QUOTE(lete @ 2008 02 08, 21:22)
Mano darbo diena atrodo taip:
-5.30 keliuosi
-5.45 valandinis krosiukas
-6.45 dusas,veidas,plaukai,apranga
-7.25 pusryciai
-7.40 susitinku su drauge ir lekiam i pamokas
-8.05 prasideda pamokos
-11.45 ilgoji priespieciu pertrauka
-14.00 papildoma pamoka (anglu arba matemaika)
-15.00 kaip kuria diena: tvarkymasis namuose, parduotuve, susitikimai,psichologe,jei pavyksta pietus
-16.00 isvaziuoju i kita miesta i treniruotes,autobuse mokausi
-17.00 pirmoji sokiu treniruote
-18.00 mokausi tarp repeticiju,uzkandu ko nors
-19.00 antroji sokiu treniruote
-20.00 trecioji sokiu treniruote
-21.30 susitinku su SB ir jis mane parveza namo
-23.00 griztu namo ,papasakoju mamai apie dienos ivykius, sutvarkau papugeliu narva,einu dusintis,einu mokytis.
-jei speju viska ismokti autobuse per pamoku ir repeticiju pertaukas,tai miegot einu vidurnakti,jei reikia daug mokytis,tai buna ,kad visai nenuienu miegot...
Beabejo,i visa sita isimaiso konkursai,koncertai,pasirodymai, zalgirio rungtynes,pasivaiksciojimai,pasimatymai,vakareliai,draugiu susiejimai,pazintys,karas su vienu vaikinu,sodo ir darzo darbai,zaidimai su suneliu, pirtis . Okur dar savaitgalio pramogos ir linksmybes!
Toks mano kasdienis gyvenimas ir as labai ji myliu. Mylekit ir jus!!!
-5.30 keliuosi
-5.45 valandinis krosiukas
-6.45 dusas,veidas,plaukai,apranga
-7.25 pusryciai
-7.40 susitinku su drauge ir lekiam i pamokas
-8.05 prasideda pamokos
-11.45 ilgoji priespieciu pertrauka
-14.00 papildoma pamoka (anglu arba matemaika)
-15.00 kaip kuria diena: tvarkymasis namuose, parduotuve, susitikimai,psichologe,jei pavyksta pietus
-16.00 isvaziuoju i kita miesta i treniruotes,autobuse mokausi
-17.00 pirmoji sokiu treniruote
-18.00 mokausi tarp repeticiju,uzkandu ko nors
-19.00 antroji sokiu treniruote
-20.00 trecioji sokiu treniruote
-21.30 susitinku su SB ir jis mane parveza namo
-23.00 griztu namo ,papasakoju mamai apie dienos ivykius, sutvarkau papugeliu narva,einu dusintis,einu mokytis.
-jei speju viska ismokti autobuse per pamoku ir repeticiju pertaukas,tai miegot einu vidurnakti,jei reikia daug mokytis,tai buna ,kad visai nenuienu miegot...
Beabejo,i visa sita isimaiso konkursai,koncertai,pasirodymai, zalgirio rungtynes,pasivaiksciojimai,pasimatymai,vakareliai,draugiu susiejimai,pazintys,karas su vienu vaikinu,sodo ir darzo darbai,zaidimai su suneliu, pirtis . Okur dar savaitgalio pramogos ir linksmybes!
Toks mano kasdienis gyvenimas ir as labai ji myliu. Mylekit ir jus!!!
Dievuleliau,paskaiciau ir issigandau... ka as parasiau. zaidimai su suneliu ... turejau mintyse,kad su suniuku...