Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 12, 22:45)
As tai tevams bilietus pas save per Velykas nupirkusi. Jau nusiteikusi, kad neatskris. smile.gif 

Dar menesis, daug kas gali ivykti.
Virusas turetu mutuoti

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 12, 23:21)
Lauke vejas nerealus, tokio nemaciau visa gyvenima, tik filmuose. Kazkuriame mieste lyg moteri uzmuse

Nu. Sėdžiu ir galvoju, gal nenuplėš mano bakužės stogo ax.gif rolleyes.gif . Batutas jau nuskrido, gerai, kad pirtis pakely, pas kaimynus nenuskrido, rado kliutį biggrin.gif Čia baisiau nei korona. 1 mirtis jau yra, o korana tik 3 užsikrėtę, o šaršalas kaip prieš pasaulio pabaigą ax.gif . Man sportuot uždraudė blink.gif

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 12, 23:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="72628551" data-time="1584042947"><div><p>Atrodo nuplauks mano kelionės į Londoną (už 2 savaičių) ir Barseloną kitą mėnesį. Kažin yra tikimybė iš Ryanair atgauti pinigus jei neatšauks skrydžių vartotojo įkelta nuotrauka? Atšaukus, manau, automatiškai grąžina.</p></div></blockquote><p>As tai tevams bilietus pas save per Velykas nupirkusi. Jau nusiteikusi, kad neatskris. smile.gif </p>

Pamiršau kokioj šaly gyveni. Gal atskris ax.gif . Mano pažįstami už savaitės į Norvegiją pas dukrą žada skrist. Jei neatšauks skrydžio, tai skris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 12 kovo 2020 - 23:01
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 12, 22:40)
tau visai varžtai atsisuko? prie ko čia kažkokia tema ir mano postas. Ir kuris čia tau pasirodė iš kitos temos? Apie vėją gal biggrin.gif

Visos Zino kad seileies tema beskaitydama kur nepageidajama jusu trijule biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 12, 22:50)
Dar menesis, daug kas gali ivykti.
Virusas turetu mutuoti

Is Sviesos man dabar panasi i ta NBAj uokdari, kuris koron

a serga.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 12, 22:21)
Lauke vejas nerealus, tokio nemaciau visa gyvenima, tik filmuose. Kazkuriame mieste lyg moteri uzmuse

blink.gif ukmergej uzmuse
Atsakyti

Is Sviesos man dabar panasi i ta NBAj uokdari, kuris koron

a serga.

Nesupratau? Jei reikalai su virusu nepasitaisys, as ir pati nenoriu, kad jie atskristu. Nei vienas nemirsim manau, bet nesinoretu viruso platinti. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 12, 21:40)
Jeigu bandai cia kazka suerzint, tai nepavyks zinok, geriau eik zmonai pedu masaza padaryk  biggrin.gif

kad jus nei erzinti nereikia, jus nuolat tokioj busenoj, jus viskas erzina, kaip babauziukai vaikstot su cambala, aimeja per temas ir bandot sarsala kelti...Kur jusu nera ten ramu... biggrin.gif morcius gal amzinas koks nenuraminamas ar kas jums?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 12, 22:52)
Man sportuot uždraudė blink.gif

Dar viena 2 ra zarazos nezninotoja prabilo..
Kodel visuomenre tokia tupa???
Juk sita boba gyresi, kad Impulse sportuoja. Dura tu maja di. Sedek namie, sportuok namie, neinksk. Situacija rimta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 12 kovo 2020 - 23:17
Ryškiai pilnatis kai ką paveikė blink.gif ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 12 kovo 2020 - 23:16
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 12, 22:40)
tau visai varžtai atsisuko? prie ko čia kažkokia tema ir mano postas. Ir kuris čia tau pasirodė iš kitos temos? Apie vėją gal biggrin.gif

manau ji vel pila... unsure.gif paziurek kokios jo szinutes, jau jauciu visas iskeike si karta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 12, 23:15)
Ryškiai pilnatis kai ką paveikė blink.gif ....

Linkiu kad pagautum ta covi 19. Tada tokia tupa susimastytum savo tevu/ seneliu sveikata..

Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 12, 23:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72628617" data-time="1584046800"><div><p>Is Sviesos man dabar panasi i ta NBAj uokdari, kuris koron

a serga.
</p></div></blockquote><p>Nesupratau? Jei reikalai su virusu nepasitaisys, as ir pati nenoriu, kad jie atskristu. Nei vienas nemirsim manau, bet nesinoretu viruso platinti. </p>

Tipo nematei to kasininko debilo. ? Kuriam juokinga buvo ir kuris susirgo.
Atsakyti
Mano mama irgi turetu ant Velyku atskritsi, bet dabar visai neaisku, kur viskas pakryps, nuo siandien visos svietimo istaigos, dazeliai uzsidaro, kam imanoma dirba is namu. Parduotuvese jau jaucia panika, kai kur nebera tualetinio popieriaus, nors visus ramina, kad maisto ir visko kito yra pakankamai,kad zmones nepriktu bele kiek, rusu parduotuvei pardavejas sake, prekyba kaip pries Naujus biggrin.gif nu nors kas islosbet uz tat soja viesbuciu, turizmo industrija NorsTrampas uzdare ivaziavima daugumai Es saliu(Sengeno erdvei), bet Airija ir Uk lieka ne draudimo zonoje,gerai , kai jav prezidentas turi golfo kluba, viesbuti Airijoje smile.gif bet vis tiek smarkiai sumazejo amerikieciu turistu, manau labiausiai visa tai pakenks ekonomikai, zmones negales eiti i darbus, nes vaikai namuose, o is ko gyventi?

Bet man vis tiek itarimas, kad serga daug daugiau zmoniu ir persirgo jau kai kurie, nes tyrimus daro tik tiem, kas is tam tikru zonu grista doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 kovo 2020 - 23:24
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 12, 23:23)
Mano mama irgi turetu ant Velyku atskritsi, bet dabar visai neaisku, kur viskas pakryps, nuo siandien visos svietimo istaigos, dazeliai uzsidaro, kam imanoma dirba is namu. Parduotuvese jau jaucia panika, kai kur nebera tualetinio popieriaus, nors visus ramina, kad maisto ir visko kito yra pakankamai,kad zmones nepriktu bele kiek, rusu parduotuvei pardavejas sake, prekyba kaip pries Naujus  biggrin.gif nu nors kas islosbet uz tat soja viesbuciu, turizmo industrija NorsTrampas uzdare ivaziavima daugumai Es saliu(Sengeno erdvei), bet Airija ir Uk lieka ne draudimo zonoje,gerai , kai jav prezidentas turi golfo kluba, viesbuti Airijoje smile.gif  bet vis tiek smarkiai sumazejo amerikieciu turistu, manau labiausiai visa tai pakenks ekonomikai, zmones negales eiti i darbus, nes vaikai namuose, o is ko gyventi?
Bet man vis tiek itarimas, kad serga daug daugiau zmoniu ir persirgo jau kai kurie, nes tyrimus daro tik tiem, kas is tam tikru zonu grista doh.gif

Tegu tavo mocia sedi namie., ******
. Varles keliauninkes.
Atsakyti

Tipo nematei to kasininko debilo. ? Kuriam juokinga buvo ir kuris susirgo.

Nesupratau kaip tas krepsininkas su manim susijes. 

Atsakyti