Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

KIEKVIENA DIENA BEVEIK TAIP PAT, ATSIKELIAM, EINAM SU MAZYLIU PAVALGYTI, POTO MAZYLIS PIETU MIEGO, O AS PRIE KOMPIUTERRIO. ATSIKELIA VALGO PIETUS, JEI GERAS ORAS EINAM I LAUKA biggrin.gif , PASIVAIKSTOM PO PARDUOTUVES, PAREINAM, DAROM VYRUI VAKARIENE, PAREINA VYRAS ZIURIM FILMUS ARBA VAROM PAS DRAUGUS.
Atsakyti
QUOTE(Margarita23 @ 2007 04 12, 13:51)
KIEKVIENA DIENA BEVEIK TAIP PAT, ATSIKELIAM, EINAM SU MAZYLIU PAVALGYTI, POTO MAZYLIS PIETU MIEGO, O AS PRIE KOMPIUTERRIO. ATSIKELIA VALGO PIETUS, JEI GERAS ORAS EINAM I LAUKA biggrin.gif , PASIVAIKSTOM PO PARDUOTUVES, PAREINAM, DAROM VYRUI VAKARIENE, PAREINA VYRAS ZIURIM FILMUS ARBA VAROM PAS DRAUGUS.

kaip faina ir dirbt nereikia cool.gif norėčiau aš ir dar lelį taip paauginti ir namų šeimininke pabūti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvate24 @ 2007 04 12, 17:04)
kaip faina ir dirbt nereikia  cool.gif  norėčiau aš ir dar lelį taip paauginti ir namų šeimininke pabūti  ax.gif
blink.gif aš manau taip:
*motinytės atostogos- tas žodis atostogos tarsi pasityčiojimas...atostogomis net nekvepia 4u.gif
*vaikas vaikui nelygus... mirksiukas.gif

Mūsų dienos su įvairiomis modifikacijomis...

Keliamės 6 val, pusryčiaujam, tvarkomės, žaidžiam, kadangi po žaidimų vėl betvarkė, vėl tvarkomės, valgom, darom valgyt, einam į laikelį, hrįžtam, mažė žaidžia, šmirinėja, aš su žodynais lakstau iš paskos, bandau ruoštis darbui, tuo pačiu užmetu akytę į SM, skalbiuosi, verdu visokius valgius ir eilinį kartą vaikščioju ir dedu išnešiotus rūbus, puodus ir pan. Mažė užmiega, bet jos miegas trunka 20 min....pasitaisau kavos, atsisėdu, užsimerkiu, atsimerkiu, įkalu kavkes, pasėdžiu, padūmoju, mažė atsikelia, įprastinės procedūros- rymojimas prie puoduko, valgiai, žaislai, vėl tvarkymas...grįžta vyrelis...palaikau kompaniją prie stalo, pakalbam, kalbėdamasi tvarkausi, ruošiuosi nakčiai....Mažė užmiega apie 23 val...susitvarkau viską iki galo, nusiprausiu.....po 2 val keliuosi maitinti, keisti sauskelnes ir pan....kadangi dygsta dantys, tai keliuosi kas 1-2 val arba išvis nemiegu.....bet 6 val mažė jau atsikelia naujiems žaidimams biggrin.gif

o kai reikia tą dieną eiti į darbą- išsiruošiu, nuvažiuoju 20 min iki darbo pradžios- sugebu paknopstom nubėti į parduotuvę apsiprekinti, paskui visa suplukusi į darbą, iš jo vėl į parduotuvę, tada avtobusu namo (čia mano paguoda- 30 min sėdžiu ramiai, tyliai, kad ir atkrato užpakalį tas avtobusas, bet niekis irnesakyk.gif mėgaujuosi saule, šviečiančia pro langą 4u.gif tada namai, valgiai, tvarkymaisi, žaidimai......

o kartais diena būna visai kitokia, kai vyrui būna laisvadienis, tada dažniau išvažiuojam, pramogaujam 4u.gif

kai pagalvoju, tai nėturiu nė minutės atsipūsti, bet...esu laiminga, nes jaučiuosi esanti ypatinga, esanti- mama wub.gif , žmona, bendradarbe, seserim, dukra, marčia ir t.t thumbup.gif niekada nemaniau, kad galiu tiek daug spėti, o pasirodo spėju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Satja @ 2006 07 29, 16:51)
man tai kiekviena diena yra šventė, tad ir leidžiu ja kaip šventę.
norėčiau ir aš taip...bet kaip įgyvendinti? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
as gyvenu puikiai: laukiu naujos dienos kas vakara: bigsmile.gif
smile.gif atsikeliu, suruosiu dukra i darzeli ( jei neserga), tada papusryciauju, pageriu kavute, ir puolu prie savo menu stalo, megaujuosi tuo iki tol, kol laikas gamintis valgyti.( tai buna kintanciu grafiku, priklauso nuo to, kokioj pamainoj dirba vyrelis Tada dar pamenauju; parsivedu dukryte, grista vyrutis; laukiam draugu, ar vykstam prie juros, ar siaip i miesta.
Vakaras- filmu laikas, pasaku ir miegot. Taip buna , kai nereikia ruostis studijom, niekas neserga, nereikia ka nors tvarkyt netiketo. Kai niekur toli nevykstam.
Kai dirbau ne sau,- taip nebuvo ir turejau taikytis prie rezimo verysad.gif unsure.gif schmoll.gif
Bet viska galim pasirinkti...viska. Sekmes
Atsakyti
Mano kasdienybė kasdien tas pat per tą patį doh.gif : darbas - namai. Vos ne minučių tikslumu ta pati namų ruoša. Na savaitgalių vienodų beveik nebūna biggrin.gif . Kol buvau netekėjusi viskas buvo kitaip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(širma @ 2007 04 18, 06:35)
Mano kasdienybė kasdien tas pat per tą patį  doh.gif : darbas - namai.  Vos ne minučių tikslumu ta pati namų ruoša. Na savaitgalių vienodų beveik nebūna  biggrin.gif . Kol buvau netekėjusi viskas buvo kitaip  thumbup.gif

drinks_cheers.gif . Tik skirtumas toks, kad ir savaitgaliai panasus...
Atsakyti
prie puodu,virtuvej
Atsakyti
6.30 pradeda skambet ir trukdyt miegoti zadintuvas, 7.15 lipu is lovos, vonia, paskui buciuoju ir zadinu zuikuti savo, beveik miegancia aprengiu ir visaip bandau prajuokinti, nes kitaip verkia kad nenori i darzeli. tada einam i darzeli, tada as i darba, darbe pasidarau ka man reik per pusvalandi ir likusi laika skaitau, geriu kava, sedziu inete, parukau balkone ir pan. paskutiniu metu siek tiek labiau uzimta, nes rasau vienam berniukui darba is vadybos, tai ta irgi darau darbe. 16 val pro duris pasakau buhalterei "Ciao" ir vaziuoju namo, pakeliui pasiimu zuiki is darzelio, pasisnekam kas gero ar negero ivyko, namie paorganizuoju ka nors lengvo pavalgyti (lengvo, nes as amzina svorio metike, o vaikas valgo tik darzelyje arba sveciuose, prie to jau pripratau...svoris normalus, jokiom ligom neserga:)). paskui valgau prie tv, dazniausiai tuom paciu paziuriu Bjanka per ltv (geda aisku, bet man patinka tas Bjankos mylimasis, tai ir ziuriu:)). po to paplepam su pamote, kas per diena ivyko...parukom abi... po to arba tvarkausi arba skaitau arba inetas vel, arba darau manksta (cia galetu dazniau buti), arba viena einu i teatra (cia geriausia veikla)o zuikis tuo metu zaidzia, piesia arba eksperimentuoja su kompu, arba mokosi skaityt, rasyt, cia pagal nuotaika. kartais einu pas sese i svecius (sese gyvena toj pacioj gatvej). 21 val zuikis eina i wc ir valyt dantuku, praustis, per ta laika pakloju lova, paskui garsiai skaitau po viena arba du skyrius is kokios nors knygos skirtos truputi vyresniems vaikams (nes kolkas tik tokias knygas pripazista), tada zuikis sako "apsimesiu kad miegu", gulasi ant kairio sono ir apsimeta kad miega, as pabuciuoju zuiki, isjungiu sviesa, pasitylinu telika ir ziuriu beveik bile ka. nes telikas migdo savaime:)
ir taip jau 3 menesius. anksciau buvo kitaip...
Atsakyti
QUOTE(Akyra @ 2004 10 21, 14:43)
Vat as kazkaip ir pagalvojau, ta kasdienybe namai - darbas, darbas - namai,  g.gif  Sakau, gal kas idomiau gyvena, gal reik keis gyvenimo buda, ar ka. Velniskai greit tas gyvenimas bega, norisi kazkaip idomiau ji nugyventi  unsure.gif

thumbup.gif thumbup.gif
mano minti pavogei tongue.gif lygiai ta pati siandien darbe siandien pasakiau... ir va vakare užmačiau šitą temą, ko šiaip nežiūriu šio skyriaus niekada...

tai va- keliuos 6.15val. pavalgau, kava, i darba. darbe visa laika dirbu itemptai, tai po darbo apie 5val. bunu negyva. ..tada namo- valgio, gaminimas, tvarkymasisi ir be jegu miegot... labai rutiniska. bet ner jegu jokiai kitai veiklai.. ar cia pavasarine depresija.
Atsakyti
O aš galvodama ką parašyti, save pagavau, kad tokia nyki mano kasdienybė doh.gif
Rytais keliamės apie 8-9 val., vyras prieš išeidamas į darbą padaro kavos ir dukrytei mišinuką ir mes lovoje dar pasilepinam wub.gif o paskui kambarių tvarkymas, valgyt darymas, skalbimas, lyginimas, ėjimas su vaiku į lauką arba į parduotuvę pioneer.gif žodžiu mamulė pasidariau iki kaulų smegenų 000189.gif reiks kažką permąstyti, nes taip įsisukau į kasdienybę, kad pati nepajutau kada tapau tikra namų šeimininke.Tuoj pati sau pasidarysiu nuobodu o ką jau kalbėti apie kitus verysad.gif
Atsakyti
Baisiuosi pati savimi. Savaite atostogu ir nesugebejau susitvarkyti namu blush2.gif Kasdien kokio 5 - 6 valandos supermamoj g.gif Oi kaip nemegstu saves tokios tingines doh.gif Ir kaip dar mane MB kencia... blush2.gif
Atsakyti
4u.gif o aš tai daug padariaui ir dar darysiu.
Ryte pamaitinau leliuką, pakeičiau pampersą, pavalgiau pusryčius, liepiau kitiems pavalgyti. Užmigdžiau leliuką. Susitvarkiau saloną ir mažiuko rūbelius perrinkau, nes jau kai kurie išaugti. Sureguliavau vaikams veiklą, kad nebūtų be darbelių. Padariau visiems pietukus. Atskaičiau vaikams moralų apie pagarbą tėveliams. Neseniai su vyru pagėrėme kavytės. dabar matau vyras užmigdė mažyliuką, o aš prisėdau pabarškinti kompiuteio klaviatūrą. tauoj pakilsiu ir vėl eisiu daryti apžvalgos ratus, gal ką vaikai netvarkingai išsimėtę, tai ir vėl reguliuosiu tvarką. Po to darysiu valgyti, kai mažius pabus duosiu jam savo dėmesį šilumą ir meilę.
Paskiau pamyluosiu likusius vaikiukus ir pabučiuosiu savo vyrą ir pasakysiu kad: juos visus visus labai labai myliu. Atėjus vėlyvam vakarui sumigdysiu vaikiukus, pati ką nors paskaitinėsiu, paspoksosiu į teliką, ir į kompiuterį ir eisime miegelio.
O kitą dieną gal būt bus tie patys darbeliai, o gal atsiras ir kitų......o dabar tik reikia įsivaizduoti, kad nieko neveiksiu nei vieną dieną, kažin kas tada nutiks?????? g.gif Ką tada vyras ištartų??????? doh.gif
Atsakyti