Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 03, 20:49)
Labai paparsta suzinoti, kur tiesa nueini i ta tema, kuria paciatvao mylimuke paskaitai apie ka ten ir apie ka buvo rasoma ir kaip anoji isvarte , jei saiznes turesi tikrai suprasi kur tiesa, o jei noresi ir toliau trolinti apsimesi, kad nieko nesupratai. Gyvenime pazinti tiesa gana paprsta is tikro.  mirksiukas.gif

Vel vartymasis. Panasiai, kaip su sunumi kurvinyku. Eilini karta ne taip suprato, netaip perskaite, siauras akiratis, buka, melage ir t.t. ir t.t.
Vis nesuprantu, kokio vlenio piktintis, kai apie pacia zmones raso tiesa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 03 03, 19:51)

dar grauži nagus iš nervų, kad ten ne mano žinutės? biggrin.gif

Cia tu grauzi nagus apsivarius kad ten ne tu buvai Viciuos Vici mizne ir kad ten ne " tavo " zinutes biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 03 03, 19:56)
Cia tu grauzi nagus apsivarius kad ten ne tu buvai Viciuos Vici mizne ir kad ten ne " tavo " zinutes biggrin.gif .

nespėju dildint, labai gerai auga tongue.gif
nu jo, labai panašu į nuolat nuo vaikystės sportuojančio žmogaus žinutes. Nu labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 03, 19:49)
apie ka buvo rasoma ir kaip anoji isvarte ,

O kaip aš išvarčiau? Kurią vietą?
Tu nerašei, kad moteris PATI KALTA?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 03 kovo 2021 - 20:14
QUOTE(Moonte @ 2021 03 03, 19:52)
Vel vartymasis. Panasiai, kaip su sunumi kurvinyku. Eilini karta ne taip suprato, netaip perskaite, siauras akiratis, buka, melage ir t.t. ir t.t.
Vis nesuprantu, kokio vlenio piktintis, kai apie pacia zmones raso tiesa  mirksiukas.gif

nu va kaip ir sakiau neoresi matyti tiesos, nes tik uztektu nueiti i ta tema, bet nejau tu dabar atsuksi sikna savo globotinei lotuliukas.gif bet va cambala apvarei, nes ji anoje temoje ta pati, ka ir as sake biggrin.gif geriau butum pasinaudojusi proga patyleti....
ir vel tu su savo tuo kurvininku dieve dieve, kas per pykcio laikymas, specialiai iskraipant kito zmogaus tekstus gal cia liga kokia jau pas jus ar kas?...
supratau, kad gyveniem atsirpasineti taves ne verta, tu ne tas zmogus, kuris sugeba atleisti, deja, nors ir kai daromas zingsnis taves link, kai esi pati is dalies kalta biggrin.gif uzjauciu tavo ta vargsa sunu, sunku jam tave bus kasinti su visom ten jusu marciom, kiek metu tu cia forume ji tampysi, kai jis vsiai ne prie ko buvo? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 03 03, 20:13)

del ko pati kalta isvartei, isemusi sakini is konteksto, kaip MOOnte tavo vade sako, isparceliavai mano zinute, pakeitusi jai vsiai prasme mirksiukas.gif na bet nebetesiu, manau visiem normaliem zmonem ir taip viskas aisku, ir tau aisku, tik reikia trolinti, tavo paskutiniu metu vienintelis smagus matomai uzsiemimas 4u.gif
nenoretum panaudoti diplomo verciau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 03 03, 21:13)

Na matai, mylimuke, tiesiog nenori matyti tiesos... mirksiukas.gif
O TIESAI monopolija turi tik Lutuke ir co.
....................

L, (o ka visai patogu)
Sorry, na jei rasai, tai bent jau rasyk TIESA. Vade tu vade...
As rasau PREPARUOTI TESKTA.

Bet ko is taves noreti, kokia tu tokia ir tavo tiesa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 kovo 2021 - 21:25
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 03, 20:40)
Del ko pati kalta isvartei, isemusi sakini is konteksto, kaip MOOnte tavo vade sako, isparceliavai mano zinute, pakeitusi jai vsiai prasme  mirksiukas.gif na bet nebetesiu, manau visiem normaliem zmonem ir taip viskas aisku, ir tau aisku, tik reikia trolinti, tavo paskutiniu metu vienintelis smagus matomai uzsiemimas  4u.gif
nenoretum panaudoti diplomo  verciau? bigsmile.gif

Jei atidžiau pažiūrėtum savo veidmainiškom akelėm, pamatytum, kad aš nieko neišvarčiau, aš tik pacitavau tavo žinutę.
JOKIO SKIRTUMO, dėl ko moteris yra prievartaujama, ji NIEKADA nėra kalta dėl kito žmogaus smurto. NIEKADA.

Eik savo augančiai dukrai paaiškink, kad jei ją vyras kadanors stumdys kaip tave, kad gali būt ir ji kalta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 03 03, 20:00)
nespėju dildint, labai gerai auga tongue.gif
nu jo, labai panašu į nuolat nuo vaikystės sportuojančio žmogaus žinutes. Nu labai biggrin.gif

Na kad vaikysteje tave tevai labai apleide buvo, myzdino kaip ir suni lovoj, pas gydytojus nevede. Skaitem skaitem.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 03 04, 09:57)
Na kad vaikysteje tave tevai labai apleide buvo, myzdino kaip ir suni lovoj, pas gydytojus nevede. Skaitem skaitem.

eik jau? tai kad tave beveik numarino, todėl dabar tokia ir esi išdvėsus kėša. bandai iš stipresnių pasimaitinti. Bet neišeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 03 04, 10:08)
eik jau? tai kad tave beveik numarino, todėl dabar tokia ir esi išdvėsus kėša. bandai iš stipresnių pasimaitinti. Bet neišeina biggrin.gif

Kad nelabai kas noretu tavimi maitintis mirksiukas.gif

Vicious Vici Unregistered

2006 07 19, 10:47

Paskelbta: #32

Aš nesidariau spec. tyrimų dėl pūslės, tiesiog viso organizmo, nes ir be pūslės turiu kitų problemų, pvz.: dėl astmos vaikystėje gyvenau ant antibiotikų ir pan. ...
mama per Alternatyvios Medicinos Centrą susirado daktarę, kuri važinėja į Rusiją į Dr. Skalny (pripažinto pasaulyje gydytojo) klinikas. Jis daro tyrimus iš kraujo, seilių, plaukų ir nagų. Kadangi patogiausia esant atstumui persiųsti plaukus, tai man iškirpo pieštuko storio plaukų maždaug nuo pakaušio iš kelių vietų, kad nesimatytų ir nusiuntė, po poros savaičių atėjo atsakymas kokių mikroelementų, vitaminų man trūksta. Gydymas geras tuo, kad tu ne vaistus į save kiši, o vitaminus  man tikrai labai pagerėjo, sugėrus tą kursą, būčiau gal ir visai jau sveika, bet išaiškėjo mano problema, kad blogai dirba plonasis žarnynas ir dalis gerų medžiagų, patenkančių į organizmą tiesiog man nepasisavina  čia jau nelabai ką ir padarysi, turiu susitaikyti su tuo, kad būsiu silpnesnė už kitus ir tiek .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 03 04, 10:21)
Kad nelabai kas noretu tavimi maitintis mirksiukas.gif

tai ko maitiniesi tiek metų melage apsivėmusi kėša? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 03 04, 10:30)
tai ko maitiniesi tiek metų melage apsivėmusi kėša? biggrin.gif

Taigi sakiau - kiek noresiu tiek tave tampysiu, isterike mizne 4u.gif . Jau susitaikyk su tuo.
Atsakyti