QUOTE(mylimuke! @ 2021 03 01, 14:14)
1.Ar dediesi čia kitas pažįstanti?
2.Nemato. O atseit "nepriklauso stovykloms"
1. hello, o kur deduosi pažįstanti?
todėl nei tau, nei kitai neparašyčiau jokios pirmos az piktai ar moralizuojančiai. atmenu kažkada lb seniai Moontei parašiau į až, nes kažkokia jos istorija ar elgesys mane sužavėjo, padėkojau jai.
ar suvoki, kad cambala, tu ar kt iš niekur nieko nuo pat pradžių priešiškai reaguodavot arba su lengva pašaipėle, niekad "draugės" nebuvom iš anskčiau, niekad nesam pliurpę kaip su monteverte mitybos ir sporto temose.
mano replika jums vieša ir toji pati: nustokit urmu atsakinėti Lutukei, ir ji neturės su kuo kalbėtis. nes dabar ale aukštesnės esat už ją, bet nesimato.
ir tik dėl šios replikos (nu, nustokit atskainėti į jos postus) (tipo, blogas lb pasiūlymas??) ir varai mane iš "savo stovyklos".
2. žinoma, nepriklausau. aš nesutinku su L daugelyje temų, dėl religijos, dėl gėjų. o tu nori prikabinti už vinies man etikečių. aš galiu sureaguoti į daugelio postus, kurie man artimi. vat kitoje temoje neutraliai užduodu klausimą (dėl šuns Listėjos paklausiau), o atsakinėjama taip, kad prabėžti susipriešinimą.
QUOTE(cambala @ 2021 03 02, 08:26)
Labai skaudziai reaguoji,
visai neskaudžiai. tik paskui pasigirsta: "kai užduodam given klausimą, atsakymo nėra ir nera."
tau juk tas pats (negerai): mano daugybė vyrų, ar lutukės vienas.
tu rasi, kaip žmogų suvartyti.
jei pasakysiu, kad šeriu katę sausiaku, bus blogai, bet jei šeriu kate augalais, bus kone dar blogiau.
esmė toji pati- tu nori prisikabinti prie žmogaus, tu iš anksto žinai, kad jam toliau prieštarausi.
kad ką žmogus beparašytų, tau neįtiks.
ir tai liūdna. ir keista.
kam megzti pokalbį išvis?