As siandien sugebejau, net tris puoselius zalios arbatos isgerti ir taip save palepinti, sugebejau suteikti draugui pagalba, ir pasakyti bendradarbiai komplimenta, taip pat gavau geliu - stai ka as nuveikiau, stai kaip as esu laiminga ir noriu kad buten tokia mane vertintu ir ivertintu vyras. Ne visos mes kopiam i everestus, ar atranadam vaisus nuo vezio, bet visos mes nuostabios kai dziaugemes savimi ir aplinkiniais. Stai ka as nuveikiu - dziaugiuosi ir dalinuosi dziaugsmu.
Šiandien visą dieną SM praleidau. Na nėra man kažkaip jokio noro šiandien kažką rimto veikti, tvarkytis, ar pan. Ryyyyytooooooj
Atsikeliau, papusryciavau skaitydama SM, issimaudziau ir vaziavau i centra grazinti suknele i parduotuve, tada apsipirkau Maximoj, grizus namo padariau pietus, papietavom su vyru ir isvaziavom i kina. Ka tik grizom. Vat ir viskas
As siand buvau kirpykloj, nusidaziau plaukucius, pasikirpau biski galiukus, tai dabar esu pasipuosus sventems Dar su vyru vaziavom i kiniecius pavalgyt, laaabai skaniai buvo
Ryte valanda SM'e, paskui į biblioteką apsišviesti apie Maču Pikču tada nusipirkau nagų laką, tada pora val. praleidau sporto klube i psio. Ryte bus daaaaug darbukų
Papildyta:
Ką kirtot?
Papildyta:
QUOTE(cavalli @ 2007 04 06, 19:10)
Dar su vyru vaziavom i kiniecius pavalgyt, laaabai skaniai buvo
Ką kirtot?
QUOTE(cavalli @ 2007 04 06, 20:10)
As siand buvau kirpykloj, nusidaziau plaukucius, pasikirpau biski galiukus, tai dabar esu pasipuosus sventems Dar su vyru vaziavom i kiniecius pavalgyt, laaabai skaniai buvo
as ir su sb siandien kinieciuose buvom. mmm skanu
Nekenčiu šio klausimo bet kuriuo atveju. Visada atsakau - nieko, o brangusis visada supranta tiesiogiai
Bet gi neaiškinsi jam to, ko jis net neįsivaizduoja, pavyzdžiui buityje - valymo šveitimo darbai nematomose vietose, kur nemanau, kad nors kuris vyras iš vis žino tokius darbus (čia grubiai tariant).
Bet gi neaiškinsi jam to, ko jis net neįsivaizduoja, pavyzdžiui buityje - valymo šveitimo darbai nematomose vietose, kur nemanau, kad nors kuris vyras iš vis žino tokius darbus (čia grubiai tariant).
QUOTE(jpg @ 2007 04 07, 18:23)
Nekenčiu šio klausimo bet kuriuo atveju. Visada atsakau - nieko, o brangusis visada supranta tiesiogiai
Kaip tik tu teisingiausiai ir atsakytum į šią prieš daugiau nei 3 metus užvestą temą, nes klausimas buvo adresuojamas būtent toms, kurios "sėdi" namie, o ne pupoms, kurios neturi vaikų ir pasakojasi, kur nuvažiavo, kokią procedūrą pasidarė ir ką pirko
QUOTE(asfaltuota @ 2004 02 06, 13:08)
Vis dažniau vyras gryžės iš darbo užduoda man klausimą: ką šiandien nuveikei?
Maisto gaminimas,
Buto tvarkymas
Skalbimas
Vaiko priežiūra-
VISA TAI NĖRA DARBAS.
Į klausimą " ką šiandien nuveikei?", turėčiau atsakyt, kad šiandien parašiau poemą, nutapiau paveiksla, suprojektavau namą ar panašiai. Bent jau taip man tas klausimas nuskamba. Pradedu depresuot, kad iš tiesų nebemoku susiplanuot savo laiko, kad iš tiesų nieko neveikiu. Tad norėčiau paklausti NEDIRBANČIŲ IR VAIKUS AUGINANČIŲ MAMYČIŲ, O KAIP ATRODO JŪSŲ DIENA? O KĄ ŠIANDIEN NUVEIKĖTE JŪS?
Maisto gaminimas,
Buto tvarkymas
Skalbimas
Vaiko priežiūra-
VISA TAI NĖRA DARBAS.
Į klausimą " ką šiandien nuveikei?", turėčiau atsakyt, kad šiandien parašiau poemą, nutapiau paveiksla, suprojektavau namą ar panašiai. Bent jau taip man tas klausimas nuskamba. Pradedu depresuot, kad iš tiesų nebemoku susiplanuot savo laiko, kad iš tiesų nieko neveikiu. Tad norėčiau paklausti NEDIRBANČIŲ IR VAIKUS AUGINANČIŲ MAMYČIŲ, O KAIP ATRODO JŪSŲ DIENA? O KĄ ŠIANDIEN NUVEIKĖTE JŪS?