Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 13, 21:29)

Tai koks naktinio klubo savininkas gali irgi pasakyt, kad Lietuvos valdzia jam poch... Jo valdzia tai savininkas gyvenantis Monake.

Nenusisnekekit. Tik uzsienio atstovybese negalioja LT istatymai.

Versliukam duos. I kavines mazai uzsuks, nakt klubai uzdaryti, sporto kl irgi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 13, 21:31)
Max 15. Oi, istizelis...Net auto neturi( reiskia ir teisiu), visus maisto produktus temps

Italijos miestuose automobili nera kur deti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 13, 21:31)

Kažin kirpyklos dirba? užsirašius už 10 dienų esu. Ar reiks kasas auginti ax.gif

Durne.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 13, 22:33)

Plaukai ilgio iki uzpakalio, tai kartais MB pakerpa galus, nes galai nusiura

Nu tiesiog gražuoliukas wub.gif . MB tai plikai skutas, pas jo kirpėją kartais sūnų palydžiu, tai sako va taip biznį ir atima biggrin.gif . Anksčiau dar kažkelintu numeriu varydavo, tai aš padėdavau, dabar pats išmoko su peiliuku nusiskust, tai kartais švelniau nei ant veido būna biggrin.gif
Atsakyti
Planavau nusipirkti dar normalu auto, kelionems po Europa... Su dzipu gi nevaziuosi, kaip koks kolchozo pirmininkas. Nepatogu ir kuro ima...

Bet panasu, kad keliones po Europa baigesi... Nusipirksiu koki kibiriuka maltis po Lietuva... Opel Zafira gal
Gyvenimas visai sudirbtas
Atsakyti
As tai net neskambinu i salona, nes nemanau, kad dirbs.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 13, 21:33)
Nezinau buvau kirpykloje pries 18 metu... ar 19 nepamenu.

Plaukai ilgio iki uzpakalio, tai kartais MB pakerpa galus, nes galai nusiura

Nesakyk kad tokio amzuaus lakstai palaidais zilais plaukais.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2020 03 13, 21:39)

manai kirpejos valgyti nenori?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 03 13, 21:41)
Nesakyk kad tokio amzuaus lakstai palaidais zilais plaukais.

Zilu tai tik vienetai, ne zili pas mane. Ir ne palaidais lakstau nes atrodyciau kaip miskinis, o MB supina i kasa
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 13, 21:29)
Tai koks naktinio klubo savininkas gali irgi pasakyt, kad Lietuvos valdzia jam poch... Jo valdzia tai savininkas gyvenantis Monake.

Nenusisnekekit. Tik uzsienio atstovybese negalioja LT istatymai.

Skaitykit, LR Konstituciją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 13, 18:29)
Kuo toliau tuo labiau patinka man Lenkija, parodo labai stipru svao stubura, ir del to ir del migrantu ir priimdama pabegusias seimas is Norvegijos nuo Bernavernet, suteikdama jiem politini prieglobsti. Ekonomika ju kyla, kelius tiesiasi, dar ten daugiau geru reformu, nes cia pazystamu lenku nemaza dalis grizineja i Lenkija.
Visgi matyt ne veltui kazkda Lietuva turejo su Lenkija sajunga, o as taip priesikai buau pries juos nusiteikusi kazkur pasamoniniam lygmenyje, bet ziuriu visai puiki salis. biggrin.gif

bet ir pikti jie labai biggrin.gif jokių nuolaidų, jei kas, pas mus laisviau šalyje
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2020 03 13, 21:39)

Keista manyti, bet nepaskambinti...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 13, 21:23)
Pranasystes

https://centerforinq...rus-prediction/

a prediction by Sylvia Browne. In her 2008 book End of Days, Browne (who died in 2013) predicted that “In around [sic] 2020 a severe pneumonia-like illness will spread throughout the globe, attacking the lungs and the bronchial tubes and resisting all known treatments. Almost more baffling than the illness itself will be the fact that it will suddenly vanish as quickly as it arrived, attack again ten years later, and then disappear completely.”

na nesakykit, intriguoja...

Cia tai dar nieko.
Uztat sie kiek daug visko ispranasavo smile.gif

https://www.lrt.lt/n...asavo-simpsonai
Atsakyti