Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 02, 17:50)
ai rekejo screenshota daryti, kad neiaks negaletu i tema nueiti, na kur tu pacituosi vsika, isrankiosi kas patogu sakinius ar ne, aferiste smile.gif
stai skaityk is naujo ir bandyk suprasti savo smegenelem, jau vsiai sazine praradusi esi.

Nieko nekeičia visas screenas
Parašei ką parašei - MOTERIS PATI KALTA.
Nėra tokios situacijos pasaulyje, kur moteris yra kalta dėl patiriamos prievartos.
Nebežinai kaip vartytis, aš tau aferistė be sąžinės biggrin.gif o tu kas? Šlykštynė ir tiek
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 03 02, 21:54)
Nieko nekeičia visas screenas
Parašei ką parašei - MOTERIS PATI KALTA.
Nėra tokios situacijos pasaulyje, kur moteris yra kalta dėl patiriamos prievartos.
Nebežinai kaip vartytis, aš tau aferistė be sąžinės  biggrin.gif  o tu kas? Šlykštynė ir tiek

nu zinok, kad moteris, tai dar nebutinai visada teisi, anoje aprasytoje situacijoje, taip, butent pati kalta, Tu ka diskriminuoji zmones del lyties, tau vyrai visada kalti? rimtai, fui, kokia tu seksiste, ko tu taip vyru nekenti?.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 03, 00:23)
nu zinok, kad moteris, tai dar nebutinai visada teisi, anoje aprasytoje situacijoje, taip, butent pati kalta, Tu ka diskriminuoji zmones del lyties, tau vyrai visada kalti? rimtai, fui, kokia tu seksiste, ko tu taip vyru nekenti?.... unsure.gif

nu papasakok, kada moteris kalta, kad ją išprievartauja?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 03, 00:23)

Vyras PRIEVARTAUJA moterį ir JI KALTA??? blink.gif
Tu visiškai debilė nesveika aš neturiu žodžių
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 03 03, 08:15)
Vyras PRIEVARTAUJA moterį ir JI KALTA???  blink.gif

žiū, kad dar lazda jai neatsisuktų kitu galu-dukrą augina.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 03 03, 07:56)
nu papasakok, kada moteris kalta, kad ją išprievartauja?

tu atsidaryk ir paskaityk ana tema, nenusisnekejusi mirksiukas.gif niekas ten jos neprivartavo, pati paguledavo, nensutebciau, jei tebegyventu su tuo vyru doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 03 03, 08:15)
Vyras PRIEVARTAUJA moterį ir JI KALTA???  blink.gif

ka tu nusisneki , eik tema skaityk, kokia ten situacija buvo ir kas ten vyko, lunatike rimtai esi, isimi fraze visiskai is konteksto ir kliedi pastoviai. As tai narei siuliau pacioje pradzioje, eiti i policija , jei ja prievartauja... Kiek nariu siule jai skirtis, niekas nesuprato, ko ji su tuo vyru gyvena.
Cambala ir ta lygiai ta pati rase, ka as ten parasiusi, kad pati kalta, kad tokie santykiai nenormalus.
Cia ne taip buvo, kad atejo vyras ir isprievartavo, jie abu susikure tokius toksiskus santykius, nei meiles, nei supratimo, nieko, susimete skudurus, pasigimde vaika ir kaip debilai edesi, ir vaika zalojo ir t.t. kazin ar ne kartu dar vis, nebutu keista, tokiso nieko nekeicia dazniausiai tik dejuoja desimtmeciais...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 03 03, 08:16)
žiū, kad dar lazda jai neatsisuktų kitu galu-dukrą augina.

ziurek kad tau neatsisuktu kitu galu tiek ant zmoniu cia varant mirksiukas.gif
Papildyta:
skaitykit lunatikes lekos pv zzinute nesivarciusios jau daugiau i rjei jau ka cituojat neisimkit is konteksto, jei sazines turit, bet jauciu seniai vsia pamesta...

QUOTE(Leksa @ 2017 06 02, 21:19)
<p>O as pritariu Ubuntu***. Ka autore pati daro, kad vyras jos neprievartautu ir aplamai, kad skuduru nelaikytu? Nieko. Sedi, vyna geria ir internete virkauja. Ai, dar laukia kito vyro, kuris JA isgelbes. Ji net pamirso,kad vaika turi, kad ir ji reikia gelbeti ir tai turetu padaryti mama. Bet ai, reikia prisiverst su vyru daugiau pasiseksuot ir problemu neliks! Ir siulot jos gailet? Ji suagus, gali keisti savo gyvenima, jeigu jis jos netenkina. Gaileti tik vaiko reikia, kad abu tevai isgerineja ir nelabai jo gerove jiems rupi. Nei vienam. </p>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 kovo 2021 - 13:26
Siandien lutuke pasizymi agresyvumu...
Neilgai sugebejo islikti neva politkorektiska.
Tenka pripazinti, kad stangos buvo matomos, bet nuo saves nepabegs.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 03 03, 13:31)
Siandien lutuke pasizymi agresyvumu...
Neilgai sugebejo islikti  neva politkorektiska.
Tenka pripazinti, kad stangos buvo matomos, bet nuo saves nepabegs.

biggrin.gif agresyvumu, tu tiesa suvoki kaip agresija, as jau seniai sakiau, siaip sau nekeikiu zmoniu , nu bet kai nusisneka kaip si karta tai ir pasakau, visda taip ir buvo, niekaip kitaip. As ne bobute, kuri kiekvienoje zinuteje keikiasi ir ne GIven, kuri sugeba visiem labai graziai atsakyti, as esu as, atsakau taip kaip manau pasnekovas supras geriausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 03, 13:33)
biggrin.gif  agresyvumu, tu tiesa suvoki kaip agresija, as jau seniai sakiau, siaip sau nekeikiu zmoniu , nu bet kai nusisneka kaip si karta tai ir pasakau, visda taip ir buvo, niekaip kitaip. As ne bobute, kuri kiekvienoje zinuteje keikiasi ir ne GIven, kuri sugeba visiem labai graziai atsakyti, as esu as, atsakau taip kaip manau pasnekovas supras geriausiai mirksiukas.gif

Mes irgi šiaip sau nekeikiam. Tik esant reikalui. O tavo adresu reikalas būna labai dažnai biggrin.gif

Bet vis tiek nenusiplausi to šūdo, kuriame išsivoliojai - prievartaujama moteris KALTA pati.
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 03, 14:33)
biggrin.gif  agresyvumu, tu tiesa suvoki kaip agresija, as jau seniai sakiau, siaip sau nekeikiu zmoniu , nu bet kai nusisneka kaip si karta tai ir pasakau, visda taip ir buvo, niekaip kitaip. As ne bobute, kuri kiekvienoje zinuteje keikiasi ir ne GIven, kuri sugeba visiem labai graziai atsakyti, as esu as, atsakau taip kaip manau pasnekovas supras geriausiai mirksiukas.gif

Taip, taip, parasei ir gipsas.
Svarbu, kad tu ir given tuo tikite mirksiukas.gif
Forumo tiesu sakytojos. Klausimas tik tame, kieno tos tiesos ir ar tikrai tai tiesa.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 03 03, 15:04)
Taip, taip, parasei ir gipsas.
Svarbu, kad tu ir given tuo tikite  mirksiukas.gif
Forumo tiesu sakytojos. Klausimas tik tame, kieno tos tiesos ir ar tikrai tai tiesa.

Labai paparsta suzinoti, kur tiesa nueini i ta tema, kuria paciatvao mylimuke paskaitai apie ka ten ir apie ka buvo rasoma ir kaip anoji isvarte , jei saiznes turesi tikrai suprasi kur tiesa, o jei noresi ir toliau trolinti apsimesi, kad nieko nesupratai. Gyvenime pazinti tiesa gana paprsta is tikro. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 25, 12:05)
Vis dėl to kokia tu apsimetėlė esi.
Kaip Montevertė atvelka postus cambalos, tai "nematai".
Papildyta:

Bet kaip tau užkliuvo, nagai ir plaukai, matosi, ko pavydi ir ko pati neturi lotuliukas.gif

man niekas nekliuva, tik dubinai atsakau tuo pačiu. O tu kvėša esi, nesupranti to biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 25, 12:46)
Tai kad man dzin kai tu tuise tevu karsinimo temose knysies, mizne.
Cia tu isryskinta Vicioke iki absurdu dasigalvojai lyg ka itikintum🤣.

dar grauži nagus iš nervų, kad ten ne mano žinutės? biggrin.gif
Atsakyti