QUOTE(given444 @ 2020 03 12, 08:52)
Na tai džiugu tuomet, gerai, kad išvardinai.
ne selektyviai, o kai pastar metu vien blogai blogai rašai, tai žinoma, kad nesifiksuoja tas geris, aš tiek info i savo galvą nekemšu, kur kada tu GERO rašei
cia kaip vyras žmonai: atstok nuo manęs, aš tau "myliu" pernai juk sakiau...
As nerasau nei kazka kaip gera, nei kazka kaip bloga, as imu faktus ir apie juos diskutuoju, pagal aktualijas, pagal tai apie ka kalba eina.
As tai, ka isvardinau ir rasiau tik paskutiniu metu, seniau dar daugiau ko rasiau, tikrai visko nevardinsiu, todel ir sakau, kad selektyviai matai, vertini, pasitiki pletkais cia kai kuriu nariu,kurios manes nekencia, nes pati neskaitai, papuoli i ta bendra varnu mase, kurios nei nesigilina, ka rasau, raso skubotas isvadas apie mane, nors kalba eina visai ne apie asmeninius dalykus. Tipo toks stilius gaunasi rasau JT sako, kad lietuviu tauta greiciausiai nyskatnti pasaulyje, jus, o ko tu nieko gero neparasai apie Lietuva, o tu tai pilna kartelio, o tavo vyras tai gere ir t.t.
Bet visi renkames, kas nori supranta mano tekstus, kas kaip nori taip ir diskutuoja. Tu irgi seniau suprasdavai, nezinau kas atsitiko paskutiniu metu...
ps Jei yra meile tikrai to nebutina zodziais kas diena isreiksti, tai ir taip matosi. O zodziai gali buti tusti, cia daug kas deklaruoja meile tevynei, tik gatavi kitaip mastanti tautieti su akmenimis uzmetyti ir dziaugiasi, kad is tevynes jie isvyko, tai kur ju ta meile, laisve, tolerancija? Is vieno narvo pabego ir subego i kita, nes laisve realiai yra tik mastymo laisve, kitokios materialiniame pasaulyje nera....O va mastymo laisves ziauriai truksta cia pas dauguma. Meiles irgi.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 12, 08:15)
Tu cia apie save? Nes ir tevas pagert mego, ir vyra gerianti issirinkai. Ir aplink atrodo visi geriantys

nu tikrai tu esi "sveiko" mastymo. Kazin ka vartoji vietoj alko, kad sitaip baisiai tau pakenke.
Papildyta:

ne nezinojau, kad toks yra. Bet zinau, kad teismu praktikoje bendrai gyvenancia nesusituokusia pora tikrai nelaiko kaip du svetimus zmones.
Is kur dabar istraukei, kad mano tevas pagerti mego???

cia is to pacio saltinio, kuris tau sako, kad jis karininkas buvo?

Pameni kaip juokeisi kazkada, kad kas gali cambala tiketi, visai jau durni zmones, tai kas dabar pati esi? Taip tevas nebuvo blaivininkas, bet nebuvo alkoholikas ar kazkoks megstantis pagerti.
O aplinka Lietuvoje, net juokinga sakyti kokia, matai ir tu geri ir dauguma nariu cia geria, tai kur Lietuvoje rasti negeriancia aplinka? rimtai dabar is saves juokiesi ir save alkasem laikot? nes nu megstat gi pagerti
bet siaip ziuriu ant kiek nebeturi zmones, nei kulturos, nei sazines, net valkioti savo pletkuose mirusius zmones....
Matai esmeje, nepatinka tau mano tiesus snekejimas, tai , ka sakau, tai gatava su sudais suesti esi, apvaryti, apsmeizti ir tiek, jei butum saziningas zmogus tai suprastum. Jau issivaret i kita tema, dejavot, kaip su manim neina bendrauti diskutuoti, bet ne atvarai cia dabar ir nuolat mane kalbini, ar ne apgailetinai atrodai? Negali be manes?
Labai neatsakinga vestis meiluzius i namus gyventi, kur gyvena paaugle mergaite, nesitikejau, kad ant tiek neatsakinga esi. Beja, pirmoje zinuteje apie darbus ir atsiskaityma uz juos nemini, kad gyveni kartu su juo, sakai tik apie atsilyginima seksu, kas tavo vertybes labai gerai atskleidzia...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 11, 23:34)
Sumenkini zmoniu, kurie nebuvo komunizmo sugriuvimo plano virsuneje, vaidmeni.
Neuzmirsk, kad nors planas sugriauti komunizma aiskiai buvo per daug gudrus ir per daug ejosi lengvai, kad butu savaime, tai nereiskia,
kad Lietuvos likimas, ir musu likimas, buvo nusprestas.
Komunizmo sugriovimo strategams kur kas labiau tiko Baltijos salis palikti, ten kur jos yra... Rusijos interesu sferoje. Tai butu reiske baisu likima buti sugruvusios Rusijos satelitiniu priedu.
Cia nepriklausomybe reiske labai daug. Nereikia to nuvertinti.
Net po visu ivykiu lauke daug pastangu, kol Lietuva tapo ES nare... JUk planavo ja priimti tik 2007 su Rumunija... Kai kas nebutu isvykes i Airija, nes rumunai jau turejo problemu didesniu
As nematau nieko gero, ka padare Landbergis, man jis labai nemalonus zmogus.
As Airijoje jau buvau 2001 ir be jokiu ES.