Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 12, 23:01)
Grazina, nors neprivalo, nes force major.
MB sake skris, jei isleis unsure.gif

Kas išleis? Tipo, Lietuva? Kur skris?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 12, 18:02)
aha, teip teip, tabletes tu gėrei ir SM virkavai kaip negimdytum savo vaiko, o žudytum
na, jei tu galvoji, kad vaikus gimdyti privalu, tai galvok iš naujo. Aš niekada nemylėjau vaikų, man jie nepatinka. Geriau tada jų ir neturėt, nei išperėt be meilės ir kaip debilei kaip tu pezėt, kad nervina, kai vaikus prineša artyn ar pan. Tfu

Niekada negeriau u tableciu. Mirena gyd tikslais buvo istatyta. Geris. 4 metus . Ir dabar pieksiu per tas valandas gintarinej tongue.gif .
Tau buvo privalu, kada inkstei, kad su pavydu ziuri i jaunas mamas.
Bet tavo sugyventinui patinka lelios biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 12, 21:55)
Atrodo nuplauks mano kelionės į Londoną (už 2 savaičių) ir Barseloną kitą mėnesį. Kažin yra tikimybė iš Ryanair atgauti pinigus jei neatšauks skrydžių ax.gif ? Atšaukus, manau, automatiškai grąžina.

Dar viena durne...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 12, 23:03)
Jei neatsauks tai skrisk...
Idomu dabar... Nepamirsi visa gyvenima tokiu kelioniu. Padarysi selfiu
Cia kaip mano kelione i per olimpiada izoliuota Maskva

Vakar vyro pusseserės draugė iš Londono grįžo, tai sakė, kad ten net nesijaučia, kad virusas būtų ax.gif . Tai ką ten pamatysi tokio, kad nepamiršt visą gyvenimą biggrin.gif . Barseloną tai manau atšauks.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 12, 21:39)
Nezinau kas kaip vadinami, normalus buvo pastatas , mazai pamenu, tik atsimeu,kad staliukai tokie dieli buvo, kad pre ju stovejo, ne sedejo, tai kelis kart su teciu buvom uzeje.
Papildyta:

nebuvo jokios parduotuves salia to baro, kur ejom su teciu kelis kartus , normali vieta, normalus zmones, nepamenukad kas ten slitinetu ar po satails miegotu. Dienos metu pilstomas alus ir tiek.  tu ant tiek trenkta, kad nesuvoki, kad visur visko yra ir buvo. Del kielvieno sudo tau atvirksciai reikia irodineti, ka sakau ir meluoti, meluoti, meluoti 

Nelabi suprantu, ka ci aikeliai, kazkoki turgu ar ka? va idomuci aku rikele kazkas panasaus i tai i rvaikas matom yra. Normalus baras, kaip ir dabar daug tevu i kavine svedasi vaiksu ir prie ju geria vyna, alu, kaip tu pvz ar ne?
Siaip kaip bebutu geriau, nei miegoti veinam kambaryje su mociute bunant bernui.... ir net ne sovietiniasi laikais, o siais  unsure.gif

Alkasos dukte tu esi.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 12, 22:15)
Vakar vyro pusseserės draugė iš Londono grįžo, tai sakė, kad ten net nesijaučia, kad virusas būtų ax.gif . Tai ką ten pamatysi tokio, kad nepamiršt visą gyvenimą biggrin.gif . Barseloną tai manau atšauks.

Dar viena durne varle keliauninke.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 12, 22:15)

Gal iki to laiko viskas pereis i extreme lygi...
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 12, 21:46)
Kokia cia  kalba parasyta?  rolleyes.gif

AAIRIJOS NEDAPISTOS.
Atsakyti
Lauke vejas nerealus, tokio nemaciau visa gyvenima, tik filmuose. Kazkuriame mieste lyg moteri uzmuse
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 12, 22:01)

MB sake skris, jei isleis unsure.gif

Bl.tt, tegu jam barzda nuplinka nuo sifilio. Durnius neatsakingas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 12, 21:44)
Labai "normali" vieta, prisigert diena, dar su mazu vaiku  atejus unsure.gif
Geriau tu net nesigirk, liudnai atrodo unsure.gif

Nu tikrai toj foto ne vieta vaikams tokie bariukai.
Koki pavyzdi perduoda, kad gert vyrui labai vyriska, bariukuose tokiuose. Paskui tokios mergaites ir vyrus atitinkamai pagal teva susiranda.  unsure.gif

o tau dar nepabodo idalios vaidint? vaiką prisidarei pati dar beveik vaikas būdamas, išsiskyrus esi, o ant kitų, kad audi, kad audi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 03 12, 22:14)
Niekada negeriau u tableciu. Mirena gyd tikslais buvo istatyta. Geris. 4 metus . Ir dabar pieksiu per tas valandas gintarinej tongue.gif .
Tau buvo privalu, kada inkstei, kad su pavydu ziuri i jaunas mamas.
Bet tavo sugyventinui patinka lelios biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:

Dar viena durne...

joa, vaikystėje net lėlių neturėjau, nepatiko man jos, tik barbės vėliau, nes jos ne liuliukai, o paauglės, tai inkšiu į mamas žiūrėdama mat biggrin.gif jau tu kaip suvemsi biggrin.gif seniai klizmą smegenų darei
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 12, 22:21)
Lauke vejas nerealus, tokio nemaciau visa gyvenima, tik filmuose. Kazkuriame mieste lyg moteri uzmuse

eilinis vėjas, pilna tokių

nu va, tai vyrui nebereiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 12, 22:30)
o tau dar nepabodo idalios vaidint? vaiką prisidarei pati dar beveik vaikas būdamas, išsiskyrus esi, o ant kitų, kad audi, kad audi biggrin.gif
Papildyta:

joa, vaikystėje net lėlių neturėjau, nepatiko man jos, tik barbės vėliau, nes jos ne liuliukai, o paauglės, tai inkšiu į mamas žiūrėdama mat biggrin.gif jau tu kaip suvemsi biggrin.gif seniai klizmą smegenų darei
Papildyta:

eilinis vėjas, pilna tokių

nu va, tai vyrui nebereiks ax.gif

Tau negeda apsiseilejus ir uzsislapstinus skaityt ta tema, kur tau aiskiai pasake, kad :pilnatine " esi nepageidauhama?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 12, 22:37)
Tau negeda apsiseilejus ir uzsislapstinus  skaityt ta tema,  kur tau aiskiai pasake, kad  :pilnatine " esi nepageidauhama?

tau visai varžtai atsisuko? prie ko čia kažkokia tema ir mano postas. Ir kuris čia tau pasirodė iš kitos temos? Apie vėją gal biggrin.gif
Atsakyti

Atrodo nuplauks mano kelionės į Londoną (už 2 savaičių) ir Barseloną kitą mėnesį. Kažin yra tikimybė iš Ryanair atgauti pinigus jei neatšauks skrydžių ax.gif? Atšaukus, manau, automatiškai grąžina.

As tai tevams bilietus pas save per Velykas nupirkusi. Jau nusiteikusi, kad neatskris. :) 

Atsakyti