Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 11, 11:02)
Ko tau bijot, vienintelis tavo kontaktas yra su kompu.

Vakar buvom kaune prekybos bazeje, be to prekybos centre "pas ryklius".

Nedaug zmoniu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 11, 10:03)
? nesupratau ?
o tai jums kaip jis darydavo? tyčia nelaukdavo, kad spėtumėt užsirašyt? specialaii greitakalbe suvarydavo? biggrin.gif  gal nepatikot jam labai ir problema jumyse biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:
tai kad tame ir esmė, kad diktavo. Lėtai kalbėdavo ir į mus pirmuose suoluose žiūrėdavo ar spėjom užsirašyti smile.gif galinių tai aišku, kad jau nebematė, o be to gale tokie nerimti ir sėsdavosi, dar pasijuokdavo iš jo, nors tikrai nebuvo ko. Dėstytojas kaip dėstytojas. Apskritai, mano bakalauro dėstytojai buvo nerealūs. Vat magistre, tai patylėsiu ax.gif

Na taip prisiminiau, tikrai pirmam bakalaure dauguma dalyku budavo diktuojami, nes nebuvo tada internete visko kaip dabar, o ir knygu ne daug buvo atitinkamu, ir kas leciau, ziuredavo ar spesim uzsirasyti, kas siaip pasakodavo , o jau kaip tu speji taip...
Nu bet pastininkei bele pasikabineti prie tam tikru asmenu...
Man jis nedeste, bet siaip esu klausiusi jo kalbu, tai idomiai zmogus sneka, masto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 kovo 2020 - 11:54
Korona atėjo ir į Kauną blink.gif
https://www.delfi.lt...s.d?id=83747019
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 03 11, 09:52)
nereikalinga panika. turi pasidaryti kraujo tyrimą ir lai koseja, ir lai vaikscioja. eilines peršalimo ligas sukelia ivairūs koronavirusai, pasidomekit, bet tik COVID_19 rūšis yra pavojinga/pavojingesne.
taigi....nereikia cia pulti, o konkreciu žingsniu imtis. marš, pvz, kraujo tyrimo darytis, gal tikrai kraujyje - nieko blogo.

kazin ar rodys kraujas ka, jei zmogus tik nesiotojs, o pats neserga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 kovo 2020 - 11:42
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 11, 11:46)
As nezinau, ar isgyvenciau.
Jei neisgyvenciau - tai man taip ir lemta.
Per daug jau priviso visokiu paliegeliu, o jei taip mastant, tai pirmiausia reikia buti negailestingu sau.

na va, savikritikos dozė irgi profilaktiškai veikia.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 10, 22:53)
Tu didesne debiliuke nei maniau, jeigu neskiri mylimo zmogaus nuo svetimo berno kaime. Net korumpuotas teismas sugeba atskirt smile.gif

Matau visai nesigaudai, nei istatymuose nei darbiniuose santykiuose, tu rimtai nejauti, kaip nusisneki? lotuliukas.gif Sakai jei mylimas zmogus, ji idarbinti nereikia oficialiai, moketi moekscius. Taip ir matau turi firma dirba ten tavo vaikinas, ir taip aiskini mokesciu inspekcijai as mokesciu nemoku, ne stai mano mylimas zmogus lotuliukas.gif Jauciu greit visi taip taptu mylimaisiais darbuotojai.
Nu tikrai smegeneliu ne daugiau nei pas vista, pas tamsta, tokio elementaraus dalyko nesuvokia, kad idarbinimui neturi reiksmes ar zmogus tavo vaikas, mylimasis ar svetimas, o vargeli vargeli.... unsure.gif svogeriu krastas, matomai va taip kai kurie ir masto, kaip tu doh.gif
O tu jau teisme buvai,kad tau atskyre? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 11, 10:19)
Gal nueik pasigydit truputi. Tau paciai butu galima pripaisyti visu vertybiu isniekinima, bet ligoniams sako tas negalioja.
Tiesiog patylek.
Tai svarbi data RYTU EUROPOS issivadavimo is komunizmo istorijoje. Netersk jos neo-totalitarizmu ir neo-fanatizmu.
Zmones kovojo uz laisve, o ne uz vienu agresyviu  ismprotejusiu fanatiku pakeitima kitais...

as jai jau siuliau, ne karta, tai jauciu jau nepagydoma. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 03 11, 09:47)

as tikiuosi tavo darbas nesusijes su tokiu paveiksliuku kurimu?cia siaip pati ismokai ir kazka bandai dabar daryti ?
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2020 03 11, 08:34)
su gimtadieniu, lietuvaičiai

cia kad nesimakaluotumei:
Vasario 16-oji – Lietuvos valstybės atkūrimo diena, o Kovo 11-oji – Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena

Nelinksmos sventes siemet:
Kovo 11-osios akto signatarai nusivylę nepriklausomybės atkūrimo trisdešimtmečio minėjimu

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...ejimu-13964090/
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 10, 20:33)

O dėl nevaisingumo: aš esu nevaisinga. Ir senmerge ilgai buvau vadinama. Ir ką, Cambala? Tai dar viena moters patirtis, kuri galima.

Man jusu seimynine padetis neidomi, jei ka.
Su svente jus ir visas, mylincias savo Tevyne lithuania.gif
Papildyta:
Na ka, varles keliauninkai mums is Italijis parveze i Kauna 2 ( jau oficialiai).
Tai tokius atsiputusius viruso nesiotojus turetu baust. Puikiai zinojo kur vaziuoja. Sugrize tikrai buvo parduotuvej maisto ar degalinej kuro.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 11, 12:29)
Tai tokius atsiputusius viruso nesiotojus turetu baust.

As tai skambinciau greitajai tik nebent jau kraujas is burnos pradetu varvet.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 11, 12:51)
As tai skambinciau greitajai tik nebent jau kraujas is burnos pradetu varvet.

Jau rasei, kad niekam nesakytum jog sergi.
Apgailetinas ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 11, 12:57)
Jau rasei, kad niekam nesakytum jog sergi.
Apgailetinas ir tiek.

Na nusiramink.

Cia ne koks dzombiu apokalipses virusas... Tiesiog stipresnis gripas.

Per daug siaubiaku prisiziurejot
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 11, 10:03)
? nesupratau ?

Matau, kad nesupratot unsure.gif Na, bet jei jis Jums paskaitas dikuodavo, tai diktuodavo, ką dabar biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Su Kovo 11-ąją visas, kuriom ši diena yra svarbi lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti