Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 12, 00:19)
Nezinau, tu geriau pasijauti, kai mano mirusi teva smiezi? tikiuosi jis tau atleis is kito pasaulio, mato tikriausiai kokia nelaiminga moteris esi, juk ne is gero gyvenimo kibtumei net mirusius apvarineti, dugnas visiskas pas tave cambala.
Papildyta:

Cia tu ir tavo seimynele turetu pripazint, kad alkoholio pylimas vaikui yra mirtina trauma
- paziurek i save is sono....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 11, 23:55)
Suprantu kai esi alkoholike, ir augusi alkoholiku siemoje, tai matyt ir visi kiti tokie atrodo ar ne... console.gif

Tu cia apie save? Nes ir tevas pagert mego, ir vyra gerianti issirinkai. Ir aplink atrodo visi geriantys biggrin.gif nu tikrai tu esi "sveiko" mastymo. Kazin ka vartoji vietoj alko, kad sitaip baisiai tau pakenke. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 12, 00:36)

Gerai, šventės proga pakuždėsiu: skaitykit Lietuvos Respublikos Partnerystės (bendro gyvenimo neįregistravus santuokos) įstatymą mirksiukas.gif

4u.gif ne nezinojau, kad toks yra. Bet zinau, kad teismu praktikoje bendrai gyvenancia nesusituokusia pora tikrai nelaiko kaip du svetimus zmones.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 11, 12:00)

3. Labai tada selektyviai matai mano postus.

Na tai džiugu tuomet, gerai, kad išvardinai. 4u.gif
ne selektyviai, o kai pastar metu vien blogai blogai rašai, tai žinoma, kad nesifiksuoja tas geris, aš tiek info i savo galvą nekemšu, kur kada tu GERO rašei ax.gif
cia kaip vyras žmonai: atstok nuo manęs, aš tau "myliu" pernai juk sakiau...
Atsakyti
Net pas Idomucia man rodos daugiau pozityvo Lietuvai. O jis gi keikia pasauli visa. biggrin.gif
bigsmile.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 11, 23:54)
Neiskaiciau niekur fakto, kad Nauseda butu ivardintas geru prezidentu. Bet kalba buvo labaii gera. Lanzbergis aisku su minusais, bet jei jau komunistines praeities asmenys rinkti prezidentais, tai Lanbergio minusai pasidaro nereiksmingi.

Nepriklausomybe turi mazai vertes... Tik laisve turi verte

Nepriklausomybe ir laisve sinonimai. O kokias tu pats jiems suteiki reiksmes, tai tera tavo galvoje.
(ne)priklausomam ar (ne)laisvam galima but ne tik nuo svetimos valstybes, bet ir sajungos (ES), visuomenes nuo valdziazmogiu, ar netgi paciose visuomenes atstovu galvose. Pastaroji problema ar nera viena is didesniu?
Papildyta:
lithuania.gif

Gal zinot, kur Vilniuje galima nusipirkt lietuviskos atributikos? Su veliavos spalvom. Reik gyvos parduotuves g.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 03 12, 08:52)
Na tai džiugu tuomet, gerai, kad išvardinai. 4u.gif
ne selektyviai, o kai pastar metu vien blogai blogai rašai, tai žinoma, kad nesifiksuoja tas geris, aš tiek info i savo galvą nekemšu, kur kada tu GERO rašei  ax.gif
cia kaip vyras žmonai: atstok nuo manęs, aš tau "myliu" pernai juk sakiau...

As nerasau nei kazka kaip gera, nei kazka kaip bloga, as imu faktus ir apie juos diskutuoju, pagal aktualijas, pagal tai apie ka kalba eina.
As tai, ka isvardinau ir rasiau tik paskutiniu metu, seniau dar daugiau ko rasiau, tikrai visko nevardinsiu, todel ir sakau, kad selektyviai matai, vertini, pasitiki pletkais cia kai kuriu nariu,kurios manes nekencia, nes pati neskaitai, papuoli i ta bendra varnu mase, kurios nei nesigilina, ka rasau, raso skubotas isvadas apie mane, nors kalba eina visai ne apie asmeninius dalykus. Tipo toks stilius gaunasi rasau JT sako, kad lietuviu tauta greiciausiai nyskatnti pasaulyje, jus, o ko tu nieko gero neparasai apie Lietuva, o tu tai pilna kartelio, o tavo vyras tai gere ir t.t. doh.gif
Bet visi renkames, kas nori supranta mano tekstus, kas kaip nori taip ir diskutuoja. Tu irgi seniau suprasdavai, nezinau kas atsitiko paskutiniu metu...

ps Jei yra meile tikrai to nebutina zodziais kas diena isreiksti, tai ir taip matosi. O zodziai gali buti tusti, cia daug kas deklaruoja meile tevynei, tik gatavi kitaip mastanti tautieti su akmenimis uzmetyti ir dziaugiasi, kad is tevynes jie isvyko, tai kur ju ta meile, laisve, tolerancija? Is vieno narvo pabego ir subego i kita, nes laisve realiai yra tik mastymo laisve, kitokios materialiniame pasaulyje nera....O va mastymo laisves ziauriai truksta cia pas dauguma. Meiles irgi.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 12, 08:15)
Tu cia apie save? Nes ir tevas pagert mego, ir vyra gerianti issirinkai. Ir aplink atrodo visi geriantys biggrin.gif nu tikrai tu esi "sveiko" mastymo. Kazin ka vartoji vietoj alko, kad sitaip baisiai tau pakenke.  unsure.gif
Papildyta:

4u.gif  ne nezinojau, kad toks yra. Bet zinau, kad teismu praktikoje bendrai gyvenancia nesusituokusia pora tikrai nelaiko kaip du svetimus zmones.

Is kur dabar istraukei, kad mano tevas pagerti mego??? blink.gif cia is to pacio saltinio, kuris tau sako, kad jis karininkas buvo? doh.gif Pameni kaip juokeisi kazkada, kad kas gali cambala tiketi, visai jau durni zmones, tai kas dabar pati esi? Taip tevas nebuvo blaivininkas, bet nebuvo alkoholikas ar kazkoks megstantis pagerti.
O aplinka Lietuvoje, net juokinga sakyti kokia, matai ir tu geri ir dauguma nariu cia geria, tai kur Lietuvoje rasti negeriancia aplinka? rimtai dabar is saves juokiesi ir save alkasem laikot? nes nu megstat gi pagerti lotuliukas.gif
bet siaip ziuriu ant kiek nebeturi zmones, nei kulturos, nei sazines, net valkioti savo pletkuose mirusius zmones....

Matai esmeje, nepatinka tau mano tiesus snekejimas, tai , ka sakau, tai gatava su sudais suesti esi, apvaryti, apsmeizti ir tiek, jei butum saziningas zmogus tai suprastum. Jau issivaret i kita tema, dejavot, kaip su manim neina bendrauti diskutuoti, bet ne atvarai cia dabar ir nuolat mane kalbini, ar ne apgailetinai atrodai? Negali be manes? bigsmile.gif

Labai neatsakinga vestis meiluzius i namus gyventi, kur gyvena paaugle mergaite, nesitikejau, kad ant tiek neatsakinga esi. Beja, pirmoje zinuteje apie darbus ir atsiskaityma uz juos nemini, kad gyveni kartu su juo, sakai tik apie atsilyginima seksu, kas tavo vertybes labai gerai atskleidzia... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 11, 23:34)
Sumenkini zmoniu, kurie nebuvo komunizmo sugriuvimo plano virsuneje, vaidmeni.
Neuzmirsk, kad nors planas sugriauti komunizma aiskiai buvo per daug gudrus ir per daug ejosi lengvai, kad butu savaime, tai nereiskia,
kad Lietuvos likimas, ir musu likimas, buvo nusprestas.

Komunizmo sugriovimo strategams kur kas labiau tiko Baltijos salis palikti, ten kur jos yra... Rusijos interesu sferoje. Tai butu reiske baisu likima buti sugruvusios Rusijos satelitiniu priedu.
Cia nepriklausomybe reiske labai daug.  Nereikia to nuvertinti.
Net po visu ivykiu lauke daug pastangu, kol Lietuva tapo ES nare... JUk planavo ja priimti tik 2007 su Rumunija... Kai kas nebutu isvykes i Airija, nes rumunai jau turejo problemu didesniu

As nematau nieko gero, ka padare Landbergis, man jis labai nemalonus zmogus.

As Airijoje jau buvau 2001 ir be jokiu ES.
Atsakyti

Gal zinot, kur Vilniuje galima nusipirkt lietuviskos atributikos? Su veliavos spalvom. Reik gyvos parduotuves g.gif

VCUP kazkada maciau parduotuve-kioskeli kazkuriam is virsutiniu aukstu. Galima dar Maximoje rasti: tauriu, marskineliu. Beje, yra labai graziu vyrisku sasagu su LT herbu, tik as jas internetu pirkau. :)

Atsakyti
Lutuke

Ar seniai buvau ikelus tavo postus, kur tu rasai, kad alkoholizmas prasideda nuo pirmos taures? Ir kad tavo vyras geria iki siol? Nors tu ji teisini,, neva mazai, neva ji vercia, bet juk geria jis? O va kitas alkoholikem isvadinai, nors geria panasiai tiek, kiek tavo vyras. Ir apie gerianti teva rasei. Ir kad jums duodavo paragaut.
I alko tema reaguoji kaip bulius i raudona skudura, butent todel, kad turejai seimoje problemu del to. Nesugebi adekvaciai reaguot.

O apie Lietuva selektyviai renkiesi straipsnius. Ar nors karta ikelei kazka, kas Lietuva pagirtu?
Nesiojiesi pykti ant Lt ir ieskai tam patvirtinimu internetuose nuolatos. Juk istisai skrolini lietuviskus portalus, jeogu noretum, pamatytum ir geru dalyku. Esme - nenori.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 12, 11:05)

Labai neatsakinga vestis meiluzius i namus gyventi, kur gyvena paaugle mergaite, nesitikejau, kad ant tiek neatsakinga esi. Beja, pirmoje zinuteje apie darbus ir atsiskaityma uz juos nemini, kad gyveni kartu su juo, sakai tik apie atsilyginima seksu, kas tavo vertybes labai gerai atskleidzia... biggrin.gif
.

Ne tavo sup1stas reikalas su kuo ir kaip as gyvenu.
Nardyk po savo triusikus.
Tu neskiri savo ir svetimo zmogaus, uztai ir iskeliau minti, kad gal ir seksu atsilyginai uz darbus tiem jauniem vaikinam, nes koks gi skirtumas, ane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 12, 10:05)

As Airijoje jau buvau 2001 ir be jokiu ES.

Mes nesuzinosim, kaip ten patekai ir kaip isitvirtinai, nes matyt detales esi linkusi uzmirsti
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Atversta Mios Pilibaitytės skyrybų byla: atlikėja teisme pasirodė viena

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...288410#_?copied

vis tik labai stengėsi savo Antanavičiui įspūdį padaryti, pasipuošusi kaip į koncertą.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 03 12, 10:37)
Atversta Mios Pilibaitytės skyrybų byla: atlikėja teisme pasirodė viena

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...288410#_?copied

vis tik labai stengėsi savo Antanavičiui įspūdį padaryti, pasipuošusi kaip į koncertą.

gal teisėjui biggrin.gif nu kad pagreitinti reikalus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 12, 10:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72627930" data-time="1583999360"><div><p>Gal zinot, kur Vilniuje galima nusipirkt lietuviskos atributikos? Su veliavos spalvom. Reik gyvos parduotuves vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>VCUP kazkada maciau parduotuve-kioskeli kazkuriam is virsutiniu aukstu. Galima dar Maximoje rasti: tauriu, marskineliu. Beje, yra labai graziu vyrisku sasagu su LT herbu, tik as jas internetu pirkau. smile.gif</p>

net pašto skyriuose kai ko yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 12, 10:20)
Mes nesuzinosim, kaip ten patekai ir kaip isitvirtinai, nes matyt detales esi linkusi uzmirsti

Kad labai paparstai, atskridau su lektuvu, idejo stampa gyventi galiu 3 menesius, isidarbinau, darbdavys padare work permit'a, ta laikotarpi leidima gyventi pratese ir viskas. Viskas cia labai buvo paparsta, susipazinau su vietiniais gardieciais, jie labai teigiamai ziurejo i mus uzsieniecius, jokiu kliudciu cia gyevnti dirbti nedare, nes ta laika kol laukiau darbo leidimo, dirbau nelegaliai , bet jie zinojo ir nieko nesieme. Kaip man pasake bose, jie zino, kad esi normalus zmogus, ne kokia nusiklatele, paparsciausiai noriu tik dirbi ir niekam nerupi, ten visas tas popierizmas.
Gal ,kad airiai patys dag vargo mate, tai ir kitus supranta. Tuo metu musu miestelyje buvo apie 5 lietuvius, keli rusai, keli baltarusai, latviai, gana draugiskai visi bendravom. O paskui po 2004, kad apludo mases emigrantu, ypac lenku, jau paskui ir skaiciu pametem biggrin.gif Galiu pasakyti iki 2004 buvo daug geriau, viskas daug papasrciau. O kai dar buvo svarai, tai is vis jautesi, ka uzdirbi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 12, 11:41)
gal teisėjui biggrin.gif nu kad pagreitinti reikalus mirksiukas.gif
Papildyta:

net pašto skyriuose kai ko yra smile.gif

Ta pati norejau rasyti biggrin.gif

Aciu, reiks uzsukt. Man konkreciai skareles reik rolleyes.gif
Atsakyti