QUOTE(cambala @ 2020 03 12, 11:27)
Tu esi rasiusi, kad tavo mama issiskyre su tevu, nes jis gere. Dar rasei, kad tau kazkokios giminaites pildavo stikliuka likerio ir liepdavo gert.
Zinau as tokia vietas su apvaliais staliukais - musu parduotuves kieme buvo toks baras. Mes eidavom i mokykla ir eidavom per kiema kad trumpiau butu. Tai ten lebaudavo vien seniai alkoholikai. Vaiku i tokias vietas niekas nesivrsdavo. Slyksti vieta.
Ir vel baisiuosi - na kaip vaika galima vestis i tokia vieta???
ne nerasiau ir ne nerasiau, o ka rasiau yra auksciau parasyta
tu manai, kad visi barai tik tokie kaip tas vienas, kuri tu matei?
Papildyta:
QUOTE(Tupa boba @ 2020 03 12, 14:15)
Bet tai nemoketi mokesciu ir sukciauti iauge tau i krauja.

Airijoje nemokejai, dirbai nelegaliai todel ir gimdyt vaziavai i LT, is karto lakstei i apdraustuju sarasus, kad itrauktu, samdei paauglius nelegaliai, dar manau ir tas vyro ale versliukas irgi veike slepiant visus mokescius, uz tai ir tirejot reikalu ten visokiu. Oi, kaip negrazu...
esi ziauriai tupa, nieko neismanai apie Airijos mokesciu sistema, istatymus, bet vis tiek bandanti pasirodyti

PRSI yra sumoketas uz visa mano darbo perioda, ir ne as, o darbdavys moka mokescius uz mane
Taip gimdziau nemokamai, istatymu nepazeidziau, jau tada senu senovei Lietuva buvo Es kai as gimdziau, ne nu bet tu ir durna is to pykcio ir pavydo man gatava susprogti, tokisu vejus rasineji

Airijoje gimdymas visiem nemokamas, nepriklausomai ar tu dirbi ar nedirbi, ar mokimokesicus ar ne

bet tu ir prie gimdyviu prisikabintum ir baudom apdetum, jei galetum uoli komjaunuole, jauciu dirbi kokioj sodroj ar mokesciu inspekcijoj

Kaimynai buvo samdomi legaliai, pagal istatymus uz tokius darbus nereikia jokio idarbinimo.
O vyras pries pradedamas versla viska isiformino legaliai ir mokejo visus mokescius, del ko ir bankrutavo

Anekdota isbandem ant saves. Draugai buvo sake, kad nedarytume visko legaliai, nepaklausem tokie idejiniai grizom is Airijos i visa melo , aferizmo liuna...
nu kaip tau eilini karta nepasiseke, nu nepataikai niekaip
Kas tau yra Aimeja, saziningai pasakyk, namie bedos? nemyli niekas?