QUOTE(cambala @ 2020 03 10, 16:27)
Tavo svaigulius per Kaledas buvau ikelus. O tos zinutes kur pries 5 ar kiek metu savo omega 3 man siulei pigiau nei vaistinej - senai nera, istrintos senos zinutes, nes naujoms vietos nepakanka.
Papildyta:
Butu sumoketas - nesiulytum i az savo papildu

.
Gal ir susimoki uz savo Naujinku kambariuka tuos mokescius. Nes kitaip ismestu lauk tave

.
Pati sukūrei, tau Mylimukė įrodė kaip galima sukurti pacitavus

Tai kodėl nepersiunt niekam tos originalios mano žinutės iš savo skyrelio. Persiųsk vat mementoo, debile, Tada gal patapsi patikima.
Nes toje pardėje daug kas pigiau, elementaru. Tu ką galvoji pusę Lietuvos debilai, kad ten perkasi? Ne, tai tu debilė
Tai čia ta, kuri draugų ir priešų forume neieško ir neturi? ir Tomukams visiems iš eilės nerašinėja?

Ar matai debile kaip tu atsiskleidi kaip ant delno? Jau net dėl nemokėtų mokesčių prisipažinai
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2020 03 10, 16:28)
Tipinė nusikaltėlio logika. Aš nekaltas, nes yra kaltesnių.
Naudotis nori viskuom, keliais, ligoninėm, mokyklom...bet prisidėti tai jau ne. Viskas tik sau sau sau, o kitam nieko. Tai bent parazitavimas įsišaknyjęs, Monteverte, ar negėda?
Nevisai taip. Būtent dėl tokių kaip jūs, kurios už kiaušinį kutavoja ir klesti milijoninės aferos. Nes dėl jų jūs tylit, nė cypt
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 03 10, 16:40)
Nes esi pilnatine atsilikusi, todel uzsienyje nepragyventum( juo galetum gimines prie saves pasiimt, o ir sugyventini nuo jo tevu atskirtum, nereiktu isteriju kelt, kai jis pas tevus nueina).
Todel jusu trijulej belieka sm sedet ir inkst kaip cia visjas Lietuvoj blogai.
Debilė esi. Vat pasiimk savo motiną, emigruokit ir vedžiok po visus daktarus ir versk už motiną, nes pati juk ji nesusikalbės ar ne? Juk taip ar taip ant pašalpų sėdi, o ten jos didesnės
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 10, 17:28)
ir vel
varei ir vel
blogi akcentai....
Juk, jei ka gero rasau apie Lietuva, 0 demesio, manau Monteverte patvirtins, nes tu retai cia lankaisi, O iskeliu kazkokia problema, tai ispuciamas didziulis burbulas is jos ir butinai pradedama kapstyti spo mano gyvenima, tarsi tai turetu kazkokia itaka.
taip. Ir ne tik tau taip, visiems kitiems nariams tas pats.