Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(paštininkė @ 2020 03 10, 20:41)
Pagalvokit dar kartą, kuo skiriamės.

Jus tikrai nesuprantate kas vyko tais 1989-1991 metais. Jus manot, kad tiesiog pasikeite veliavos spalva ir kad vietoj komunistu partijos vaidmens menkinimo, reikia bausti uz kazko kito menkinima...

Jei SSSR sostine butu buves Vilnius, SSSR visasajungine kalba butu lietuviu, tai gal jums nieko ir nebutu truke?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 10, 20:47)
Jus tikrai nesuprantate kas vyko tais 1989-1991 metais.

Na, kur jau čia man suprast, SM "kritinio mąstymo" korifėjau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 10, 20:42)
Kažkieno maldos buvo išgirstos.

O ka siulai? Isivaizduok bezdzioniu narve yra atominiu raketu paleidimo pultas. Noretum ten bardako? Kad kokie su totaliais smegenu defektais atsirastu valdzioje?
Isivaizduok DYDELE siaures koreja...

Kritika aisku teisinga, bet nera alternatyvu. Nera ka pasiulyti...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 10, 20:21)
Ar pacituoti BK, ar pati susiprasit?

pacituosiu

Snd per vakaro tv 3 zinias rode baznyciu ( kataliku, staciatikiu atstovus). Debilai naturalus - vieni Kristaus krauja paplociuise pirstine is burnos i burna dalina, kiti debilai vyna is sidabrinio sauksto tos pacios taures pilsto. Ir antrasis debipas auskina, kad viruso is sauksto nepasigaus, nes vynas spiritinis gerimas. O virusa zudo 60 su + alkoholis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 10, 17:56)

Nevisai taip. Būtent dėl tokių kaip jūs, kurios už kiaušinį kutavoja ir klesti milijoninės aferos. Nes dėl jų jūs tylit, nė cypt mirksiukas.gif

Esate sukčiai ir vagys. Na ir kas kad jūsų makaulėse tie kiaušiniai skamba ne kaip vagystė, o kaip gebėjimas sukombinuoti.
Vagies logika yra vogti, prisidengiant kitu vagimi. Ir niekur jūs necypaujat matydama dideles aferas, nes aferistas visada gins kitą aferistą.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 10, 19:44)
Debiliuke.
Taigi pati rasei, kad seksas lygu santuokai, tai kaip ne savas?

tu tikrai debiliuke, gerai kad susivoki, sakai mokesciu inspekcija, sodra vadovaujasi mano pasauleziura ar istatymais? Gal apsispresk, kur gyveni, ar zodis istatymas tau i svis ka reiskia? lotuliukas.gif bet iki tokio lygio nusisneketi, matau ziauriai pasiilgai manes, gal i jusu tema uzsukti, kad nesitveriat kailyje cia einat mane kalbinat....
tai gal kur imone, seksu atsilygisni darbuotojam, sakysi mokesicu inspektoriam, kad tokiai lutukei tai atrodo kaip santuoka ir visi tau savi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2020 03 10, 21:18)
Esate sukčiai ir vagys. Na ir kas kad jūsų makaulėse tie kiaušiniai skamba ne kaip vagystė, o kaip gebėjimas sukombinuoti.
Vagies logika yra vogti, prisidengiant kitu vagimi. Ir niekur jūs necypaujat matydama dideles aferas, nes aferistas visada gins kitą aferistą.

cypavau. Tai buvau šiame forume tildoma, buvo man visokios etiketės kabinamos, piurve murkdoma. Tai sakykim tada iš jūsų išmokau, kad čia niekis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 10, 21:15)
pacituosiu

Snd per vakaro tv 3 zinias rode baznyciu ( kataliku, staciatikiu atstovus). Debilai naturalus - vieni Kristaus krauja paplociuise pirstine is burnos i burna dalina, kiti debilai vyna is sidabrinio sauksto tos pacios taures pilsto. Ir antrasis debipas auskina, kad viruso is sauksto nepasigaus, nes vynas spiritinis gerimas. O virusa zudo 60 su + alkoholis.

Supratau. Ir labai tikiuosi, kad ir Jūs supratot.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 10, 20:25)
Popieieziu isvadino " debilu" ax.gif .
Ji nesupras. Nes meldziasi nevaisingumo dievui...

QUOTE(cambala @ 2020 03 10, 19:56)

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 10, 21:20)
Supratau. Ir labai tikiuosi, kad ir Jūs supratot.

Labai tikiuosi, kad jūs supratote, kad aš pacitavau tą debilę ir jos mintis apie bažnytininkus, kuriuos jinai debilais pavadino.
Aišku jau ar dar klausimų bus?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 10, 20:21)
Ar pacituoti BK, ar pati susiprasit?

kodel jus Montverte cituojat, ne cambala siuo atveju? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 10, 21:15)
O virusa zudo 60 su + alkoholis.

Netiesa.
Geriausias efektyvumas prie +70, bet virusa zudo net saltas vanduo, jeu nekalbant apie keliu laipsniu alkoholi.

Atsakyti