https://m.delfi.lt/k...php?id=83749389
Kazkam ir cia sm buvo juokinga.
Papildyta:
---------
Mylimuke, LtFanas Savanoriu pr.
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 12, 10:18)
Lutuke
Ar seniai buvau ikelus tavo postus, kur tu rasai, kad alkoholizmas prasideda nuo pirmos taures? Ir kad tavo vyras geria iki siol? Nors tu ji teisini,, neva mazai, neva ji vercia, bet juk geria jis? O va kitas alkoholikem isvadinai, nors geria panasiai tiek, kiek tavo vyras. Ir apie gerianti teva rasei. Ir kad jums duodavo paragaut.
I alko tema reaguoji kaip bulius i raudona skudura, butent todel, kad turejai seimoje problemu del to. Nesugebi adekvaciai reaguot.
O apie Lietuva selektyviai renkiesi straipsnius. Ar nors karta ikelei kazka, kas Lietuva pagirtu?
Nesiojiesi pykti ant Lt ir ieskai tam patvirtinimu internetuose nuolatos. Juk istisai skrolini lietuviskus portalus, jeogu noretum, pamatytum ir geru dalyku. Esme - nenori.
Papildyta:
Ne tavo sup1stas reikalas su kuo ir kaip as gyvenu.
Nardyk po savo triusikus.
Tu neskiri savo ir svetimo zmogaus, uztai ir iskeliau minti, kad gal ir seksu atsilyginai uz darbus tiem jauniem vaikinam, nes koks gi skirtumas, ane
Ar seniai buvau ikelus tavo postus, kur tu rasai, kad alkoholizmas prasideda nuo pirmos taures? Ir kad tavo vyras geria iki siol? Nors tu ji teisini,, neva mazai, neva ji vercia, bet juk geria jis? O va kitas alkoholikem isvadinai, nors geria panasiai tiek, kiek tavo vyras. Ir apie gerianti teva rasei. Ir kad jums duodavo paragaut.
I alko tema reaguoji kaip bulius i raudona skudura, butent todel, kad turejai seimoje problemu del to. Nesugebi adekvaciai reaguot.
O apie Lietuva selektyviai renkiesi straipsnius. Ar nors karta ikelei kazka, kas Lietuva pagirtu?
Nesiojiesi pykti ant Lt ir ieskai tam patvirtinimu internetuose nuolatos. Juk istisai skrolini lietuviskus portalus, jeogu noretum, pamatytum ir geru dalyku. Esme - nenori.
Papildyta:
Ne tavo sup1stas reikalas su kuo ir kaip as gyvenu.
Nardyk po savo triusikus.
Tu neskiri savo ir svetimo zmogaus, uztai ir iskeliau minti, kad gal ir seksu atsilyginai uz darbus tiem jauniem vaikinam, nes koks gi skirtumas, ane

Bet ziuriu tau alkoholizmo tema labai aktuali. kodel? Kaip tik man atrodo, kad jum tai raudonas skuduras, nes as tai net labai ramiai i ja reguoju,nes neturiu su tuo probelmu, ko matomai negali paskayti apei jus. Tik zinoma , nesmagu, kai mirusi teva smeiziat, bet tiek pat nesmagu, kai karininku ji vadinat, tiek alkasu, ne del ivardintu temu, o del melo nesmagu. O tu nei to nesugebi atskirti, dabar vaizduoji kazka atkapsciusi

Nu taip dabar jau kokie 2 metai vyras nei laso negere, bele koks alkoholikas, o per visus 6m, tai gal 3 buteliai alaus iseitu

Taip, alkoholizmas prasideda nuo pirmos taures, bet tai nereiskia, kad isgere viena taure zmogus jau alkoholikas, tai kelio pradzia ir neaisku , ka kur nuves, kazkas visa gyvenima sugeba isgerti gal 2 taures per metus kokiu svenciu proga, o kazkas kas savaitgali turi isgerti jau.... o kazkas ir kas diena...tai slidus kelias....
Tevas jau rasiau, nebuvo joks blaivinikas, bet ir pijokas nebuvo, taip yra man daves paragauti alaus putu, esu kelis kartus su juo buvusi vietiniam alaus bare budavo pilstomas alus, stovimi tokie staliukai atsimenu isgeria ta viena bokala ir viskas. Tais laikasi dar budavo ir gira pilstoma is backu lauke ir ja ir vaikam duodavo. Jokiu pagerimu seimoje kas savaite, kas savaitgali ar kas menesi nebuvo, aplamai pagerimu be progos, ar kad ten tetis nuolat koki alu gertu nebuvo, kaip jus dabar kad lakat

O svenciu proga Kaledos, Velykos, Nauji Metai, Gimtadieniai turedavom visada grazu stala, su balta staltiese, graziai paserviruota, bele kiek valgiu: saltu, keli karsti, desertai ir taip tada ant stalo budavo ir taures, ir sampanas, likeriai, ar degtine, vaikas budamas, nelabai gilinausi. Vaikai budavom kitam kambaryje zaizdavom, suauge svesdavo, bet ne lakdavo iki zemes graibymo. Manau, pas dauguma panasiai vaikysteje buvo. Nes tas pats buvo ir draugiu seimuose. O del to, kad man teta duodavo konjako ten slakeli isgerti, taip nemanau, kad gerai is dabartines perspektyvos, bet kriminalo jokio nematau irgi jau buvo nemazai man tu metu jau beveik pilnametyste, ten tokia tradicija buvo kavos gerimo per pietus, su kava kartais isipildavo ir konjako po viena maza stikliuka 50 gr visiem, o man gal trecdali to stikliuko ipildavo, ir tai buvo vos kelis kartus, ant rankos pirstu uztektu suskaiciuoti. Tai galima ziureti ir kaip i vaistus nuo kosulio pertusina, kurio dazniau gaudavau gyvenime

Apie Lietuva cia viska nusisnekejai is naujo nekomentuosiu Given gana placiai parsiau, viskas ka cia surasei elementarus melas apie mane ir tiek.
Ne as, tu pradejai triusiku tema. Tu neskiri ka reiskia savas zmogus istatymu prasme, jei manai, kad visi savi tampa, su kuriais permiegi.
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 12, 11:09)
O svenciu proga Kaledos, Velykos, Nauji Metai, Gimtadieniai turedavom visada grazu stala, su balta staltiese, graziai paserviruota, bele kiek valgiu: saltu, keli karsti, desertai ir taip tada ant stalo budavo ir taures, ir sampanas, likeriai, ar degtine, vaikas budamas, nelabai gilinausi. Vaikai budavom kitam kambaryje zaizdavom, suauge svesdavo, bet ne lakdavo iki zemes graibymo. Manau, pas dauguma panasiai vaikysteje buvo. Nes tas pats buvo ir draugiu seimuose. O del to, kad man teta duodavo konjako ten slakeli isgerti, taip nemanau, kad gerai is dabartines perspektyvos, bet kriminalo jokio nematau irgi jau buvo nemazai man tu metu jau beveik pilnametyste, ten tokia tradicija buvo kavos gerimo per pietus, su kava kartais isipildavo ir konjako po viena maza stikliuka 50 gr visiem, o man gal trecdali to stikliuko ipildavo, ir tai buvo vos kelis kartus, ant rankos pirstu uztektu suskaiciuoti. Tai galima ziureti ir kaip i vaistus nuo kosulio pertusina, kurio dazniau gaudavau gyvenime
taigi tas jusu mitas kad mano tevai ar gimines mane girde toks baisiai jau sakem ant vandens ispasytas. Dar klausimu ta tema bus?

taip, pas visus paprastus žmones aplinkui buvo tokios šventės. Nežinau, gal ten pas vilnieeečių elitines buvo kitaip. Tik klausimas ar dar neparūkydavo kokios žolyte ssu bohemščikais ir vaikai

o jei čia susirinkusi dalis kažkokių ten aktų signatarų vaikų ar anūkų, tai, atsibuskite, didesnė dalis Lietuvos ne tokie, o paprastai žmones ir baikite čia tas aavo nesąmones ir pamokslus, juokingai atrodote
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 12, 11:09)
Tevas jau rasiau, nebuvo joks blaivinikas, bet ir pijokas nebuvo, taip yra man daves paragauti alaus putu, esu kelis kartus su juo buvusi vietiniam alaus bare budavo pilstomas alus, stovimi tokie staliukai atsimenu isgeria ta viena bokala ir viskas.
Tu esi rasiusi, kad tavo mama issiskyre su tevu, nes jis gere. Dar rasei, kad tau kazkokios giminaites pildavo stikliuka likerio ir liepdavo gert.
Zinau as tokia vietas su apvaliais staliukais - musu parduotuves kieme buvo toks baras. Mes eidavom i mokykla ir eidavom per kiema kad trumpiau butu. Tai ten lebaudavo vien seniai alkoholikai. Vaiku i tokias vietas niekas nesivrsdavo. Slyksti vieta.
Ir vel baisiuosi - na kaip vaika galima vestis i tokia vieta???

Va, kaip pataikiau 
Paklodes neskaiciau. Gali susivyniot atgal ir susikist subinen
Kai nezinai istatymu, kas belieka.

Paklodes neskaiciau. Gali susivyniot atgal ir susikist subinen

Kai nezinai istatymu, kas belieka.

QUOTE(cambala @ 2020 03 12, 13:53)
Lutukes geriausi vaikystes prisiminimai - kai gimine girde ir sovietiniai paradai.
Rase, kaip dziaugesi paradais

Nuo ryt stabdomos Lt ugdymo ir pramogu istaigos

Vilniaus miesto savivaldybė, reaguodama į koronaviruso pandemiją pasaulyje, imasi griežtų priemonių viruso plitimo stabdymui. Nuo rytojaus iki šv. Velykų atostogų pabaigos uždaromos visos ugdymo įstaigos darželiai, mokyklos, universitetai, atšaukiami visi renginiai, stabdoma kino teatrų, sporto klubų ir kitų poilsio ar pramogų vietų veikla. Tačiau gyventojams savivaldybė rekomenduoja neužsidaryti tarp keturių sienų nepamiršti išeiti pasivaikščioti, sportuoti lauke, lankytis gamtoje.
Uždraudžiami renginiai
Atšaukti bus ir renginiai viešose erdvėse. Nuo rytojaus Vilniuje turi būti sustabdyti visi renginiai uždarose vietose, kuriuos dalyvauja daugiau nei 100 žmonių. Nuo rytojaus Vilniuje atvirose vietose negali vykti renginiai, į kuriuos kviečiami žmonės. Nuo rytojaus Vilniuje stabdyti visų viešų kultūros, poilsio ir pramogų vietų veiklą: muziejai, kino teatrai, sporto klubai ir kitos panašios veiklos erdvės, rašoma pranešime spaudai.
Jame teigiama, kad prekybos vietų veikla kol kas nėra stabdoma. Tačiau jų savininkams savivaldybė rekomenduoja imtis visų būtinų priemonių dėl efektyvaus patalpų dezinfekavimo, vėdinimo ir užtikrinti, kad būtų išvengta žmonių būriavimosi. Gyventojams rekomenduojama tokiose vietose lankytis tik dėl būtinų pirkinių, taip pat dažniau rinktis apsipirkimą internetu, vilniečiams siūlo savivaldybė.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 12, 12:59)
Lb gerai. Svarbu neatsirastu kvailiu, kurie pasinaudoje vaiku atostogomis pradetu maltis i uzsienio keliones.
Nu va kiaules ( tie kaunieciai uzsikrete) dar savo virusa neaisku kur pabarste
Tačiau, 15min šaltinių teigimu, jau grįžus iš Italijos bent vienas šeimos narys dalyvavo vakarėlyje, kuriame linksminosi bent pora dešimčių žmonių, nemažai jų buvo ir iš Vilniaus. Tik po to tas šeimos narys, pasijutęs prastai, kreipėsi į medikus ir jam buvo nustatytas koronavirusas.
https://www.15min.lt...ciai-56-1288488
Tačiau, 15min šaltinių teigimu, jau grįžus iš Italijos bent vienas šeimos narys dalyvavo vakarėlyje, kuriame linksminosi bent pora dešimčių žmonių, nemažai jų buvo ir iš Vilniaus. Tik po to tas šeimos narys, pasijutęs prastai, kreipėsi į medikus ir jam buvo nustatytas koronavirusas.
https://www.15min.lt...ciai-56-1288488
Neseniai maciau, kaip tais kombinezonais ir kaukem apsimuturiave medikai isisodino kazka i greituske ir issiveze, centre.

NBA lygos žvaigždė Rudy Gobertas apčiupinėjo mikrofonus ir stalą, tada išbėgo. Šis vaizdo įrašas užfiksuotas vos dvi dienos prieš tai, kai krepšininkui nustatytas koronavirusas. Tai jis pasijuokė iš panikos. O netrukus po to NBA sustabdė turnyrą. Už tai gali būti jam iš baudžiamoji atsakomybė