertai,pasirodymai, zalgirio rungtynes,pasivaiksciojimai,pasimatymai,vakareliai,draugiu susiejimai,pazintys,karas su vienu vaikinu,sodo ir darzo darbai,zaidimai su suneliu, pirtis . Okur dar savaitgalio pramogos ir linksmybes!
Toks mano kasdienis gyvenimas ir as labai ji myliu. Mylekit ir jus!!! wub.gif

o tavo dienele tai super 4u.gif tikrai stipri esi.aisku,kai patinka veikla,tai gali bet kada del to keltis,daryti viska,kad tik tam skirtum kuo daugiau laiko.sekmes.taip ir toliau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
darbe
Atsakyti
Pusryciai-vaziavimas i darba- rytine kava- dokumentu tvarkymas-susitikimai su klientais- pietus- darbas- vaziavimas i parduotuve- namai- vakariene-gera knyga-lova- miegas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labiausiai po visos dienos ant koju laukiu laiko,kol galesiu ramiai atsigulti i lova,ir tai,tuo galiu pasidziaugti mazdaug 1 valanda nakties verysad.gif
Atsakyti
Vaikas-maisto gaminimas-namų ruoša-vaikas-laukas-parduotuvės-vaikas-maistas-vaikas vaikas vaikas doh.gif .Vakare laukiam tėčio,tada ramiau galiu kavos atsigert biggrin.gif .
Atsakyti